Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPad Pro 12.9 M1/M2 (2021/2022)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для iPad Pro 12.9 2021 / 2022 - гідне обрамлення для класного гаджета

Нового планшета з яблучком ще немає у продажу, але Wookie вже підготував для нього асортимент захисних доповнень. З огляду на чималу вартість апарату питання необхідності захисту просто недоречне. З повністю переробленим дизайном та відмінною технічною начинкою пристрій вже викликав хвилювання серед користувачів. Ми пропонуємо купити чохол на Айпад про 12.9, який реально працює.

З повсякденними викликами та небезпеками цілком справляються силіконові (TPU) чохли на iPad Pro 12.9 2021 / 2022 (M1 / M2). Такий формат створений для зручної експлуатації. Переваги еластичних кейсів:

  • мала вага та габарити;
  • легка та надійна фіксація на корпусі;
  • захищеність під час плоских ударів;
  • дублікатори клавіш запобігають запиленню;
  • приємна поверхня.

Такий набір характеристик робить чохол iPad 12.9 Pro 2021 стабільно популярним. Чимало сприяє просуванню і величезна різноманітність декоративних покриттів та графіки, яким не можуть похвалитися аналоги. Вони можуть бути монолітними одношаровими або з внутрішньою підкладкою з ворсистого текстилю або рельєфної сітки в якості демпфуючого шару, що допомагає розподіляти силу удару по всій площі.

Тилові чохли на Айпад Про 12 2021 / 2022 на кожен день

Привабливість накладних чохлів з відкритим фасадом в тому, що весь дисплей постійно відкритий і доступний для дій. У цьому їх головний недолік. Будь-яке невдале падіння матиме руйнівні наслідки для техніки. Їх варто носити у поєднанні з екранними протекторами.

По суті, чохол-бампер на iPad Pro 12.9 2021 / 2022 відрізняється від попереднього типу лише ступенем покриття корпусу. Він має лаконічну конструкцію і може складатися тільки з переплетення поліуретанових або пластикових смужок. Фіксація на таблетці відбувається за рахунок точно вивіреного розміру, жорстких куточків та невеликих заходів на бокових сторонах. iPad Pro 12.9 чохол низької якості швидко втрачає необхідну щільність і без зусиль "злітає", залишаючи техніку незахищеною.

До бамперів належать і чохли з кількох деталей. У такому випадку на мобільний гаджет одразу надівається м'яка оболонка, а поверх неї – жорстка рамка з полікарбонату, пластику чи металу. Посилення торцевих ділянок має сенс, адже Айпад вдаряється або екраном, або куточком, чому виникають вм'ятини і тріщини. Найприкріше, що зовні пристрій здається цілим, але відмовляє сенсор, плата живлення або ще щось.

Чохол-книжка для iPad Pro 12 (2021 / 2022) - те, що лікар прописав

Навіть проаналізувавши споживчий попит, неможливо однозначно стверджувати, що популярніший бампер або чохол-книжка. Для планшета Айпад Про 12.9 2021 / 2022, як і для інших планшетників та комунікаторів, кейс з обкладинкою на лицьовій частині стане чудовим захистом на кожен день. Формат, в якому виготовлено чохол на Айпад 12.9 про 2021, може здатися застарілим, але насправді в ньому концентрований оптимальний набір опцій:

  • Безпека екрана;
  • Захищені торці;
  • Легкий доступ до портів;
  • Вбудована підставка.

Для зберігання стилусів передбачено кріплення на тильній стороні. Така зручність є не у кожного чохла, але залишається актуальною для багатьох користувачів. Також можна вибрати книжку з інтегрованою клавіатурою, яка перетворює iPad на повноцінне робоче місце. Коштує таке задоволення недешево, але допоможе вирішити всі офісні завдання. Купити чохол на iPad Pro 12.9 з додатковими функціями завжди приємно!

Чохол на Айпад про 12.9 у форматі книжки має свій мінус, і криється він у тому, що при активній експлуатації зовнішня частина втрачає свій естетичний вигляд. Постійне складання / розкладання призводить до деформації та розшарування. Якщо подібне спостерігається - настав час купувати обновку.

Потрібна броня? Ви в потрібному місці!

Підсумовує матеріал броньований чохол на iPad Pro 12.9 2021 / 2022, який замикає рейтинг. Зміцнені оболонки покупці потребують рідше, ніж звичайні із силікону. А по правді, кожен у мотлох розбитий планшетник міг би вижити, надінь на нього армований чохол для iPad Pro 12.9. Вона є гібридом силіконової накладки з шинним протектором. Завдяки рифленій поверхні практично немає шансів випадкового вислизання. Часто виконується в контрастному забарвленні, що ще більше підкреслює її грубуватий стиль.

У рази підвищена ударостійкість виправдовує збільшені габарити та відчутну вагу. З корисних бонусів, які має чохол iPad Pro 12.9, варто відмітити: відкидна підставка, тримач для стилуса, антишокові вставки на кутах та максимально укріплені дублікатори клавіш, високий бортик над віконцем камери.

Інтернет-магазин wookie.com.ua не тільки цікаво розповідає про мобільні аксесуари. Наша команда тестує та відбирає лише найкращі товари від відомих виробників. Немає різниці, який на Айпад Про 12.9 2021 / 2022 купити чохол вирішив клієнт, він завжди отримає найвигіднішу ціну та реальну гарантію. Не забувайте і про безкоштовну доставку та знижки, які ми даруємо своїм клієнтам.

Відгуки