Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A03s

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Новинку 2021 року Samsung Galaxy a03s можна охарактеризувати як не надто дорогий, стильний, з набором базових функцій. Апарат знадобиться тим, хто не висуває підвищених вимог до камер та об'єму пам'яті, а хоче купити «робочу конячку» від перевіреного виробника. Камер у телефоні 3 з роздільною здатністю 13+2+2 МП та фронтальна на 5 МП. При середніх параметрах пам'яті 3/32 або 4/64 ГБ її можна розширити до 1 ТБ за рахунок установки карти пам'яті. Апарат демонструє відмінну автономність завдяки потужному акумулятору на 5000 мАг. Щоб смартфон довше радував і не постраждав у разі падіння, варто на Самсунг Галаксі А03с купити чохол. Сьогоднішній ринок готовий запропонувати безліч виробів для захисту, які часто дуже відрізняються один від одного. У чому ж відмінності і які особливості спробуємо зараз розібратися.

Чохли для Samsung Galaxy A03s

Чохол для Samsung Galaxy A03s: критерії вибору

Вибирати чохол для Samsung A03s необхідно за трьома основними критеріями:

  1. Захист. Для максимальної безпеки, щоб менше було навантаження на дисплей і корпус, варто вибирати для Samsung Galaxy A03s чохол у вигляді книжки, фліпа. Накладка на задню панель не приховує всієї краси гаджета, але її необхідно доповнити захисною плівкою або склом. Інакше є ризик, що від першого падіння екран піде тріщинами.
  2. Зручність. Ті, хто активно користуються телефоном, обирають чохол-бампер на Samsung A03s. Але аксесуар у вигляді книжки має свої переваги: наявність кишеньок для візитки, проїзного, а також можливість використовувати в ролі підставки при перегляді фільмів або читанні книг.
  3. Естетичність. Цей чинник визначається матеріалом. Найбільш яскраві кольори та візерунки характерні для пристроїв з полімерів. Шкіряний чохол Самсунг А03s може бути прикрашений декоративною строчкою та тисненням. Підбирати їх потрібно під свій спосіб життя та стиль в одязі.

Не варто нехтувати чохлом навіть у тому випадку, якщо планується змінити смартфон із виходом нової моделі. Чохол на Самсунг А03s запобігатиме появі подряпин на корпусі від носіння в сумці, кишені, дотику зі столом. Вона не врятує Самсунг А03с при падінні, він суттєво пом'якшить удар. Хоча захист – все ж таки основна функція такого аксесуару, але металеві вироби не користуються попитом через велику вагу і сильне охолодження в зимовий час, що може негативно позначатися на роботі телефону. Максимум, що використовують виробники – вставки з алюмінію або тонкої сталі.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy A03s

Чохол-книга – вічна класика

Такий чохол на Самсунг А 03s найчастіше виготовляється з натуральної шкіри або її аналога екошкіри. Хоча продукт повністю «ховає» гаджет і суттєво збільшує його габарити, але він надійно оберігає. Чохли-книжки закривають не лише задню панель та бічні грані, але й найуразливіше місце – дисплей. Багато моделей при цьому мають віконце, яке дозволяє приймати дзвінки та переглядати повідомлення, навіть коли закрито чохол-книжку. Для смартфона Самсунг А03с краще вибрати різновид зі шкіри.

Такі вироби виглядають стильно, солідно. Вони підійдуть:

  • діловим людям;
  • тим, хто віддає перевагу класичному стилю в одязі;
  • хто бажає підкреслити свій статус;
  • в якості стильного подарунку.

"Книжний" чохол на Самсунг А03с легко перетворити на підставку. Моделі від провідних брендів мають магнітну застібку, яка не дозволяє чохлу мимоволі відкриватися. Оскільки шкіра має еластичність, вона щільно облягає апарат. Вона приємна на дотик, не втрачає первісного вигляду протягом тривалого часу. За всіх цих переваг у шкіряних екземплярів є один мінус: за гарну класику доведеться заплатити більше, ніж за варіант із полімерних матеріалів.

Накладка – сучасно та практично

Силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy A03s на задню панель – оптимальний варіант для тих, хто любить змінювати зовнішність гаджета. Такого різноманіття відтінків, малюнків і фактур немає у жодного іншого різновиду. З іншого боку є повністю прозорі безбарвні матеріали, які дозволяють підкреслити особливості Samsung Galaxy a03s.

Купити чохли для Samsung Galaxy A03s

Купити чохол на Самсунг А03s корисно ще й по ряду інших переваг:

  • точне повторення форми девайса;
  • легкість встановлення та заміни;
  • мінімальна вага та товщина;
  • широкий асортимент та можливість нанесення індивідуального малюнка;
  • доступна вартість;
  • приємні тактильні відчуття, відсутність ковзання;
  • легкість у догляді.

Всі ці «плюси» притаманні чохлам-накладкам із пластику та силікону. Але є ще один тип накладок – броньовані. Вони виготовляються з поліуретану, часто мають вставки із пластику, гуми або металу. Броньований чохол Samsung Galaxy A03s - оптимальний варіант для тих, хто захоплюється спортом, любить екстрим, активний відпочинок. Поліуретановий аксесуар дуже міцний, він досить масивний, зате відмінно амортизує і захищає від ударів. З корисних доповнень у броньованих чохлів-накладок є можливість використовувати їх як підставку, наявність кліпси для пояса або кільця, щоб прикріпити до шнура з карабіном.

За аксесуарами завітайте до нас

В інтернет-магазині wookie.com.ua ви зможете підібрати чохол для Galaxy A03s, який підійде за стилем та бюджетом. Ми постійно розширюємо асортимент товарів, тому кожен зможе знайти тут щось до смаку. Крім безпосередньо рішень для захисту, у нас представлена величезна кількість функціональних доповнень, які зроблять вас повсякденний досвід роботи з пристроєм ще простіше та зручніше!