Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Tecno Spark 8C (KG5k)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:
Чохли для Tecno Spark 8C

На телефон з метою захисту екрана нерідко встановлюється загартоване скло або плівковий протектор. Кожен із них помітно знижує ризик утворення пошкоджень, але не більше. Якщо вам потрібен максимально дієвий результат, купіть такий захисний аксесуар, як чохол-книжка. Для смартфону Текно Спарк 8С цей кейс, як і аналоги по групі, не тільки надасть послуги з механічного захисту. Він додатково захистить девайс від іржавіння та запилення деталей. А також продовжить термін служби приладу, надовго збереже його товарний вигляд та зовнішню первозданну новизну.  

Чохли для Tecno Spark 8C: популярні форм-фактори в магазині Wookie

  1. Накладки/бампери із силікону та TPU поліуретану

Чохол-накладка, який недорого купити рекомендуємо в нашому online магазині, точно повторює рельєф задньої поверхні та телефонних граней з урахуванням місць посадки камери, кнопок та роз'ємів, у тому числі під штекер зарядного пристрою. Для захисту боковин використовується силікон або TPU з властивостями, що демпфують. Завдяки останнім на поверхні не з'являються потертості, а також кілька або хоча б 1 подряпини. Тріщини дисплея, якщо девайс впаде, виключаються. Тильна панель створена із пластику, обтягнутого шкірозамінником. Деякі моделі мають заднє кільце, яке:

  • допомагає впевненіше тримати гаджет у руці;
  • дозволяє фіксувати смартфон у салоні авто;
  • відіграє роль підставки для зручного перегляду відео.

Оскільки у конструкції є маленький захисний бортик, то класти пристрій екраном вниз більше не страшно. Пластиковий бампер на Текно Спарк 8С має вирізи під камеру та апаратні порти. Клавіші продубльовані повторювачами. Стильне покриття з карбону не забруднюється брудними і жирними слідами. Вартість таких чохлів доступна кожному.

  1. Книжки зі шкіри, поліуретану та силікону

Чохол-книжка, яку ми продаємо за найкращою ціною для клієнтів, складається з 2 компонентів. Виготовлений з еластичного TPU утримувач добре амортизує та не деформується. В результаті обкладинка з великим запасом міцності витримує падіння чохла як на підлогу, так і на асфальтовану дорогу. Зсередини з одного боку передбачено посадкове місце під корпус смартфона, з іншого боку. влаштовані кишеньки для банківських карток та візиток. Зовні чохол для Spark 8C оброблений шкірою або текстурованим поліуретаном, який не ковзає в руці і не накопичує відбитки пальців. Крім того:

  • всебічно захищений гаджет із захисною плівкою на дисплеї не дряпається і не тріскається;
  • під камеру, кнопки та роз'єми передбачені отвори, що дозволяють зручно обслуговувати та експлуатувати прилад без розчехлення;
  • клавіші, покриті дублікаторами, не забруднюються.
Ціна на чохли для Tecno Spark 8C

Для комфортного перегляду фільму або концерту приналежність можна легко перетворити на підставку.

З яких матеріалів робляться кейси на смартфон

Шкіряні/дерматинові шикарно виглядають і приємно відчуваються. Обслуговуються без зайвого клопоту. До корпусу прилягають щільно. Порівняно з конкуруючими аналогами коштують дорого.

  1. Пластикові елегантно виглядають, невибагливо йдуть. Оскільки досить тверді, то трохи крихкі. Випускаються багато текстур і кольорів. Ціна виробів із ходового матеріалу — невисока.
  2. Силіконові мало важать, еластичні, тактильно приємні. TPU чохли на Spark 8C не ковзають у долоні — вкрай рідко разом із телефоном випадають із руки. Під час експлуатації трохи розтягуються. Добре поєднуються із захисним склом.
  3. Поліуретанові стійкі до високих температур та механічних впливів. За цими властивостями перевершують вироби із пластику. Через значну гнучкість легко надягають на девайс.
  4. Гумові відмінно оберігають від ударів, добре протистоять зусиллям, що дряпають. З іншого боку, погано піддаються очищенню від фарбуючих складів.

Металеві слабо амортизують і суттєво важать. Зате вишукано та стильно виглядають. А також дуже міцні, зносостійкі та довговічні.

Чохол на Текно Спарк 8С: варіанти вибору на конкретних прикладах

Користувачам, для яких зовнішній вигляд стоїть на одному з перших місць, рекомендується фанерована, розмальована або кольорова кришка. «Білим комірцям» підійде захисний пристрій у форматі "книжки". Людям, які не особливо звертають увагу на одяг апарата, рекомендується прозора безбарвна накладка. Тим, у яких у долоні часто знаходиться сумка або портфель, найкращий вибір — фліп кейс. Для користування останнім достатньо однієї руки.

Купити чохли для Tecno Spark 8C

Перед тим, як остаточно визначитися з вибором і купити серед різних чохлів відповідний варіант, бажано уточнити, скільки коштує той чи інший різновид. Фліпи-чохли та книжки-чохли відносно дорожчі. За менші гроші можна придбати бампери-чохли, накладки-чохли та футляри-чохли.

Як замовити захист на телефон

Ми — інтернет-магазин Wookie.UA (Україна) — пропонуємо на Tecno Spark 8C купити чохол. Заявки приймаємо від клієнтів, які проживають у Києві, Львові, Дніпрі, Харкові, Одесі та інших містах країни. Після входу в каталог, виходячи із зовнішнього вигляду, опису та характеристик, підберіть модель та зробіть замовлення! За оригінальний аксесуар, який доставимо оперативно, можете розрахуватися банківською карткою або післяплатою.

Відгуки