Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Motorola Moto G41

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Motorola Moto G41 - один із найкращих смартфонів, представлених у 2021 році. Об'єму пам'яті на 6/128 ГБ достатньо для встановлення безлічі програм, зберігання фото та файлів. Завдяки високоякісній камері знімки виходять відмінними. Дисплей на 6,5 дюйма великий, але не надто громіздкий. Апарат зручно тримати у руці, він виглядає стильно та демонструє високу автономність за рахунок акумулятора на 5000 мАг. Але це не матиме сенсу, якщо телефон впаде на асфальт і розіб'ється. Хоча виробники використовують міцне скло для екрану і спеціальний пластик для корпусу. Але ці матеріали не здатні протистояти значному механічному навантаженню. Щоб захистити свій пристрій, потрібно купити чохол для Motorola G41.

Чим корисний чохол для Motorola Moto G41

Чохли для Motorola Moto G41

Придбання чохла – вдале рішення з кількох причин:

  1. Це надійний захист. Він оберігає від розбивання під час падіння, запобігає появі тріщин і потертостей на екрані та задній панелі. Також він оберігає від забруднень, які легко в'їдаються у поверхню пластику. Використання аксесуара – запорука довговічності приладу.
  2. Це комфорт. Такі вироби виготовляються з не слизьких матеріалів (силікону, шкіри, поліуретану), тому прилад у такому «одязі» не випаде із мокрих рук. Це зменшує ризик розбиття. До того ж, багато моделей легко перетворюються на підставку, за допомогою яких набагато зручніше переглядати фільми або читати книги, лежачи в ліжку.
  3. Це краса. Такий пристрій здатний перетворити телефон, зробити індивідуальним. Чохли випускаються різних відтінків і фактур, які підкреслять стиль і характер власника гаджета. За допомогою аксесуара свій девайс нескладно впізнати серед інших схожих.

Чохол-бампер на Motorola G41 має цілком доступну вартість, легко встановлюється та знімається, тому можна придбати для свого гаджета відразу кілька штук, змінювати їх, залежно від настрою.

Найпопулярніші моделі

Ціна на чохли для Motorola Moto G41

Чохол може захистити всі поверхні телефону або тільки частину, залежно від конструкції. Для Motorola Moto G 41 найпопулярнішими різновидами є:

  1. Накладка. Вона облягає задню панель та бічні грані, зменшує ковзання та захищає корпус від потертостей, тріщин. Щоб забезпечити максимальну безпеку, слід на екран встановити захисне скло або плівку. Чохол-накладка – це сучасний варіант, що не збільшує габарити пристрою. Він підійде тим, хто постійно користується девайсом, буквально не випускає з рук.
  2. Чохол-книжка. Він повністю закриває корпус, тому можна скло чи плівку на дисплей не клеїти. Чохол-книжка часто має кишеньки для кредитних карток, при розкриванні перетворюється на зручну підставку. Такий варіант є оптимальним для тих, хто цінує максимальний захист, любить класику, дотримується ділового стилю.
  3. Чохол-фліп. У нього передня панель відкидається вниз. Фліп закриває апарат з усіх боків, захищає не лише при падінні, а й при носінні в сумці з іншими предметами.

Для виготовлення накладок застосовується силікон. Силіконові (TPU) чохли на Motorola Moto G41 приємні на дотик, не бояться води. Тонкий полімер має невисоку вартість і досить великий термін служби. Найбільш міцні (броньовані) види бамперів виготовляються з поліуретану, мають вставки з металу або гуми.

Чохли-фліпи або книжки виготовляються з натуральної шкіри та її замінників. Обидва матеріали довговічні та дуже красиві, особливо з доповненням у вигляді тиснення, декоративного рядка. Шкіра м'яка і приємна на дотик, добре облягає та надійно оберігає.

Що врахувати під час вибору

Щоб девайсом було зручно користуватися, футляр необхідно вибирати з урахуванням способу життя. Якщо смартфон потрібен постійно для роботи або навчання, спілкування, то знадобиться більш накладка. Вона дозволяє максимально оперативно реагувати на дзвінки, повідомлення.

Купити чохли для Motorola Moto G41

Тим, хто любить носити пристрій у сумці, стане в нагоді фліп або чохол-книжка. Для смартфона Моторола G41 це гарантія, що він не подряпається ключами чи іншими предметами. Багато моделей мають на лицьовій стороні спеціальне віконце, щоб побачити повідомлення або прийняти дзвінок можна було, не відкриваючи верхньої кришки. Спортсменам, любителям екстремального відпочинку безперечно сподобається броньований чохол на Motorola Moto G41. Він – найбільш ударостійкий. Але необхідно врахувати, що такий аксесуар суттєво збільшить габарити та вагу приладу.

У будь-якому випадку футляр повинен бути повністю сумісним із конкретним апаратом. В інтернет-магазині wookie.com.ua ви можете купити чохол та інші товари на Моторола G41. Пропонуємо великий асортимент товарів за приємними цінами. Вас порадують висока якість виробів та оперативна доставка. Щоб замовити товар через сайт, потрібно зробити лише кілька кліків.