Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для OnePlus 12R

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Телефон із подряпаним, тим більше з тріснутим екраном дошкуляє та дратує, потребує ремонту. Пропонуємо на попередження для Ванплас 12Р купити чохол - недорого. Популярна книжка або накладка елегантно виглядає. Впевнено захищає девайс від ударів, пилу та вологи. Зберігаючи монітор у товарному вигляді, помітно продовжує термін служби всього мобільного апарату.

Чохли для OnePlus 12R

Чохли для OnePlus 12R: потрібні запобіжні приналежності 

Серед кількох форм-факторів, які включені до каталогу магазину Wookie.UA, найпопулярніших — два. Серед моделей цих форматів завжди можна вибрати захисний аксесуар, який буде відповідати всім вимогам покупця. Слід лише порівняти характеристики та відповідні фотографії відповідних чохлів, поцікавитися, скільки коштує той чи інший екземпляр.

1. Презентабельний чохол-книжка зі шкіри або поліуретану

Бампер чохла, що знаходиться всередині конструкції, щільно охоплює смартфон на його бокових гранях. Гнучкі силіконові стінки цього елемента оснащені практичними дублікаторами, що покривають клавіші та отворами, які надають доступ до технічних роз'ємів.

Девайс OnePlus 12R знизу та зверху закритий стулками елегантної обкладинки. Остання виготовлена ​​з пружного TPU, обробленого тисненим шкірозамінником або шорстким поліуретаном. У тильній стулці під 3-камерний вузол на 50, 8 та 2 Мп пророблено кругле вікно.

Протектор у закритому стані фіксується кнопковим ремінцем або магнітним замком. Деякі чохли випускаються без фіксатора. Замовити презентабельний кейс можна за найкращою ціною на українському ринку.

2. Стильний чохол-бампер із пластику або силікону/TPU

Кришка з вікном для круглого 3-камерного «острова» повністю закриває корпус із тилу. Периферійний бампер, оснащений вирізами та протипиловими повторювачами, щільно примикає до телефону алюмінієвими гранями.

Низький контурний бортик локально оберігає Amoled дисплей 6,78". Для посилення лицьового захисту аксесуар часто купується із захисним склом. Купити стильний пластиковий або силіконовий/TPU кліп-кейс в Україні є цілком недорого.

Конструкційні фішки - особливості моделей

Ціна на чохли для OnePlus 12R

Багато чохлів на телефон Ванплас 12Р схожі за пристроєм та матеріалом виготовлення. Розрізняються хіба що дизайном та двома, трьома деталями, які часто впливають на вибір певного екземпляра.

  1. Камерна заслінка. У стані спокою закриває собою всі об'єктиви, перед зйомками плавно зсувається пальцем убік.
  2. Компенсаційна подушка. Встановлена ​​по 4 кутах, вона підвищує запас міцності оригінального чохла.
  3. Технологія MagSafe. Дозволяє заряджати батарею ємністю 5500 мА∙год бездротовим способом. Забезпечує високу швидкість та безпеку підживлення.
  4. Комбінація матеріалів. Поєднання еластичного силіконового вкладиша та міцного пластикового панцира помітно знижує ризик пошкодження апарата.

Технологічний виріз у потрібній кількості дозволяє експлуатувати та обслуговувати телефон без зняття чохла. Наприклад, не потрібно знімати чохол для OnePlus 12R під час живлення акумулятора 100-ватним зарядним пристроєм. Висувна ніжка або осьове заломлення сприяє швидкому перетворенню протектора на комфортну підставку для гаджета. Внутрішня кишенька (від однієї до чотирьох) повноцінно виконує функції відсіків портмоне, який ставати непотрібним.

Чохол на Ванплас 12Р шкіряний або пластиковий - підбір після порівняння

Традиційний чохол-книжка з натуральної/штучної шкіри добре витримує вплив сонячних променів, суттєвих стрибків вологості та температури. Не боїться механічних навантажень: подряпина на смартфоні виключається. Відмінно нівелює ударну енергію при падінні девайса на жорстку підлогу. Ціна - прийнятна. Крім того:

Купити чохли для OnePlus 12R
  • оригінальний чохол на OnePlus 12R майже не брудниться, відбитками пальців не покривається;
  • з рідкісною періодичністю обслуговується спеціальним бальзамом або звичним кремом;
  • практично поєднується із захисною плівкою.

Сучасний чохол «накладка» із пластику дуже легкий і тонкий, що не позначається на вазі та розмірах приладу. Оскільки тверда, то не пробивається і не продавлюється. Легко чиститься звичайними миючими засобами. Модифікація для Ванплас 12Р із рифленим покриттям рідко вислизає з руки. Вартість є демократичною.

Як замовити кейс на дисплей 6,78"

Універсам Wookie.UA, склад якого розташований у Києві, недорого реалізує аксесуари для мобільних пристроїв. Країна реалізації сертифікованого приладдя — Україна. Пропонуємо купити на смартфон OnePlus 12R чохол, ціна якого внесена до каталогу. За форм-фактором, характеристиками та наочними фотографіями підберіть оригінальний захисний протектор та подайте онлайн заявку! Товар без затримки доставимо до зазначеного вами пункту призначення.

Відгуки