Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Samsung Galaxy Watch 5 40mm

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Любителі смарт-годинників з Києва та інших міст України нарешті дочекалися виходу Самсунг Гелексі Вотч 5 40мм. Прекрасний гаджет, який покликаний спростити та скрасити повсякденне життя. Вартість оригінального девайсу дуже суттєва, тому захисне скло і чохол для цього розумного годинника входять до розряду обов'язкових покупок. Та й купити ремінець Galaxy Watch 5 40mm буде не зайвим. Давайте розберемося в асортименті інтернет-магазину Wookie.UA, де всі перелічені аксесуари представлені за найкращою ціною.

Як підібрати браслет на Samsung Galaxy Watch 5 40mm

Коли вирішите купити ремінець для Самсунг Гелексі Вотч 5 40мм, то в першу чергу звертайте увагу не на те, скільки коштує виріб, а на його якість та авторитет виробника. Браслет розумного годинника повинен бути м'яким і еластичним, добре кріпитися до корпусу гаджета, мати велику кількість застібок. Стандартна ширина кріплення вушок для оригінального девайсу складає 20 мм. Залежно від того, з якою метою ви купили годинник, вибирайте відповідний матеріал ремінця. Для занять спортом це може бути тканина або м'який силікон, для повсякденного носіння – шкіра чи метал. Докладніше про кожен тип браслетів ми поговоримо нижче.

Ремінець для Samsung Galaxy Watch 5 40mm: на яку модель звернути увагу?

Люди, які вирішили замовити свій перший розумний годинник, стикаються з проблемою: яку ж модель браслета вибрати? Їхній асортимент справді вражає і може трохи заплутати. Розбираємось.

  • Силіконові.

Силіконові ремінці для Samsung Galaxy Watch 5 40mm досить дешеві та універсальні вироби. Вони міцні, довговічні, легко миються, мають безліч кольорів, завдяки чому їх можна підібрати під будь-яке вбрання. З явних мінусів – у них відверто жарко і рука потітиме, особливо влітку.

  • Силіконові перфоровані.

Дані недорогі ремінці Galaxy Watch 5 40mm виконані з того ж силікону, однак мають безліч отворів для циркуляції повітря. У них вже не так жарко, але зовнішній вигляд через перфорацію швидше схиляється до спортивного стилю. Добре підходять для бігу, плавання та інших активностей. До речі, якщо ви активний спортсмен, то не забудьте замовити захисну плівку на гаджет, щоб зберегти дисплей від подряпин, тим більше, що вартість виробу несуттєва.

  • Шкіряні.

Шкіряні ремінці чудово підходять для повсякденного носіння та вечірнього виходу. Їхня ціна може бути різною залежно від якості матеріалу. З таким аксесуаром смарт-годинник Самсунг Гелексі Вотч 5 40мм перетворюється на елегантний гаджет.

  • Металеві.

Напрочуд досить дешеві аксесуари. Можуть бути виконані з абсолютно різного металу, але за найкращою ціною можна купити ремінці Галаксі Вотч 5 40mm з нержавіючої сталі. Міцні, довговічні та представницькі. Добре підходять як дорослим чоловікам, так і дівчатам, наголошуючи на вихідному стилі одягу.

  • Плетені.

Браслети, що складаються з плетених нейлонових або тканинних ниток. Досить недорогі та зовні оригінальні. З мінусів – яскрава тканина має природну схильність до вигоряння. Хоча нейлону це стосується меншою мірою.

Якщо ви не знаєте, який ремінець Galaxy Watch 5 40mm купити для початку, то рекомендуємо вам почати з силіконових та шкіряних – це класика. Не виключаємо, що вам захочеться замовити ще декілька змінних браслетів – не опирайтеся цьому бажанню і насолоджуйтесь використанням свого гаджета.

Особливості застібок на Самсунг Гелексі Вотч 5 40мм

Також не забудьте звернути увагу на застібки браслетів до Самсунг Гелексі Вотч 5 40мм. Вони бувають:

  • класичні (прямокутна або овальна для ремінця з дірочками);
  • розкладні (на металевому годиннику);
  • метелик (злегка покращений варіант, що розкладається);
  • з кліпсою або кнопкою.

А ще можна знайти браслети зовсім без застібки. Виконані вони з еластичних матеріалів та натягуються на руку просто як гумка.

Яка застібка краща? Прямої відповіді це питання, зрозуміло, немає. Вся ця справа смаку та звички. Класичний варіант замку вважається найпоширенішим і, якщо ви сумніваєтеся у виборі, краще придбати аксесуар з такою застібкою.

Переваги покупки ремінців для Samsung Galaxy Watch 5 40mm у Wookie.UA

Дізнатися, скільки коштують і замовити чохли, ремінці, зарядні пристрої та інші аксесуари для Samsung Galaxy Watch 5 40mm і не тільки ви можете в інтернет-магазині Wookie.UA. Швидка доставка по Києву та іншим містам України, а також висока якість товарів стануть приводом повернутися до нас ще неодноразово, гарантуємо!