Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Motorola Moto G31

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Безпека Motorola Moto G31 – це один із ключових факторів, який дозволить користуватися гаджетом якомога довше. Щодня електронний пристрій наражається на певні ризики: зовнішні забруднення, поява подряпин і тріщин, як на дисплеї, так і на корпусі, а також випадкове падіння. Все це досить неприємні моменти, що згубно позначаються на роботі смартфона. Захиститися від неприємних сюрпризів допоможе спеціальний чохол для Motorola G31, купити який можна в різних дизайнах.

Чохол для Motorola Moto G31: просте рішення для захисту поверхонь

Чохли для Motorola Moto G31

Сучасний ринок аксесуарів для телефонів у прямому та переносному сенсі рясніє широким розмаїттям чохлів. Вся продукція умовно поділяється на дві великі групи. В першу – входять звані універсальні варіанти. Вони підганяються під певну діагональ екрану і теоретично підходять для різних марок. Однак на практиці користувачі часто стикаються з досить неприємними моментами: виріб не достатньо щільно прилягає, не збігаються отвори для камери та USB-роз'ємів. Це дуже незручно, особливо, коли потрібно швидко зробити фото або зарядити пристрій. Часто доводиться знімати захист, що забирає час та підвищує ризик випадкового падіння гаджета. Звичайно, не завжди такі види виявляються марними. Багато брендів пропонують досить якісні товари, з якими немає проблем.

Друга група – це вироби, що від самого початку адаптовані під конкретну модель. Вони повністю відповідають усім параметрам, добре фіксуються на корпусі, мають всі необхідні отвори для камер та роз'ємів у потрібних місцях. Оригінальні екземпляри коштують дорожче за універсали, але вони набагато надійніші і комфортніші у використанні.

Форм-фактори виробів

На Моторола G31 купити чохол можна таких різновидів:

Ціна на чохли для Motorola Moto G31
  1. Накладка. Такий тип одягається на бічні грані та закриває задню стінку корпусу. При цьому дисплей залишається відкритим, але цю проблему можна легко вирішити, якщо додатково використовувати захисну плівку або скло. Найчастіше використовують різновиди із силікону або поліуретану, вони можуть бути прозорими або кольоровими. Силіконові (TPU) чохли на Motorola Moto G31 легко змінюються і роблять дизайн смартфона дуже яскравим та цікавим.
  2. Чохол-гаманець. Цей чохол на Моторола G31 практично повний аналог книжки, тільки всередині у нього набагато більше різних відділень, у яких можна зберігати купюри, візитки, пластикові картки та ін. Гаманець не має застібки, може використовуватися одночасно як телефонний футляр та гаманець.
  3. Фліп. Ще один різновид, що нагадує за конструкцією книжку. Головна відмінність – передня кришка відкривається не горизонтально, а вертикально. Для зручності вона фіксується за допомогою заклепки. В іншому моделі практично ідентичні. Для їх виготовлення зазвичай використовують натуральну або екошкіру з цікавою фактурою.
  4. Протиударний. Найнадійніший чохол Motorola G31, призначений для використання в екстремальних умовах. Броньований чохол на Motorola Moto G31 виготовляється з термопластичного поліуретану з амортизаційними силіконовими вставками. За рахунок високих показників пружності він пом'якшує силу удару за випадкового падіння гаджета. Крім того, є й посилені ребра жорсткості. Завдяки додатковим елементам у разі удару апарат залишається цілим.
  5. Чохол-книжка. Для смартфона Моторола G31 – це найпопулярніший варіант. На вигляд він справді нагадує книжкову обкладинку з палітуркою. Це солідна модель, виконана у строгому дизайні. Для Motorola G31 чохол книжка повністю закриває корпус з усіх боків та відкривається горизонтально. Деякі чохли-книжки оснащені кишенями та мають на передній панелі спеціальне віконце, яке дозволяє бачити годинник на дисплеї. Також передбачені застібки-магніти.
  6. Спортивний. Ще один цікавий варіант, який сподобається активним людям. Це спеціальний чохол Моторола G31 на широкій стрічці, оснащеній велькро. Аксесуар можна легко закріпити на руці, що дозволить тримати телефон під час пробіжки або занять у тренажерному залі. Додатково він оснащується кишенями для ключів, грошей, отворами для дротів, що дозволяє комфортно користуватися навушниками.

Чохли відрізняються найрізноманітнішими конфігураціями, видами матеріалів, а також відтінками. Можна підібрати чохол для Моторола G31 у стриманих або яскравих кольорах, однотонний, з фактурами та принтами.

На що звернути увагу, купуючи для Motorola G31 чохол

Купити чохли для Motorola Moto G31

Перед покупкою варто звіритися з такими критеріями:

  1. Універсальний або оригінальний аксесуар. Перший варіант обійдеться дешевше, а другий – ідеально підійде до Motorola Moto.
  2. Ступінь захисту. Він може бути повним або частковим. Вибір залежить від того, наскільки інтенсивно використовується девайс, і чи високі ризики серйозно його пошкодити.
  3. Особливості матеріалу. Необхідно враховувати не лише його естетичність, а й міцність,стійкість до стирання та наявність антиковзної поверхні.
  4. Якість. Найкраще віддавати перевагу екземплярам від відомих брендів: вони виготовлені з якісних матеріалів і проходять кілька стадій перевірки.

Запрошуємо за покупками!

В інтернет-магазині wookie.com.ua ви можете придбати чохол-бампер на Motorola G31 та інші товари. У нас представлена оригінальна брендова продукція за доступними цінами. Завдяки структурованому каталогу пошук потрібного товару не займе багато часу. Наші менеджери завжди готові надати консультацію. Робіть замовлення онлайн та отримуйте доставку кур'єрською службою або сервісом «Нова пошта». Сплатити покупку можна готівкою, онлайн або через платіжні системи. Ми регулярно оновлюємо каталог, проводимо акції та пропонуємо покупцям вигідну систему знижок.

Відгуки