Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Tecno Spark 20

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Смартфон із пошкодженим дисплеєм неповноцінно експлуатується або дорого ремонтується. Тому пропонуємо, не чекаючи незручностей, недорого для Техно Спарк 20 купити чохол. Цей аксесуар легко одягається. Надійно захищає smart-телефон від утворення потертостей, подряпин та тріщин. Помітно продовжує термін служби приладу.

Чохли для Tecno Spark 20

Чохли для Tecno Spark 20: елегантна «книжка» для користувачів будь-якого віку

Виконаний у багатьох кольорах чохол-книжка зі шкіри — стильний та функціональний протектор, замовити який у магазині Wookie.UA доступно за найкращою ціною. Гнучкий бампер міцно утримує Техно Спарк 20 на посадковому місці. Обкладинка з твердого каркасу та м'якого шкіряного покриття всебічно захищає апарат, додає йому презентабельності. Магнітний або ремінний замок фіксує аксесуар у закритому положенні.

Переваги шкіряного чохла:

  • захищає телефон із шести сторін: навіть рідкісна подряпина на лицьовій панелі виключається;
  • маючи кишені під банківські картки та банкноти, додатково виконує функції гаманця;
  • швидко перетворюється на підставку для приладу за бажання комфортного перегляду відео або читання з екрана.

Технологічні отвори під задній камерний вузол та бічні порти дозволяють не знімати чохол під час експлуатації та обслуговування девайса. Наприклад, для живлення акумулятора ємністю 5500 мА∙год за допомогою швидкого зарядного пристрою.

Кліп-кейси Техно Спарк серії 20: стильна накладка для людей з активною життєвою позицією

Одним із найважливіших параметрів захисного аксесуара є матеріал, з якого його виготовляють. Від цього залежатимуть різні характеристики, не тільки захисні, а й зовнішній вигляд, габарити та зручність використання. Це не означає, що один матеріал зручніший за інший, все індивідуально, і кожен варіант володіє своїми плюсами та мінусами. Розглянемо два найпопулярніші зразки чохлів.

1. Різнокольорова пластикова модифікація

Кольоровий чохол-накладка із пластику — захисний протектор, купити який в універсамі Wookie.UA доступно недорого. Спинка із квадратним вікном під двокамерний модуль на 50 та 0,08 Мп повністю закриває тильну панель. Бампер виготовлений з вирізами для периферійних роз'ємів і дублікаторами під механічні клавіші: призначений для захисту плоских граней. Периметричний виступ заввишки 1 мм забезпечує локальний захист екрана.

Ціна на чохли для Tecno Spark 20

Плюси пластикового кліп-кейсу:

  • шляхом мікрофібрової підкладки, розміщеної зсередини, смартфон ззаду не отримує потертостей;
  • оскільки бампер, що нагадує рамку, прилягає щільно, корпус не покривається пилом;
  • завдяки передньому борту телефон впевнено кладеться на стіл або інший предмет меблів IPS монітором 6,6" вниз.

Полімерний оригінальний чохол на Tecno Spark 20, який практично і гармонійно поєднується із захисним склом, у комбінованих модифікаціях оснащений упорною ніжкою. При висуванні останньої девайс нерухомо встановлюється на плоску поверхню, в результаті переглядати контент стає комфортнішим.

2. Прозорий силіконовий/TPU різновид

Прозорий чохол-накладка із силікону або TPU — візуально непомітний на апараті недорогий аксесуар. Дізнатися, скільки він коштує точно, можна, подивившись у каталог. За конструкцією не відрізняється від попереднього аналога: корпус та грані смартфона захищає тотально, дисплей – лише за контуром. Має всі необхідні технологічні отвори.

Переваги силіконового кліп-кейсу:

  • оригінальний чохол для Tecno Spark 20 не жовтіє і не розтягується протягом тривалого часу;
  • дуже легкий (195 г) та ультратонкий — телефон не обтяжує та не збільшує;
  • посилений по кутах повітряними компенсаторами, що нівелюють ударну енергію.

Світлопроникний екземпляр зорово не затуляє гаджет, тому стильний дизайн останнього не приховується. Опціональна захисна плівка, що підвищує захищеність дисплея, докуповується окремо.

Чохол на Техно Спарк 20 — переваги та особливості кейсів з різних матеріалів

Купити чохли для Tecno Spark 20

Вартість, зовнішній вигляд та характеристики — основні критерії, за якими вибираються чохли. Увага при підборі приділяється матеріалам виготовлення.

Протектори із пластику надтверді та помірно міцні. Випускаються безліччю дизайнів та кольорів – святково виглядають. Добре чистяться по свіжому сліду стандартними мийними засобами. Ціна моделей невисока.

Чохли на телефон Техно Спарк 20 із силікону/термополіуретану еластичні та тактильно приємні. Оскільки пружні, добре демпфують силу удару при падінні на тверду поверхню. Згодом не змінюються у кольорі та формі. Вартість – відносно низька.

Приладдя зі шкіри розкішно виглядає. З усіх боків захищають аксесуар від механічних/атмосферних впливів. Не покриваються пальцевими відбитками. Обслуговуються спеціальним бальзамом або звичайним кремом для догляду за взуттям. Коштують трохи дорожче за два попередні аналоги.

Як купити чохол-книжку або чохол-накладку на екран 6,6 дюйма

Розташований у Києві інтернет-магазин Wookie.UA займається продажем оригінальних аксесуарів для мобільних електронних пристроїв. Географія обслуговування клієнтів - Україна. Пропонуємо замовити за найкращою ціною для смартфона Tecno Spark 20 чохол. За характеристиками, фотографіями та власною перевагою виберіть у каталозі захисний протектор та подайте заявку! Товар, гарантійний термін якого становить 1 місяць, доставимо не пізніше ніж через 3 дні.