Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S22 Ultra

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Що цікавого подивитися, якщо потрібен чохол для Samsung Galaxy S22 Ultra

Не минуло й року, як анонсували наступну лінійку флагманських пристроїв від Samsung. Не терпиться побачити і помацати, що ж там такого мудрого приготували розробники, і яким технічним рішенням доведеться дивуватися. Виробники доповнень теж не дрімали - майже всі провідні бренди вже випустили оновлений ряд іменних аксесуарів. Портал Wookie уважно вивчив новинки та відібрав у свою колекцію чохол s22 Ultra найкращих, прикольнх та практичнх варіантів.

Чохли для Samsung Galaxy S22 Ultra

Без нього ніяк

Мине ще десяток років, а такий формат як чохол-бампер на Galaxy S22 Ultra залишиться незмінно актуальним. Йому притаманний стильний мінімалізм із непоганими захисними характеристиками. Новий фаблет явно не може похвалитися витонченими розмірами - це повноцінна «лопата», яка насилу поміщається у великі кишені. Щоб не збільшувати його габарити ще більше, варто використати легкі та тонкі полімерні накладки. Чохол Samsung S22 Ultra має такі переваги:

  • приємна текстура;
  • екран та порти не закриті;
  • слот S-pen завжди доступний;
  • підтримка швидкого заряджання;
  • спинка та торці захищені від ударів;

Міцність такий s22 Ultra чохол також має нереальну. При активній експлуатації якісна силіконова накладка не втрачає естетики та функціональності місяці, а то й роки. Швидше Samsung S22 Ultra чохол доведеться змінити через те, що він просто набрид, ніж через пошкодження.

Екран із заокругленими краями вимагає особливої форми чохла. Популярним рішенням стали жорсткі борти, які охоплюють фасад не повністю, а заходять на нього в кількох точках, тільки на куточках або знизу та зверху. Блок камер не зазнав серйозних модифікацій, тому об'єктиви затишно розташувалися у вікні. Воно може бути загальним або з вирізом під кожен із 5 модулів. Щоб не турбуватися про цілісність камер, можна вибрати чохол на Самсунг с 22 Ультра з відсувною шторкою.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy S22 Ultra

Якісно змінився, але по суті той же

Якщо у 2022 році купувати оригінальний чохол Samsung S22 Ultra, то лише найсучасніший. Простий та надійний форм-фактор із новими функціями – це сучасний чохол-книжка. Для смартфона Samsung С22 Ультра пропонує безпеку з усіх боків. Зважаючи на великі габарити, екіпірований гаджет буде виглядати ще більш громіздко.

До стандартних можливостей чохла-книжки належать:

  • щільна фіксація пристрою;
  • різноманітні кишеньки та відділення;
  • прорізи для портів та динаміків;
  • робочі дублікатори клавіш.

Залежно від марки, можуть бути прозорі вставки на передній панелі для відображення блоку інформації Always-On-Display та індикації дзвінків або повідомлень у беззвучному режимі. Недорогі версії книжки залишаються вірними собі - міцна обкладинка та спинка, що складається у підставку.

Купити чохол на Самсунг с 22 Ультра преміального класу

Корпус S22 виконаний зі скла Victus у алюмінієвій рамці. Несильні плоскі падіння телефон переносить із непоганим показником безпеки. Після кожного удару на поверхні з'являтимуться сколи покриття, вм'ятини та подряпини. Чохол для Samsung S22 Ultra запобігає природному зносу поверхонь і пом'якшує шкоду від фізичних навантажень. Не рідкість ситуація, коли візуально смартфон залишився неушкодженим, але перестали працювати внутрішні мікросхеми або відвалився шлейф.

Ступінь захищеності, котру забезпечує чохол на Samsung S22 Ultra, можна розділити на чотири рівні:

  • початковий;
  • середній;
  • високий;
  • просунутий.
Купити чохли для Samsung Galaxy S22 Ultra

Найкращу безпеку на даний момент здатний забезпечити броньований чохол на Samsung Galaxy S22 Ultra. Ця назва відноситься до цілої групи кейсів, які можуть витримати більше, ніж аналоги. Часто вони проходять тестування на витривалість за воєнними стандартами. Крім збільшеної товщини, такий Samsung Galaxy s22 Ultra чохол можна впізнати за наступними ознаками:

  • виражені амортизуючі виступи;
  • посилена ребристість для кращого хвату;
  • поєднання декількох матеріалів різної жорсткості;
  • стільникова або картата демпфуюча текстура всередині.

Броньований чохол Самсунг с 22 Ультра представляє невелику категорією. Це пов'язано з обмеженим попитом та збільшеними витратами на розробку та виробництво. Якщо з'явилася необхідність для Samsung Галаксі С22 Ультра купити чохол з "непробивними" характеристиками, варто віддати перевагу відомим маркам типу URBAN ARMOR GEAR, Spigen або Nillkin.

Переваги оригінальної продукції

Підібраний аксесуар точно відповідатиме всім очікуванням, якщо вибирати фірмові продукти з гарантією. Інакше можна отримати низькоякісний кейс, функціональність якого є тільки на упаковці. Навіть такі прості вироби, як силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy S22 Ultra, можуть розчарувати. Замовляйте чохли та інші мобільні аксесуари в інтернет-магазині Wookie - і у вас завжди будуть лише найкращі розробки від світових брендів.

Відгуки