Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для OnePlus 10T

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

OnePlus 10T є одним із найпопулярніших флагманських телефонів цієї компанії серед користувачів Києва та інших міст України. І, враховуючи популярність девайса, різноманітність аксесуарів для нього дуже солідна. Захисні плівки та наклейки, кейси та інші товари представлені в інтернет-магазині Wookie.UA у величезній кількості. Сьогодні ми допоможемо вам розібратися в асортименті різних бамперів для цього гаджета та розповімо про переваги різних моделей.

Яку основну функцію виконують чохли на смартфоні OnePlus 10T?

Чохли для OnePlus 10T

Але спочатку пару слів про те, для чого потрібні чохли на телефон. Враховуючи скільки коштує оригінальний Ван Плас 10Т, справа в першу чергу в захисті гаджета. Це його основна функція. Буде дуже прикро пошкодити смартфон, який має таку вартість. Також є й другорядні завдання:

  • зручності експлуатації смартфона;
  • можливості використовувати допоміжні аксесуари, наклеюючи їх на чохол (кільця-підставки, попсокети);
  • носіння необхідних речей (кредитних карток, грошей);
  • урізноманітнення дизайну телефону.

Тому, при виборі чохла пам'ятайте, що справа не тільки у захисті вашого телефону та звертайте увагу на інші характеристики та особливості кейсів. Також не забувайте замовити захисні стекла для екрана смартфона. Кейс добре захищає корпус, але екран страждає від падінь куди частіше і розбити його набагато легше, а вартість заміни – неймовірно висока.

Розмаїття чохлів на нову модель OnePlus 10T

Хочете купити найкращий для себе чохол за співвідношенням ціна/якість? Тоді вам слід вибрати виріб, що ідеально підходить під ваш спосіб життя. Зазвичай, тип бампера співвідноситься з матеріалом, з якого він виконаний.

  • Пластик.

Найпростіші пластикові кейси можна назвати найдешевшими накладками для смартфона. Вони не надто добре захищають гаджет від падінь, однак можуть мати різноманітний дизайн. Також такі вироби є зручними для приклеювання на них різних аксесуарів, у тому числі автомобільних.

Ціна на чохли для OnePlus 10T
  • Силікон

Силіконові накладки є недорогими та універсальними аксесуарами. Вони приємні у використанні та чудово захищають гаджет при падінні. Так, їх різноманітність у плані дизайну складно назвати величезною, адже різниця більшості виробів полягає лише в забарвленні. Однак і цього більш ніж достатньо для більшості користувачів смартфонів. Деякі подібні вироби можуть мати м'яку текстильну оббивку всередині кейсу, щоб запобігти подряпинам корпусу від попадання під чохол крупинок піску та пилу.

  • Протиударний композитний матеріал.

Для туристів, спортсменів, любителів гуляти до ранку чи просто тих, хто хоче зберегти свій девайс у цілості та безпеці якомога довше, існують спеціальні кейси. Виконані вони із поєднання різних матеріалів: протиударного пластику, силікону, гуми тощо. Зазвичай сам бампер являє собою пластиковий виріб з м'якою силіконовою прокладкою, що амортизує. Таким чином, при падінні удар, завдяки багатоскладовій конструкції, максимально гаситься, так що телефон може пережити навіть досить сильні випробування на міцність. Вартість їх вище, ніж в інших кейсів, але зовсім ненабагато.

  • Гартоване скло.

Ці аксесуари для Ван Плас 10Т покликані взяти на себе перший удар від падіння. Їх не можна назвати особливо міцними, проте люблять їх не за це, а за тонкість та максимальне збереження тактильних відчуттів від телефону, які вони дарують. Замовити за найкращою ціною такий кейс ви можете у каталогах Wookie.UA.

  • Шкіра.

Шкіряні кейси є стильними і в деяких колекціях оригінальними виробами. Серії можуть включати перфоровані накладки, чохли-книжки, і бампери з кишенями. Вибір досить великий, вони коштують відносно недорого, тому обов'язково зверніть увагу на такі товари.

Купити чохли для OnePlus 10T

Також ви можете замовити не один, а одразу кілька кейсів, які вам сподобаються. Повірте, носити той самий чохол досить нудно:)

Переваги покупки чохлів для OnePlus 10T у Wookie.UA

Дізнатися, скільки коштують і купити за найкращою ціною чохли, зарядні пристрої, захисне скло та інші аксесуари для Ван Плас 10Т ви можете в інтернет-магазині Wookie.UA. Швидке та приємне обслуговування, великі каталоги товарів та дешева доставка по Києву та інших містах України всього від 19 грн закохають вас у наш магазин. Гарних покупок!

Відгуки