Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Infinix Note 10 Pro (X695C)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Infinix Note 10 Pro– надійний бар'єр проти пошкоджень

Чохли для Infinix Note 10 Pro

Інфінікс Нот 10 Про – гарний та продуктивний смартфон середнього цінового сегменту. Елегантний та ергономічний корпус гаджета виконаний із якісного тактильно приємного пластику. Майже всю лицьову частину займає безрамковий IPS екран розміром 6.95 дюймів. На задній стороні девайсу розташований блок камери з 4 модулями. Експлуатація мобільного пристрою передбачає його застосування у приміщенні та на вулиці. Щоденне використання девайсу тягне за собою ризик появи різного рівня ушкоджень від випадкових падінь на асфальт/тверді покриття, контакту з піском, сміттям та колючими/ріжучими предметами. Для захисту смарту від подряпин, сколів, потертостей та серйозних деформацій, які негативно можуть позначитися на працездатності, слід придбати чохол для Infinix Note 10 Pro. Вони бувають різних видів, виготовляються з багатьох матеріалів і відрізняються наявністю яскравих принтів або оригінальних текстур.

Які переваги мають аксесуари

Захисні елементи характеризуються безліччю переваг:

  • великий запас міцності;
  • тривалий термін служби із збереженням початкових характеристик;
  • відповідність параметрам, заявленим виробником;
  • невелика товщина та вага;
  • зручність застосування;
  • високі амортизаційні властивості;
  • доступна ціна;
  • акуратні технологічні отвори;
  • простота надягання/знімання без деформації торців.

Чохли на Інфінікс Нот 10 Про: типи та експлуатаційні особливості

При використанні силіконових (TPU) чохлів на Infinix Note 10 Pro протягом усього терміну зберігається їх прозорість та форма. Силікон не втрачає еластичність і не жовтіє. Він відрізняється тактильно приємною поверхнею та є антиалергенним. Пружність та відмінна амортизація сприяють ефективному поглинанню ударів при контакті з асфальтом/твердим покриттям. Вироби точно відповідають габаритам смартфона та мають рівні отвори під камеру, роз'єми, мікрофон, кнопки.

Ціна на чохли для Infinix Note 10 Pro

Стильні та практичні бампери виконані з високоякісного термопластичного поліуретану, що робить їх зносостійкими, довговічними та стійкими до негативних впливів навколишнього середовища. Скупчені на поверхні забруднення і жирні сліди легко усуваються за допомогою вологої або сухої серветки.

Чохли-книжки є функціональними захисними елементами. Для їх виготовлення застосовується шкіра, екошкіра, пластик та полікарбонат. Вони складаються з міцного каркасу, який забезпечує жорсткість конструкції. Коли користувач відкриває кришку, виконується розблокування дисплею, а при закритті – блокування. Функція Smart Lock працює завдяки вбудованому в передню частину непомітному магніту. Має проріз для динаміка, щоб можна було відповісти на телефонний дзвінок без потреби у відкритті кришки. Передбачені всередині відділення призначені для пластикових карток.

Великий запас міцності броньованого чохла на Інфінікс Нот 10 Про дозволяє використовувати його у несприятливих умовах. Для його виготовлення задіюється гума, метал, пластмаса та полікарбонат. Цей протектор гасить енергію при падіннях та механічних навантаженнях. В особливо вразливих зонах передбачаються спеціальні накладки. Це дозволяє виключити попадання в роз'єми, і мікрофон пилу, піску, дрібного сміття та вологи.

Робіть покупки на вигідних умовах

В інтернет-магазині Wookie.com.ua можна недорого для Інфінікс Нот 10 Про купити чохол, який ідеально підійде за розміром, дизайном та кольором. Ознайомитись із широким асортиментом продукції надається можливість в електронному каталозі на сайті. Щоб виділятися і бути оригінальним, є моделі з унікальними принтами, в незвичайних кольорових варіантах.  

Чому в інтернет-магазин «Wookie» вигідно звертатися:

Купити чохли для Infinix Note 10 Pro
  • великий вибір якісних аксесуарів від відомих брендів;
  • професійні консультанти;
  • оперативна доставка по всій території країни;
  • продаж товару оптом/в роздріб;
  • зручні способи оплати (готівковий/безготівковий розрахунок);
  • першокласне обслуговування;
  • миттєва обробка заявки, що надійшла;
  • діє повернення протягом 14 днів.

Замовляйте на Infinix Note 10 Pro чохол, який сподобається як дорослим, так і дітям. Він гарний, практичний та довговічний, що забезпечить зручність використання, захищеність мобільного апарату, а також надасть йому презентабельного вигляду. Щоб оформити замовлення, вам потрібно зв'язатися з менеджером за вказаним на сайті номером, або заповнити декілька рядків електронної форми. Доставка здійснюється транспортною компанією до всіх населених пунктів країни протягом двох днів.

Відгуки