Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei P30 Lite

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Оригінальна модель P30 Lite від всесвітньо відомого бренду Huawei, як і всі інші смартфони, потребує якісного захисту при падіннях та сильних ударах. Тому наш інтернет-магазин пропонує її власникам придбати надійний та стильний чохол для Huawei P30 Lite. У нас представлені чудові колекції аксесуарів, гарна якість та вигідні ціни.

Чохли для Huawei P30 Lite

Чохол для Huawei P30 Lite: вибір форм-фактору

Ринок мобільного приладдя пропонує покупцям широкий асортимент продукції. Чохли відрізняються за формою, матеріалом виготовлення, дизайном та кольором. Залежно від цього, вони забезпечують повну або часткову безпеку корпусу.

Насамперед, купуючи обкладинку для девайсу, варто враховувати її конфігурацію:

  • міцний чохол-бампер на Huawei P30 Lite користується найбільшою популярністю. Найчастіше виготовляється із зносостійкого силікону, пластику, шкіри. Легко надягається на задню панель, чудово справляється з основними функціями. Практично не збільшує розмір апарату та надає доступ до дисплея;
  • функціональний чохол-книжка. Для смартфона Huawei P30 Lite передбачає захищеність з усіх боків. Відкривається подібно до книги, дає можливість зберігати банківські картки. Можна використовувати у вигляді підставки для перегляду фільмів;
  • спортивна сумка. Виготовляється із щільної тканини або шкірозамінника, забезпечує повну безпеку корпусу при механічних та погодних впливах, вільно кріпиться на пояс чи руку;
  • протиударний броньований чохол на Huawei P30 Lite. Підійде для тих, хто веде активний спосіб життя, займається екстремальними видами спорту. Чудово справляється із захистом поверхні під час падіння з великої висоти та ударів.

Покриття, яке захищає та прикрашає

Це не тільки захист від пошкоджень, але й спосіб виділитися з натовпу оригінальністю забарвлення або незвичайністю фактури.

Для виробництва цих пристроїв використовується різна основа:

  • силікон;
  • термопластичний поліуретан;
  • пластик;
  • шкіра або шкірозамінник;
  • дерево;
  • метал.

Користувачам, яким не подобаються великі, громіздкі вироби, підійдуть силіконові (TPU) чохли на Huawei P30 Lite. Вони візуально не збільшують гаджет і захищають його від зіткнень із твердими поверхнями.

Ціна на чохли для Huawei P30 Lite

Також популярні у покупців шкіряні варіанти, які презентабельно виглядають та підкреслюють стиль. Накладки з металу, пластмаси, ТПУ можна міняти під настрій, сезон чи імідж.

У нашому магазині зібрано різноманітні дизайнерські рішення. Тут можна легко знайти кейс з будь-якою основою, замовити та носити із задоволенням.

Чи варто економити?

Незалежно від того, чи збираєтеся ви купити один довговічний та практичний протектор або хочете зібрати цілу колекцію, основними перевагами обраного кейсу мають бути:

  • зручна конструкція;
  • міцний матеріал виготовлення;
  • надійність та функціональність;
  • унікальний дизайн.

Покриття можуть бути різного кольору та оформлення. При відборі цих параметрів можна керуватися особистим смаком і уподобаннями. Але бажано, щоб чохол поєднувався з образом та стилем Huawei P30 Lite.

Традиційні забарвлення сенсорних пристроїв вже стали настільки звичайними, що іноді хочеться розбавити цю сірість чимось новим та яскравим. Бампери допоможуть освіжити та додати оригінальності гаджету, стати частиною іміджу, доречним красивим аксесуаром.

У нашому асортименті підібрано найкращі дизайнерські зразки для найвибагливіших клієнтів, які ретельно обирають футляри для девайсу.

Покупка у wookie.com.ua – вигідно та зручно

Купити чохли для Huawei P30 Lite

У каталозі магазину представлені товари від відомих світових виробників. Тут можна ознайомитися з технічними параметрами, фотографіями, докладним описом продукції, відгуками користувачів, порівняти кілька моделей, що сподобалися, підібрати відповідну вартість.

На нашому сайті ви знайдете багато надійних та оригінальних чохольних виробів за доступною ціною. Ваше замовлення ми доставимо Києвом або в інші міста України.

Інтернет-магазин Wookie це:

  • більше 1000 варіантів обкладинок на будь-які телефони;
  • комфортний вибір пристроїв, що ідеально підходять конкретному апарату;
  • можливість придбати якісні мобільні зарядки, навушники, акумулятори;
  • доступна вартість та швидка доставка.

Ми цінуємо кожного клієнта, ретельно відстежуємо сучасні напрямки та нові тенденції у світі захисного приладдя. Всі наймодніші тренди вже присутні у нашому каталозі. Ми допоможемо зробити ваш телефон унікальним та стильним.

Щоб для Huawei P30 Lite купити чохол, телефонуйте за контактним номером, зв'яжіться з консультантом у режимі online або оформляйте заявку на сайті.

Відгуки