Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Poco X5 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:
Чохли для Xiaomi Poco X5 Pro

Ксяомі Поко Ікс 5 Про являє собою приголомшливий недорогий пристрій. Враховуючи скільки коштує гаджет, його функціонал просто вражає уяву! Беручи до уваги невисоку вартість і видатні експлуатаційні характеристики, він закономірно став одним з найбільш продаваних смартфонів в Києві та інших містах України. Тому й асортимент захисних стекол, плівок і чохлів на нього дуже високий. Як завжди, купити за найкращою ціною всі ці аксесуари ви можете в інтернет-магазині Wookie.UA!

З яких матеріалів виготовляють футляри для Ксіомі Поко Х5 Про

Матеріал виготовлення бампера є дуже важливим моментом. Справа в тому, що зачасту це безпосередньо впливає на функціональність девайсу. Яким чином? Зараз пояснимо.

  • Пластик.

Пластик – це міцний та твердий матеріал, тому очевидно, що він використовується для створення накладок. Такий чохол Poco x5 pro відмінно захищає корпус гаджета від деформацій, що дуже корисно в деяких випадках. До того ж пластик відіграє важливу роль у виробництві протиударних бамперів.

  • Силікон.

Силіконовий чохол для Poco x5 pro вподобаний багатьма за його тактильну м'якість. Приємна бархатиста текстура силікону просто закохує користувачів смартфонів. До того ж цей матеріал має видатні амортизаційні властивості, завдяки чому чудово гасить навіть серйозні навантаження, так що може врятувати девайс від серйозних ударів і падінь.

  • Шкіра та тканина.

Шкіра та тканина – матеріали гнучкі, тому ідеально підходять для створення чохлів-книжок. Такі футляри дуже функціональні, а також чудово захищають телефон від пошкоджень. Крім того, зі шкіри та тканини виготовляються дуже красиві дизайнерські чохли, адже цьому якнайкраще сприяє структура матеріалів.

  • Протиударне скло.

Гартоване скло є досить дешевим, проте цікавим матеріалом. Вся справа в його глянсовості, що дозволяє створювати справді яскраві та стильні накладки. Так, захисні функції такого матеріалу не можна назвати визначними, проте подряпини та потертості цей чохол на Поко х5 про цілком здатний запобігти.

Рекомендуємо не обмежуватись на виборі всього одного чохла для свого Xiaomi Poco X5 Pro та замовляти декілька моделей, адже їх завжди можна легко міняти між собою.

Розмаїття оригінальних чохлів для Ксіомі Поко Х5 Про

Ціна на чохли для Xiaomi Poco X5 Pro

Дізнатися скільки коштує і за найкращою ціною купити чохол, захисну плівку, скло та інші аксесуари для оригінального Ксяомі Поко Ікс 5 Про ми запрошуємо вас в інтернет-магазин Wookie.UA. Ми маємо дуже цікаві моделі від відомих китайських брендів, якість яких підтверджена не просто роками, а десятиліттями! Зокрема, рекомендуємо звернути увагу на такі моделі бамперів:

  • DUX DUCIS Skin Pro – чохол-книжка, що має видатні захисні характеристики, найвідоміша модель кейсу, перевірена часом;
  • NILLKIN Qin Series – чохол на Poco x5 pro у форматі "книжка", який має дуже елегантний дизайн та приємну вартість;
  • Deexe Leather Cover – силіконова накладка, яка виглядає як шкіряна, що виглядає дуже здорово;
  • NILLKIN Frosted Shield – виготовлений для Poco x5 Pro 5g чохол від NILLKIN врятував уже не один девайс від падіння, тож убереже і ваш;
  • MOFI Slim Shield – дешева ультратонка накладка для любителів компактності;
  • GKK Double Dip Case – даний кейс дуже добре захищає девайс від падінь з усіх боків, рекомендується замовити, як основний чохол;
  • Deexe Gradient Color – відносто недорогий для Poco x5 Pro чохол у форматі "накладка" з ударостійкого скла, виглядає дуже стильно та сучасно.

Це далеко не всі моделі чохлів для Ксіомі Поко Х5 Про, які можна знайти в інтернет-магазині Wookie.UA. Обов'язково прочитайте наш каталог аксесуарів для цього телефону!

Переваги покупки чохлів для телефону Xiaomi Poco X5 Pro у Wookie.UA

Купити чохли для Xiaomi Poco X5 Pro

Купуючи чохол для свого Ксіомі Поко Х5 Про у каталозі інтернет-магазину Wookie.UA ви отримуєте:

  • гарантію навіть на найдешевші позиції від 1 місяця;
  • можливість замовити весь спектр аксесуарів для свого смартфона, включаючи зарядні пристрої, гарнітури тощо;
  • швидку доставку до Києва, Харкова, Одеси та інших міст України;
  • дуже вигідна ціна товарів, адже ми працюємо безпосередньо з їхніми виробниками;
  • спеціальні умови для оптових партнерів;
  • вигідну систему лояльності, за якою ви можете заощадити на покупках до 15% від їхньої початкової ціни.

Будемо раді відповісти на запитання та допомогти у замовленні товару. Будьте впевнені, що покупки з Wookie.UA – це завжди вигідно, весело та просто!

Відгуки