Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPad Air 4 / 5 (2020/2022)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Продукція корпорації Apple змогла завоювати любов мільйонів людей у кожному куточку планети. Все завдяки унікальним технічним характеристикам, практичності, швидкодії. iPad Air 2020 / 2022 – не є винятком. Власнику потрібно лише потурбуватися про дрібницю – підібрати найбільш підходящий за стилем iPad Air 5 чохол, щоб додати «останній штрих» та захищати смартфон від непередбачених обставин. Інтернет-магазин wookie.ua – майданчик, створений для того, щоб кожному в цьому допомогти.

Чохли для iPad Air 4/5 (2020/2022)

Чохол для iPad Air 4 / 5 Gen 2020 / 2022: як не допустити помилки у виборі?

Вашому гаджету потрібний постійний захист – iPad Air 4 чохол першим прийме на себе будь-які пошкодження, що можуть статися у майбутньому. Хоча продукція «Яблука» відрізняється стійкістю до зносу, кейс зробить термін експлуатації без звернення до ремонтного центру значно більш тривалим. Будь-якій людині буде зручніше тримати в руках Айпад, який зберіг свій початковий зовнішній вигляд.

Серед усіх, максимально витривалістю відрізняється, безумовно, чохол-книжка. Для планшета Айпад Аір 2020 / 2022 – беззаперечний лідер споживчих рейтингів. Цей чохол для iPad Air 5 має ряд переваг, серед яких головні:

  • Захист як сенсорного дисплея, так і задньої поверхні;
  • Можливість носити з собою постійно в чому завгодно: рюкзаку, сумці, кишені не побоюючись, що з'являться подряпини;
  • Можливість застосування чохла як підставки.

Головний елемент, який має чохол на iPad Air 5 2022 у форматі книги – слот для пристрою з усіма необхідними отворами та дублікаторами. Обкладинка для детектора прикріплюється до торця. Для максимально швидкого складання на ній сформовано кілька поздовжніх фальців. М'яка мікрофібра із синтетики оберігає від появи сколів та потертостей. Жорстка вставка служить для амортизації під час зіткнення з підлогою або асфальтом.

Ціна на чохли для iPad Air 4/5 (2020/2022)

Чохол iPad Air 2022 деяких моделей має поворотний блок тримача, щоб була можлива фіксація по горизонталі або по вертикалі. Передня частина закріплюється магнітним замком, спеціальною кнопкою чи еластичною стрічкою. За допомогою матової структури вдається забезпечувати чудові тактильні якості: чохол для iPad Air 10.9 2020 легко охопити рукою і при цьому він не вислизає з неї.

Вибір стильних чохлів на Айпад Аір 4 / 5 (2020 / 2022) без непотрібних деталей

Чохол iPad Air 4 книжка, без сумніву, є універсальним варіантом, проте йому віддають перевагу далеко не всі – люди просто не хочуть вічно витрачати час на відкриття та закриття. Це неминуче призводитиме до повільної деформації сполучних елементів, внаслідок чого вони стають кволими та ненадійними. Якщо старий чохол iPad Air 5 більше експлуатувати, неможливо – потрібно буде підібрати якісну альтернативу, наприклад, броньований чохол на iPad Air 4 / 5 Gen.

Розробниками була продумана ідеальна конструкція у робітниках, щоб максимізувати її міцність – вона може перенести навіть найсильніший вплив. Недолік лише один – чохол на Айпад Аір 4 не буде поширюватися на передню частину і для неї доведеться використовувати інші засоби. Користувачі також можуть вважати недоліком збільшені габарити.

Силіконові (TPU) чохли на iPad Air 4 / 5 Gen – відмінний вибір для тих, хто турбується тільки про попадання пилу, бруду та утворення подряпин. Як правило, для їхнього виробництва беруть кольорові матеріали. Лаконічність та елегантність – йому не потрібні додаткові прикраси, але він працюватиме надійно та непомітно. Важливі факти для користувача:

Купити чохли для iPad Air 4/5 (2020/2022)
  • Приголомшливий ступінь прилягання до корпусу;
  • Дублікатори клавіш, яким не страшні волога та пил;
  • Стійкі до зносу спинки та торці;
  • Бічний бортик, що захищає від удару плашмя.

Що ще можна використовувати?

Найкращим варіантом для прихильників мінімалістки буде чохол-бампер на iPad Air 4 / 5 Gen 2020 / 2022. У виробничому процесі застосовується весь можливий спектр матеріалів разюча відмінність від інших протекторів – урізане виконання. Власна жорсткість забезпечуватиме прилягання «як рідного». Це затребувані та двокомпонентні накладки – планшет укладають у м'яку площину та фіксують за допомогою жорсткої рамки, що гарантує високу надійність при екстремальних ситуаціях.

Де купити якісні аксесуари для свого гаджета?

Інтернет-магазин wookie.com.ua – майданчик, який пропонує першокласне обладнання, здатне прослужити власнику довгі роки та при цьому за оптимальну ціну. Задаєтеся питанням, де Айпад Аір 10.9 2020 / 2022 купити чохол, якість якого буде на найвищому рівні – тепер ви знаєте відповідь.

Наша клієнтура цінує нас за:

  • Великий асортимент для різних типів техніки;
  • Особливий підхід до клієнтів;
  • Швидку доставку по Україні;
  • Оперативну обробку клієнтських заявок;
  • Покупку оптом чи в роздріб;
  • Гнучкий робочий графік.

Зателефонуйте або заповніть заявку на сайті – ми з радістю відповімо на питання, що вас цікавлять. Гості та мешканці Києва можуть самостійно оцінити придатність товару у нашому шоу-румі в центрі столиці.

Відгуки