Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Poco M3 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Xiaomi Poco M3 Pro: збереже зовнішній вигляд та начинку

Xiaomi Poco M3 Pro – один із найкращих бюджетних телефонів у своєму класі. Він сподобався користувачам за унікальний дизайн, потрійну камеру, якісний екран, можливість проводити безконтактні платежі NFC, керувати сторонніми пристроями за допомогою функції IR Blaster за відносно низької вартості.

Чохли для Xiaomi Poco M3 Pro

Оригінальний чохол на Поко м3 про 5g – обов'язковий аксесуар для всіх смартфонів – включений у стандартний комплект поставки, проте при активній експлуатації він згодом стає непридатним. Крім того, власники Поко М3 Про часто купують змінний захист, щоб поміщати гаджет у різну "оболонку" залежно від настрою або з інших причин.

Виробник оснастив цей засіб мобільного зв'язку корпусом із деякими особливостями. Серед них:

  • виступаюча тилова камера;
  • вихід одного з динаміків, аудіовихід для навушників, віконце IR Blaster на верхній панелі;
  • вихід другого динаміка, мікрофон, USB-роз'єм на нижній панелі;
  • лоток для сім-карт із тонким силіконовим ущільнювачем навколо себе на лівому ребрі;
  • кнопка гучності, кнопка «Живлення» (вона ж – сканер відбитків пальців) на правому ребрі.

Це утруднює використання універсальних захисних виробів: потрібен чохол для Poco M3 Pro, розроблений спеціально для цієї моделі. На ринку сьогодні представлений широкий вибір таких продуктів. Вони відрізняються «фасадом», ступенем захищеності, що забезпечується. На Сяомі Поко М3 купити чохол можна в інтернет-магазині wookie.com.ua.

Для чого потрібний додатковий захист

Цей чохол на Poco m3 Pro 5g змінює на краще зовнішній вигляд апарата, що дозволяє власнику мобілки проявити свою індивідуальність. Але основне завдання полягає в іншому: він запобігає появі тріщин, сколів і загалом оберігає від пошкоджень. З ним техніка збереже привабливість навіть у разі інтенсивної або не дуже акуратної експлуатації. Тому рекомендуємо не втрачати час і купити чохол на Поко м3 про 5g.

За допомогою цього протектора ви легко та швидко зміните «фасад» девайса, якщо він вам набрид. Бренди пропонують моделі найрізноманітнішого виконання, практично в будь-якому варіанті декору та відтінковому рішенні. Є яскраві оригінальні варіації, що відразу привертають увагу оточуючих, і стриманіші класичні.

Основні різновиди

Протектор випускається у трьох варіаціях:

  • бампер (відомий також як колба) – задня (бічна) накладка із силікону;
  • «книжка»;
  • броньований чохол для Поко м3 про 5g.
Ціна на чохли для Xiaomi Poco M3 Pro

Останній варіант у списку – протиударний броньований чохол на Xiaomi Poco M3 Pro. Він стане в нагоді тим, хто веде активний спосіб життя, не розлучається з мобільним телефоном навіть під час походів, поїздок, тренувань. Виріб виготовляється із міцних матеріалів: металу, жорсткого полікарбонату, інших ударостійких пластиків.

Чохол-бампер на Poco M3 Pro – це рамка, що закриває задню поверхню та грані (або тільки грані). Передня сторона телефону залишається відкритою, рамка лише трохи заходить на неї. Тому колба захищає його на торцях і ззаду, а екран залишається майже незахищеним, для нього слід відразу купувати спеціальне скло або плівку. Силіконові (TPU) чохли на Xiaomi Poco M3 Pro коштують недорого, можна придбати їх у кількох екземплярах і міняти їх хоч щодня. А ще серед їхніх переваг – той факт, що вони майже не збільшують розміри мобілки та товщину.

Проміжну позицію між цими модифікаціями займає чохол-книжка. Для смартфона Поко М3 Про він випускається в широкому асортименті, надійно захищає девайс від:

  • потертостей, що виникають від інтенсивного використання сенсорної площини;
  • подряпин, що з'являються від постійного контакту з гострими або твердими металевими предметами в кишені або сумки;
  • псування від падіння.
Купити чохли для Xiaomi Poco M3 Pro

Конструктивно чохол для Poco m3 Pro 5g у форматі книги складається із двох половинок, що відкриваються за аналогією з книжковою обкладинкою. Усередині них знаходяться спеціальні затискачі, що утримують мобільний телефон. У деяких із них виробник передбачив відділення для купюр, монет, банківських або ID-карт, запасних сімок, навіть другої акумуляторної батареї. Такі чохли можуть розкладатися, перетворюючись на своєрідну підставку для читання електронних книг, перегляду відео.

Де купити?

Стильні, практичні, якісні чохли на Xiaomi Poco M3 Pro пропонує компанія Wookie. У нашому каталозі така продукція представлена у різних дизайнах, варіантах конструкції. Кожна позиція має докладний опис, детальні фото. На багатьох сторінках розміщені коментарі гостей сайту, відгуки тих користувачів, хто вже встиг придбати цей товар.

Пропонуємо не гаяти часу і швидше купити чохол на Поко м3 про, а ми гарантуємо оперативну доставку покупок – по Києву замовлення доставить наш кур'єр, а в інші населені пункти України – компанія «Нова пошта», наш надійний транспортний партнер. Якщо вам зручніше забрати покупку самостійно, зробіть це у нашому пункті видачі товарів.