Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Apple Watch 41 mm (7 / 8 / 9 Series)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Ремінці для оригінальних Епл Вотч 7 / 8 / 9 41 мм є популярним товаром у каталогах нашого інтернет-магазину Wookie.UA. На сайті ви можете дізнатися, скільки коштують і купити за найкращою ціною браслети, а також інші аксесуари для розумних девайсів від Apple, серед яких захисні стекла, плівки, чохли та інші товари.

Ремінці для Apple Watch 41 mm

На що звернути увагу при виборі ремінця для годинника Apple Watch 7 / 8 / 9 41 mm

Перед тим як купити ремінець для своїх Епл Вотч 7 / 8 / 9 41 мм, слід звернути увагу на деякі моменти, щоб придбання не завдало вам незручностей від свого використання.

  1. Розмір.

Ремінці можуть мати неоднаковий розмір. Що стосується кріплень, то вони виконані в єдиних габаритах, а ось довжина браслета і кількість отворів для застібки може бути різною. Уточнюйте цю інформацію в описі товару або продавця.

  1. Відсутність дефектів.

Різні дефекти можуть сказати про те, що бракований товар і його характеристики міцності можуть бути знижені. Це призведе до розриву браслета, поломки його вушок, застібки і залишиться лише молитися, що захисна плівка вбереже дисплей під час падіння. До того ж механічні дефекти на поверхні ремінця доставлятимуть дискомфорт при носінні розумного годинника.

  1. Потреби у вологостійкості.

Важливий аспект, який безпосередньо впливає на довговічність ремінця. Якщо ви часто носите годинник у жарку погоду або займаєтеся спортом, то вам знадобиться вологостійкий браслет із силікону або штучної шкіри.

Ціна на ремінці для Apple Watch 41 mm

Також звертайте увагу на якість металу, якщо вирішили замовити металевий браслет. Рекомендуємо не звертати увагу на дешеві варіанти таких виробів, оскільки найчастіше це порожнисте залізо низької якості з тонким напиленням, яке зітреться вже через кілька тижнів носіння, а то й раніше.

Ремінці для Apple Watch 7 / 8 / 9 41 mm у магазині Wookie.UA

Каталоги Wookie.UA представлені великою різноманітністю браслетів для Епл Вотч 7 / 8 / 9 41 мм з різних матеріалів. Рекомендуємо звернути увагу на такі популярні моделі, доступні в нашому інтернет-магазині за приємною вартістю:

  • QIALINO Magnetic Strap – стильний і дуже сучасний шкіряний ремінець для вашого гаджета з дуже м'якого та приємного на дотик матеріалу;
  • Spigen (SGP) Lite Fit – широкий спортивний браслет із високоякісного нейлону, ідеальний на кожен день;
  • Spigen (SGP) Modern Fit – елегантний тонкий ремінець з нержавіючої сталі для смарт-годинника Apple, який чудово підійде для активної сучасної дівчини і має дуже приємну ціну;
  • DUX DUCIS Leather Chain – дуже зручний і недорогий ремінець із синтетичної шкіри, який чудово підійде на кожен день;
  • DUX DUCIS Braided Nylon Strap – дуже дешевий браслет з дуже щільно сплетеного нейлону, що забезпечує виробу видатні характеристики міцності та довговічності;
  • DUX DUCIS Business Series – стильний, строгий діловий шкіряний ремінець, який чудово підійде для повсякденного використання;
  • DUX DUCIS Crocodile Texture – ще один аксесуар для вашого гаджета, виконаний під текстуру крокодилової шкіри, має непогану ціну;
  • Deexe Aluminum – цей недорогий браслет з анодованого алюмінію виглядає як справжня ювелірна прикраса;
  • UniCase Soft Strap – дешевий силіконовий браслет, який ідеально підходить для занять спортом, плавання тощо;
  • UniCase Original Style – класичний силіконовий ремінець для смарт-годинника Apple, що має дуже соковитий колір і приголомшливу софт-тач текстуру.
Купити ремінці для Apple Watch 41 mm

Це далеко на всі моделі браслетів для ваших розумних девайсів від Apple, які ви можете купити в нашому інтернет-магазині за вигідною вартістю, з доставкою по Києву та Україні та гарантією 1 місяць.

Переваги покупки чохлів для оригінальних Епл Вотч 7 / 8 / 9 41 мм у Wookie.UA

Запрошуємо вас дізнатися, скільки коштує і за найкращою ціною замовити аксесуари для своїх розумних годинників у Wookie.UA. У нас є все, що потрібно для смарт-годин: чохли, захисні плівки, скла, зарядні пристрої і, звичайно ж, ремінці у величезному асортименті. Доставка по Києву та іншим містам України здійснюється в найкоротші терміни, тому що ми завжди відправляємо посилку в день покупки, якщо замовлення було оформлене у час, що дозволяє це зробити, час доби. Хороших покупок із Wookie!

Відгуки