Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Google Pixel

Google Pixel — лінійка мобільних гаджетів, які випускає всесвітньо відома корпорація. Вони можуть похвалитися стильним дизайном, гарною камерою та потужним програмним забезпеченням, при цьому коштують відносно недорого. Щоб девайс працював стабільно протягом усього терміну експлуатації, його потрібно помістити у захисний чохол для телефону Google. Знайти аксесуар за найкращою ціною можна у колекції Wookie.UA. На нашому сайті зібрані зарядні пристрої, захисні плівки, адаптери та інші комплектуючі для Гугл Піксель, які можна купити з кур'єрською доставкою до Києва чи іншого міста.

Чохли для Google Pixel

Аксесуари та чохли для Google Pixel

Чохол — мобільний аксесуар, за допомогою якого можна зберегти початковий вигляд гаджета та продовжити термін його експлуатації. Крім того, з ним пристрій не ковзає в руці, захищений від пилу, вологи та механічних впливів. Виробники пропонують великий вибір моделей, які дозволяють власникам виразити себе та виділити смартфон серед інших. Для Google чохол оригінальний виконаний у точній відповідності до розташування його функціональних елементів – кнопок, роз'ємів та камери.

Щоб підвищити функціональність девайсу Гугл Піксель, крім чохла, його можна укомплектувати іншими аксесуарами:

  • бездротовими навушниками;
  • Bluetooth-гарнітурою;
  • колонкою;
  • зовнішнім акумулятором;
  • бездротовою зарядкою тощо
Ціна на чохли для Google Pixel

Щоб запобігти появі тріщин та подряпин на дисплеї, потрібно додатково замовити захисну плівку. Дізнатися скільки коштує аксесуар для конкретної моделі можна за номерами в шапці сайту.

Переваги чохлів для Google Pixel

Оригінальні аксесуари для мобільних гаджетів Гугл Піксель виготовляються з безпечних та якісних матеріалів, які підвищують їх протиударні властивості. Виробники використовують:

  • натуральну або штучну шкіру;
  • ударостійкий пластик;
  • м'який та еластичний силікон;
  • текстиль;
  • метал;
  • дерево.

Для Google чохол на смартфон з натуральної шкіри має респектабельний вигляд і приємні тактильні властивості, але його недолік — ціна. Хорошою альтернативою їй є шкірозамінник. Власникам Google Pixel, які хочуть забезпечити 100% захист девайсу, виробники пропонують металеві та дерев'яні кейси. Однак їх недоліком є вартість.

Захистити пристрій Гугл Піксель можна і за допомогою пластикового або силіконового чохла. Вони дешево стоять, стійко переносять механічні дії, легко піддаються фарбуванню.

Купити чохли для Google Pixel

Який чохол на Гугл Піксель можна вибрати на Wookie.UA

При виборі чохла для смартфона Google Pixel власник повинен відштовхуватися від свого способу життя та того, як часто він користується гаджетом. Наприклад, якщо він займається спортом і часто бігає, йому підійде аксесуар, що кріпиться на руці. Якщо власник користується навушниками або блютуз-гарнітурою, йому підійде кишенька, кейс або кобура, яка кріпиться на ремені. Тим, хто активно користується смартфоном та соціальними мережами, підійдуть бампери або накладки, які недорого коштують, не ковзають у руці та забезпечують вільний доступ до екрану.

Матеріали аксесуара повинні відповідати стилю власника смартфона Google Pixel. Діловим людям підходять моделі з натуральної або штучної шкіри чи замші, які поєднуються із строгим одягом. Користувачам, які ведуть активний спосіб життя, підійдуть протиударні кейси, а також силіконові або пластикові бампери. Замовити їх за найкращою ціною можна у магазині Wookie.UA.

Переваги чохлів та аксесуарів для смартфонів Google Pixel від Wookie.UA

Онлайн-супермаркет Wookie.UA представляє великий вибір комплектуючих для мобільних гаджетів. Крім чохлів для Гугл Піксель, на сайті можна замовити зарядки, шнури, адаптери, захисні стекла та плівки для смартфонів інших брендів. Ми поставляємо в Україну аксесуари, які виготовляються з безпечних матеріалів, відрізняються авторським дизайном і дешево коштують.

Переваги Wookie.UA:

  • великий вибір мобільних аксесуарів;
  • оригінальна якість;
  • адекватні ціни;
  • накопичувальні знижки;
  • різні способи доставки до Києва та інших міст України.

Щоб оформити замовлення або дізнатися, скільки коштує на Google чохол з урахуванням доставки, натисніть кнопку «Купити» або заповніть форму для зворотного дзвінка. Консультанти розрахують вартість та приймуть замовлення.

Відгуки