Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Poco C65

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Зовсім недавно компанія Xiaomi представила новий смартфон у бюджетному сегменті, який отримав назву Poco С65. Вже встигли купити цю новинку? Тоді настав час доглянути та замовити аксесуари та засоби захисту, які не тільки підкреслять стиль вашого гаджета, але й продовжать термін його служби.

Чохли для Xiaomi Poco C65

Шукаєте стильний та функціональний чохол для Xiaomi Poco C65 за найкращою ціною та з максимально швидкою доставкою по Києву та й по всій Україні? Ви на правильному шляху, адже вже зайшли на сайт інтернет-магазину Wookie.UA, де зібрано величезну різноманітність аксесуарів для мобільних телефонів. У нас є універсальні та оригінальні чохли, захисні стекла, плівки та інші необхідні пристрої для вашого девайсу за приємними цінами.

Вартість доставки вибраного кейсу для Кcіомі Поко С65 залежатиме від тарифу, встановленого компанією-перевізником. Отримати додаткову інформацію ви можете у розділі “Оплата та доставка”.

Розмаїття чохлів для Xiaomi Poco C65

Функціональність та крутий дизайн — ось, мабуть, головні критерії, за якими варто вибирати обкладинку свого смартфона. Причому найважливішою функцією є захист гаджета.

Сьогодні багато смартфонів продаються в комплекті з оригінальним чохлом. Однак у наборі Сяомі Поко С65 силіконова накладка не передбачена. Так що відкривайте каталог Wookie.UA та вибирайте обкладинку, яка відповідатиме всім вашим запитам. А ми розповімо, на що варто орієнтуватися при покупці чохла на Poco С65.

По-перше, зверніть увагу на форм-фактор. Два найпопулярніші варіанти:

  • бампер або накладка;
  • чохол-книжка.
Ціна на чохли для Xiaomi Poco C65

Асортимент бамперів, як правило, ширший. Накладці надають перевагу тому, що доступ до екрана пристрою залишається завжди відкритим. При цьому надійно захищені бічні грані та задня кришка телефону. Протиударний чохол Poco С65 може бути силіконовим, пластиковим, із термопластичного поліуретану або із загартованого скла.

Для Poco С65 чохол-книжка теж підійде. Переваги такого футляра в тому, що він захищає смартфон з усіх боків. Тож можна обмежитися тонкими захисними плівками для екрана. Деякі протиударні моделі можуть оснащуватися додатковим захистом у вигляді пластикових або силіконових рамок, які збережуть ваш Кcіомі Поко С65.

По-друге, оцініть якість матеріалів. Вони повинні бути міцними та здатними забезпечити належну амортизацію девайсу під час падіння. Висока ціна не завжди гарантує якісне виконання. Наприклад, сучасні кейси у формі книжок, виготовлені з синтетичної шкіри і мають невисоку вартість, не виглядають дешево і часто не відрізняються від натуральної шкіри. Подивитися, скільки коштує такий варіант, ви можете у нашому каталозі.

По-третє, подумайте про необхідність додаткових елементів. Багато хто з них допоможе забезпечити комфорт під час використання смартфона. Наприклад, кільце для надійного утримання гаджета в руці, підставка, додатковий захист камери, відділення для карт, магнітні накладки тощо.

Купити чохли для Xiaomi Poco C65

При виборі футляра важливе значення має і його дизайн. Тут вже слідуйте своєму смаку та особистим уподобанням. Зовнішній вигляд обкладинки допоможе не лише продовжити ваш індивідуальний стиль, але й вигідно підкреслити особливості самого телефону Сяомі Поко С65.

Переваги покупки аксесуарів для смартфона Xiaomi Poco C65 у Wookie.UA

Wookie.UA — це величезний вибір моделей чохлів Поко С65 від різних брендів, можливість швидкого оформлення замовлення та швидкісної доставки в будь-яку точку Києва та в інші регіони України. Не обмежуйтесь покупкою одного телефону Poco С65 — чохол, захисне скло або плівка обов'язково потрібні новому смартфону, якщо ви хочете зберегти його в хорошому стані якнайдовше.

Також у нас ви можете недорого замовити зарядні пристрої, купити навушники, придбати за кращою ціною адаптери та багато іншого. З усіх питань, пов'язаних з продукцією, що пропонується в каталозі, звертайтеся до наших консультантів за вказаними на сайті контактами.