Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Oppo A54s

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Оппо А54с – це недорогий, але при цьому добротний гаджет, що має всі необхідні функції. До того ж у нього досить оригінальний та стриманий дизайн задньої кришки, через що відразу не скажеш, що смартфон відноситься до середнього цінового сегмента. За це він і набув популярності серед користувачів Києва та інших міст України.

Які чохли можна знайти для нового Oppo A54s?

Купити чохол та захисне скло для Oppo A54s недорого і навіть дешево сьогодні можна запросто, адже виробники пропонують величезний асортимент цих товарів. Різноманітність кейсів просто вражає. Зазвичай їх прийнято ділити за тим, з якого матеріалу вони виготовлені.

Чохли для Oppo A54s
  • Шкіра.

Шкіряні накладки здебільшого представлені чохлами-книжками. Це зручне пристосування, в яке можна помістити гроші, кредитні та дисконтні картки, документи та яке чудово захищає девайс від падінь. Гарний варіант для дівчат, які носять телефон у сумці.

  • Силікон.

Силіконові бампери стануть відмінним аксесуаром, враховуючи скільки коштують подібні вироби. Вони дешеві, але при цьому добре захищають телефон та мають приємний зовнішній вигляд. До умовних мінусів можна віднести те, що такі кейси можуть з часом дубіти, дряпатися, а їх дизайн зазвичай досить стандартний.

  • Пластик.

Пластик є досить зносостійким матеріалом. Пластикові чохли бувають різні: протиударні, дизайнерські, повсякденні. Залежно від приналежності, матеріал бампера – це суміш пластику, силікону, поліуретану та скла у різних пропорціях. Це забезпечує виробу високі технічні якості та довговічність, проте їх вартість може сягати дуже значних сум.

  • Скло.

Ударостійке скло є компромісом для тих, хто хоче максимально зберегти зовнішній вигляд телефону, його глянсовість, але при цьому захистити девайс від ударів. Такі кейси справді здатні вберегти гаджет від падінь, але при цьому й самі значно крихкіші в порівнянні з іншими видами накладок. Рекомендуємо обклеювати їх захисними плівками, щоб вони прослужили вам довше і завчасно не збирали подряпини.

Ціна на чохли для Oppo A54s

Перед тим, як замовити чохол на Oppo A54s, дивіться не на вартість виробу, а на його характеристики та бренд виробника. Нижче ми розповімо про найпопулярніші моделі кейсів для Оппо А54с і торкнемося відомих фірм, які пропонують до покупки свої вироби.

ТОП-5 популярних чохлів для Оппо А54с

Цей топ є скоріше суб'єктивним і ґрунтується на статистиці продажів інтернет-магазину Wookie.UA.

  1. Deexe Silicone Case.

Відмінний силіконовий бампер. М'який, пружний і не втрачає своїх властивостей навіть після тривалого часу. Усередині обшитий м'яким текстилем для перешкоджання появі подряпин при попаданні частинок пилу під кейс. Відмінно миється від будь-яких забруднень. Представлений у широкій різноманітності яскравих та пастельних відтінків.

  1. ArmorStandart Air Series.

Також силіконовий бампер, відмінною рисою якого є його прозорість. Ультратонкий виріб не приховує витонченості смартфона, при цьому надійно його захищає та не збільшує у габаритах. Дублікатори клавіш забезпечують дуже приємне натискання без западань. Придбати за найкращою ціною на Oppo A54s чохол ви можете у Wookie.UA.

  1. Deexe Gradient Color

Ще один крутий чохол Oppo A54s від Deexe. Зовні кейс виглядає начебто він весь виконаний із загартованого скла: глянсовий, гарний, блискучий. Насправді його грані окантовані силіконом, що забезпечує виробу чудові протиударні властивості. Імовірність появи тріщин не те що на девайсі, а навіть на кейсі при падінні практично нульова.

  1. Серії Wallet та Pattern від UniCase
Купити чохли для Oppo A54s

Чохли-книжки зі штучної шкіри. Підібрати виріб для себе легко зможе кожен, адже вони представлені різними матеріалами виконання (серія Wallet) та цікавими дизайнерськими рішеннями щодо тиснення (серія Pattern). Висока якість текстилю гарантує збереження первинного зовнішнього вигляду виробу довгі роки.

  1. UniCase Hybrid.

Це справжній протиударний чохол для Оппо А54с. Комбінована двошарова структура з удароміцного пластику та силікону гарантує смартфону максимальний захист навіть від найсерйозніших падінь.

Наведені вище бренди є перевіреними виробниками мобільних аксесуарів і пропонують чудову якість за найкращою ціною, тому сміливо можете замовляти їх оригінальні товари.

Переваги покупки чохлів для смартфона Oppo A54s у Wookie.UA

Дізнатися, скільки коштує і недорого купити кейс, захисне скло або зарядний пристрій для свого Oppo A54s ви можете у Wookie.UA. Оперативна доставка по Києву та іншим містам України, найкраще обслуговування, конкурентні ціни та гарантія 1 місяць на аксесуари – це те, чому тисячі українців обирають наш магазин.