Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPhone 12 Pro Max

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для iPhone 12 Pro Max: різновиди стильних аксесуарів

Нова лінійка представлена одразу трьома смартфонами з різними діагоналями екрану. Удосконалені гаджети відрізняються стильним дизайном та тоншим корпусом (всього 7,4 мм). Додатково буде потрійна камера, за допомогою якої можна отримати чудові знімки за будь-якого освітлення. Навіть у найкомпактнішого девайсу із серії буде OLED-дисплей з високою роздільною здатністю та сканер Face ID. Щоб повною мірою використати всі можливості трубки, необхідно подбати про його безпеку і купити чохол для iPhone 12 Pro Max, підібравши відповідний чохол. Він надійно захистить екран від пошкоджень та продовжить термін експлуатації пристрою.

Чи врятує ударостійкий кейс?

Для девайсу користувачі найчастіше хочуть придбати бампер на Айфон 12 Про Макс. Він є рамкою, яка закриває грані по всьому периметру. При цьому задня стінка та тачпад залишаються без належного захисту. На iPhone 12 Pro Max чохол "бампер" виготовляють із різних матеріалів і можуть навіть прикрашати стразами.

Також для телефону доступні:

  1. Силіконова накладка. Щільно прилягає та закриває не тільки бічні сторони, але й задню панель. Еластична та міцна, вона забезпечує надійний захист. Додатково силіконовий (TPU) чохол для iPhone 12 Pro Max має спеціальні отвори для кнопок, відеокамери та роз'ємів.
  2. Чохол книжка на Айфон 12 Про Макс. На вигляд і спосіб відкривання виріб дійсно нагадує обкладинку для книги. Він оберігає зворотний бік, дисплей та бічні частини. Є кілька варіантів: з магнітною застібкою, без неї або зі спеціальним віконцем для зчитування інформації (рівень заряду, календар, час тощо). Чимало користувачів сучасного девайсу вважають, що найзручнішим є саме "книжковий" формат. Такий чохол Айфон 12 Про Макс найчастіше виготовляється з високоякісної шкіри (натуральної чи штучної).
  3. Фліп. За своїм дизайном нагадує «книжку», але відкривається не горизонтально, а вертикально вниз. Для більшої надійності оснащений елементом, що застібається у вигляді магніту або кнопочки.
  4. Футляр. Телефон поміщається в нього, як у коробочку, і закривається на застібку, розташовану зверху. Футляр має два підвиди: кисет (застібається за допомогою шнурка) та кобуру, створену для зручного носіння на поясі.
  5. Броньований. Такий чохол на Айфон 12 Про Макс має підвищені показники міцності та особливу конструкцію (потовщені ділянки + ребра жорсткості). Все це дозволяє захищати не лише від механічних пошкоджень, а й від падіння.
  6. Наручний. Фіксується на зап'ясті або передпліччі. Підходить для людей, які ведуть активний спосіб життя та люблять ранкові пробіжки.
  7. Аквабокс. Це непромокаючий пристрій для дайвінгу, пляжного відпочинку або відвідування басейну. З ним жодна крапля вологи не зможе пошкодити дисплей та інші деталі.

З чого роблять чохли на Айфон 12 Про Макс

 Одним із найпопулярніших продуктів є пластик. Він добре захищає від ударів середньої сили, має легку вагу і великий вибір відтінків. Пластик легкий у догляді та доступний за ціною.

Які бувають аксесуари?

Також чохол iPhone 12 Pro Max може бути виготовлений з:

  1. Поліуретану. Належить до вищої цінової категорії. Відрізняється універсальністю, достатньою міцністю та стійкістю до перепадів температур.
  2. Силікону. Має велику популярність. Завдяки своїй еластичності щільно облягає корпус. Може бути повністю прозорим або матовим, пофарбованим у найнеймовірніші тони. Відмінний варіант для молоді, щоб наголосити на своїй яскравій індивідуальності.
  3. Шкіри. Натуральний матеріал найчастіше використовується для виготовлення фліпів, чохлів-книжок. Шкіряний чохол на Айфон 12 Про Макс має неповторну природну фактуру та приємний на дотик. Хороший шкірозамінник теж затребуваний, тому що коштує дешевше, але при цьому демонструє хорошу якість.

Критерії вибору захисних чохлів на Айфон 12 Про Макс

Перш ніж купити чохол на 12 Про Макс, слід подумати про те, наскільки зміниться зовнішній вигляд та ергономіка девайсу, адже деякі моделі можуть обтяжувати або додадуть додаткові міліметри до габаритів. Крім того, краще заздалегідь подбати про сумісність виробу і пристрою, інакше буде неможливо використовувати камеру і деякі важливі кнопки, і роз'єми. Завжди вдалим рішенням стане оригінальний чохол на Айфон 12 Про Макс, який ідеально з ним сумісний, відрізняється високою якістю та гарною конструкційною продуманістю. Однак багатьох користувачів може відлякати цінник, який найчастіше у два або більше разів вищий, ніж у пропозицій сторонніх виробників.

Тип чохла вибирають залежно від того, наскільки інтенсивно пристрій експлуатується, та орієнтуючись на свої особисті уподобання. Для любителів активного відпочинку ідеально підійдуть ударостійкі та вологозахисні екземпляри. До речі, в нашому магазині можна знайти і інші аксесуари для iPhone 12 Pro Max, котрі зроблять досвід роботи зі смартфоном ще безпечнішим.

Де купити гідний чохол по хорошій ціні?

Інтернет-магазин wookie.com.ua пропонує своїм клієнтам купити чохол на Айфон 12 Про Макс за низькою ціною. Вся продукція сертифікована та повністю сумісна з даною моделлю. Наші менеджери допоможуть підібрати ідеальний екземпляр та заздалегідь зарезервують замовлення. Покупка буде доставлена кур'єром (по Києву) або Новою Поштою до будь-якого куточку України. Ми завжди прагнемо надати нашим клієнтам найкращі умови та пропонуємо широкий асортимент, який регулярно поповнюється найсучаснішими та функціональними новинками.

Відгуки