Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Oppo Enco Air 3

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Давно мріяли про навушники, в яких ніщо не відволікатиме від прослуховування улюблених композицій? З новими Oppo Enco Air 3 музика поглинає цілком і повністю! Унікальна технологія активного шумоподавлення є надійним бар'єром від шуму вітру та десятків сторонніх голосів.

Чохли для Oppo Enco Air 3

Завдяки динамікам із функцією Bass Boost+ вже знайомі треки зазвучать по-новому, розкриваючи недоступні раніше частотні діапазони. Але якщо хочете, щоб навушники подарували королівський комфорт, потрібно дбати про них відповідно.

Чому чохли для Oppo Enco Air 3 – необхідна покупка

Якими б потужними не були динаміки Oppo Enco Air 3, чохол їм не завадить. Оскільки стабільне функціонування забезпечує лише захисний фільтр-сітка. Функціонує приблизно як решітка кондиціонера або москітна сітка, перешкоджаючи проникненню піщинок бруду та пилу. Однак смітинки, не потрапивши всередину, здатні забити отвори фільтра, заткнувши наглухо. Катишки, що сформувалися зі сміття, почнуть діяти як глушник, ніби у вас у вухах беруші. Звук приглушений і здалеку. Зменшиться глибина звучання басів.

Можливо попадання дрібного сміття не тільки на корпус, а й усередину каналів акустичної системи. Зрештою, навіть мошкам іноді вдається пробитися крізь москітну сітку. Наявність усередині сторонніх предметів викликає різні перешкоди: спотворення, шуми, тріск, скрегіт. Відчуття, ніби туди й справді забралася комаха і копошиться лапками. Справа ризикує обернутися не лише частковим перериванням, а й повною втратою звуку. Залежить від того, як забиті канали. Чи бачили колись пагорби пилу на нечищеному кондиціонері? Уявіть, що те саме, тільки в менших масштабах, переживає ваш девайс.

Навіть це не переконує купити чохли для навушників Оппо Енко Аір 3? Що ж, загалом регулярне очищення стане альтернативним варіантом. Але потрібно бути особливо обережним. Не використовувати як очисник гострі та жорсткі предмети, зубочистки або голки. Навіть надмірно жорстка щіточка може пошкодити тонкий матеріал. Нова решітка обійдутеся недорого, але якщо зачепити діафрагму динаміка, вартість ремонту зросте. До того ж вона є фільтром не тільки для сміття, але й надмірно високих децибелів. При пошкодженні від надмірної гучності не дивно і оглухнути. А це вже надто висока ціна за охайний вигляд. Та й толку від таких щоденних маніпуляцій буде небагато, оскільки, як би дбайливо ви не ховали навушники в кишеню після кожного використання, там їх вже чекатиме сміття, що завалилося за підкладку. Тому, виходить, щоб зберегти чистоту Оппо Енко Аір 3, купити чохол має бути першорядним завданням після їх придбання.

Ціна на чохли для Oppo Enco Air 3

Врятуйте ваш пристрій від руйнівних дій

  • Корозія. Аксесуар урятує від вологи, яка може окислити контакти та батарею.
  • Ультрафіолетові промені. Довге перебування на розпеченій поверхні загрожує пошкодити пластиковий корпус.
  • Забруднення. Відбитки та жирні сліди більше не зіпсують зовнішність пристрою.
  • Втрата. Чохол на Oppo Enco Air 3 додасть ваги як у прямому, так і переносному сенсі.

Чохол на Оппо Енко Аір 3 – будьте на крок попереду ризиків

Відмова носити чохол загрожує швидким позбавленням Оппо Енко Аір 3. Маленький розмір і відсутність проводів роблять їх практично невловимими. Уявіть ситуацію: коли відтворення плейлиста закінчилося або просто заряд закінчується, ви кладете вкладиші у внутрішню кишеню. Звичайно, не дивлячись. І запросто можете покласти один, а то й обидва.

Навіть якщо не промахнетеся, без об'ємного чохла вони можуть запросто вислизнути під час руху. При таких крихітних пропорціях і звуку падіння на землю не буде чути. Чи варто описувати, який спектр емоцій ви відчуєте, коли виявите пропажу? Особливо якщо згадати, скільки коштує гаджет. Втрата може серйозно вдарити по гаманцю. А враховуючи, що ситуація має всі шанси повторитися, то таке витрачання коштів здається зовсім безглуздим.

Купити чохли для Oppo Enco Air 3

Відсутній кейс для Oppo Enco Air 3? Це означає, що кожен вихід у світ для них загрожує стати останнім. Наприклад, ви можете залишити свої навушники на столику у кафе. Або забути на сидінні у громадському транспорті, залишивши комусь приємний сюрприз. Щоб не впасти в параною і не розраховувати кожен рух, краще замовити надійний протектор і вкотре не турбуватися. Адже виробники вже про все подумали за вас і випустили обширний каталог захисних чохлів на всі випадки життя.

Кращі захисні рішення з максимальним ефектом

  • Бампер. Заслужив звання «протиударний», оскільки має додаткові вставки з удароміцних матеріалів.
  • Накладка. Накладається на оригінальний заводський кейс навушників, щоб зберегти його товарний вигляд.
  • Силіконовий. Еластичний, може замортизувати і пом'якшити удар. До нього не прилипають пил, пісок та волосся.
  • З карабіном. Можна пристебнути до сумки або навіть ключам, як брелок за допомогою спеціального кріплення.

Подряпина, тріщина або скол з будь-яким із форм-факторів більше не будуть страшні. Ну а купити оригінальні аксесуари за найкращою ціною у Києві найкраще на Wookie.UA! Постачальник – Україна, якість – Європа!

Відгуки