Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A23

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Samsung Galaxy A23 — смартфон середнього класу. Дизайн Galaxy A23 плавно сполучає камеру з корпусом за допомогою простих, але вишуканих згинів. Тонкий і симетричний Галаксі A23 доступний у кольорах Awesome Black та Awesome Peach. Екран діагоналлю 6.6 дюймів відрізняється високою чіткістю та реалістичними кольорами. Захистити цей аксесуар допоможуть чохли з нашого магазину Wookie.UA. Замовити їх можна з доставкою по Києву та всій Україні. Також у каталозі представлені зарядні пристрої та інші аксесуари для смартфонів. 

Чохли для Samsung Galaxy A23

Купуйте недорого чохол на Самсунг А23 різних моделей, які не тільки надійно оберігають телефон, а ще й змінюють його зовнішній вигляд. Ми пропонуємо різні захисні варіанти:

  • силіконові;
  • поліуретанові;
  • пластикові та протиударні.

Кожен Samsung A23 чохол розроблений спеціально для цієї моделі телефону і щільно на нього сідає.

Переваги захисного чохла на Samsung Galaxy A23

Переваги використання захисту є очевидними. Ваш Samsung Series Galaxy A23 краще збережеться в надійному чохлі, що оберігає його від подряпин, зколів, плям. Якщо в майбутньому ви захочете продати телефон, його ціна буде вищою. Досить вказати, що девайс з першого дня використовувався лише у чохлі, щоб підвищити його вартість для продажу.

Чохол Самсунг А23 має ще одну перевагу — ударостійкість. Лише один епізод із падінням смартфона на тротуар може призвести до повного виходу з ладу. У наші дні багато протиударних чохлів, навіть прозорих, пропонують надійний рівень захисту вашого пристрою від падінь. Навіть тонкий силіконовий Samsung Galaxy A23 чохол може врятувати девайс від катастрофи. У поєднанні із захисною плівкою на екрані це значно підвищує захист.

Багато людей відмовляються від чохлів, щоб милуватися вражаючим дизайном Самсунг Галаксі А23. Але хто сказав, що чохол для телефону має приховувати його дизайн? Існують спеціальні прозорі моделі, розроблені для забезпечення максимального захисту. Деякі навіть покращують зовнішній вигляд телефону завдяки гладким силіконовим краям. В будь якому випадку купити чохол на Самсунг А 23 – правильна ідея.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy A23

Різновиди чохлів для Samsung Galaxy A23

Ми пропонуємо недорого купити чохол на Самсунг А23 найрізноманітніших варіацій. Якщо ви бажаєте повністю сховати пристрій у стильний чохол, зверніть увагу на шкіряні книжки. Чохол Самсунг А 23 в цьому форм-факторі чудово захищає екран і додає респектабельності його власнику.

Якщо ви бажаєте дешево замовити Samsung A23 чохол оригінальний, зверніть увагу на силіконові або пластикові накладки. У поєднанні із захисним склом цей варіант забезпечує надійний захист. Протиударний бампер здатен зберегти ваш смартфон навіть після падіння з висоти понад метр.

У нас можна купити чохол Samsung A23 з різних матеріалів за вигідною вартістю:

  • загартоване скло;
  • натуральна шкіра;
  • нейлон;
  • силікон (TPU);
  • синтетична шкіра;
  • текстурований поліуретан;
  • тканина;
  • міцний ударостійкий пластик.

Обирайте вподобані моделі за найкращими цінами, і ми швидко відправимо їх по всій території України.

Купити чохли для Samsung Galaxy A23

Скільки коштує чохол на Samsung Галаксі А23?

Деякі моделі коштують дешевше, ніж інші. Ціна залежить від матеріалів, розміру, додаткового декору. Ціна сучасних телефонів зі скляними екранами від краю до краю, скляними корпусами та кількома об'єктивами досить висока. Міцний чохол на Samsung Galaxy A23 — чудовий спосіб недорого захистити такий пристрій від будь-яких пошкоджень.

У каталозі ви можете побачити, скільки коштує чохол для Самсунг А23 різних моделей. У нас також можна купити захисні плівки та наклейки та інші аксесуари для цього смартфона.

Переваги покупки чохлів для смартфона Samsung Galaxy A23 у Wookie.UA

Wookie.UA — це супермаркет мобільних аксесуарів. У нас ви можете купити за найкращими цінами:

  • силіконові, шкіряні, поліуретанові, протиударні та інші чохли;
  • захисні плівки, стекла та наклейки;
  • зарядні пристрої;
  • та інші аксесуари.

Замовлення по Києву доставляються кур'єрською службою, по Україні – Новою Поштою. Також для мешканців столиці існує можливість самовивозу товару із нашого шоу-руму. В магазині регулярно діє дисконтна програма, спеціальні знижки – до 15%. Ми дбаємо про те, щоб ви могли придбати всі товари дешево.

Відгуки