Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S24 Ultra

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Ми у Wookie.UA розуміємо, наскільки важливо забезпечити ваш телефон надійним захистом. Особливо якщо йдеться про Samsung Galaxy S24 Plus Ultra, адже, враховуючи скільки коштує пристрій, йому просто необхідний додатковий захист. Забезпечити її покликаний чохол Самсунг С 24 Ультра. А замовити за найкращою ціною ці та інші захисні аксесуари для вашого гаджета ми запрошуємо вас до каталогів інтернет-магазину Wookie.UA. Гарантуємо оперативну доставку по Києву, Україні Новою Поштою та лише оригінальні товари від перевірених часом брендів. Ласкаво просимо!

Чохли для Samsung Galaxy S24 Ultra

Довершений захист для вашого Samsung Galaxy S24 Ultra

Чохли Самсунг С24 Ультра в наших каталогах розроблені з урахуванням найсучасніших технологій та вимог користувача. Протиударні бампери та накладки забезпечують надійний захист від ударів, падінь та подряпин, зберігаючи при цьому бездоганний зовнішній вигляд смартфона. Будьте впевнені, що у наших футлярах ваш девайс прослужить вам довго і буде захищений навіть від серйозних ударів. Для більшої надійності рекомендуємо замовити захисне скло або плівку для девайсу — так він буде ще краще захищений від ударів та подряпин.

Чудове співвідношення ціни та якості

Ми у Wookie.UA пропонуємо своїм клієнтам тільки оригінальну продукцію високої якості за найвигіднішими цінами. Чохли на Самсунг С24 Ультра в наших каталогах — це продукція від перевірених брендів, як UniCase, ArmorStandart, Deexe та інших відомих компаній, які пропонують якісні товари з конкурентною вартістю. Серед них ви знайдете дешеві силіконові кейси, стильні обкладинки, протиударні бампери, чохли-книжки на Самсунг С24 Ультра і не тільки. Також у нас ви зможете недорого купити інші аксесуари для вашого Самсунг Галаксі С24 Ультра, які зроблять використання телефону ще приємнішим.

Міцні матеріали чохлів на Samsung S24 Ultra

Ціна на чохли для Samsung Galaxy S24 Ultra

У виробництві кейсів, які ви можете знайти і купити в наших каталогах, використовуються тільки найсучасніші матеріали. Тут ви можете знайти такі моделі футлярів:

  • Силіконові кейси. Досить дешеві бампери та накладки, виготовлені з використанням високоякісного силікону. Мають відмінну стійкість до падінь. Цей еластичний матеріал не тільки амортизує удари, але й гарантує зручність використання девайсу.
  • Міцні полімери. Технологічні полімери забезпечують міцність та стійкість накладки до деформацій. Ці матеріали створюють надійний бар'єр між вашим пристроєм та повсякденними потенційними небезпеками, зберігаючи його в ідеальному стані.
  • Протиударні бампери. Протиударні бампери на Samsung Galaxy S24 Ultra ефективно амортизують навіть дуже серйозні удари, запобігаючи пошкодженням у вразливих зонах пристрою. Такі моделі кейсів максимально посилюють захисні властивості чохла.

Крім того, у нашому каталозі ви знайдете стильні дизайнерські кейси, які чудово підкреслять та доповнять ваш образ. Тканинні, шкіряні, із загартованого скла — кожен виріб гарантує вашому девайсу безпеку і гарний зовнішній вигляд. Для додаткового захисту можна купити захисну плівку для екрану.

Переваги покупки чохла на смартфон Самсунг Галаксі С24 Ультра в Wookie.UA

Запрошуємо вас дізнатися скільки коштує і за найкращою ціною купити чохол на Самсунг С24 Ультра в каталозі інтернет-магазину Wookie.UA. Наші переваги:

Купити чохли для Samsung Galaxy S24 Ultra
  • Широкий асортимент. Асортимент товарів у UA справді величезний. Тут ви знайдете як прості дешеві, так і більш функціональні обкладинки для ваших гаджетів, а також зарядні пристрої, навушники та інші аксесуари.
  • Доставка по Києву та всій Україні. Ми забезпечуємо надійну та швидку доставку Новою Поштою, щоб ви могли отримати свій чохол у найкоротший термін.
  • Доступні ціни. Ми в UA пишаємось тим, що надаємо оригінальні чохли з конкурентною вартістю. У нас кожен покупець знайде щось на власний бюджет.

Наша команда професіоналів завжди готова допомогти вам із вибором, відповісти на запитання чи вирішити можливі проблеми. Ми цінуємо кожного клієнта і прагнемо забезпечити вам лише найкращий досвід покупки!

Відгуки