Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPhone

У магазині wookie для вас у величезному асортименті представлені аксесуари для Айфона від усіх світових виробників. При виборі захисту звертайте увагу на рівень зручності форм-фактора, на його відповідність конкретно-зазначеним завданням. Наприклад, tpu чохол-накладка для iPhone у поєднанні із загартованим склом стане ідеальним рішенням для тих користувачів, які активно експлуатують свій телефон і особливо не церемоняться з ним.

А такого ж роду витончена розкладачка не витримає режиму активної експлуатації, зате вона підійде тим, хто цінує стильні традиційні форми.

Повірте, що ідеальний чохол на Айфон існує

Перш ніж замовити запчастину, необхідно визначитися з її конструкційними особливостями. Це може бути:

  • Виготовлення з металу, прогумованого пластику, силікону, полікарбонату, пресованого дерева або інших нестандартних матеріалів.
  • Силиконовий кейс звичайний або тонкий.
  • Двостороннє скло.
  • Обідок – рамка, що закриває кути, боковини виробу.
  • Фліп.
  • Книжка з вбудованою можливістю трансформації в підставку.
  • Універсальна водонепроникна модель, за допомогою якої можна легко убезпечити свій телефон від впливу вологи.

З огляду на ці особливості, чохол для iPhone підібрати буде дуже просто, а завдяки лояльній ціновій політиці нашого інтернет-магазину, покупка стане комфортною та вигідною.

Класика, яка не підвладна перебігу часу

Чохли зі шкіри на Айфон вже не виходять з моди: користувачі, які часто роблять селфі, дивляться на девайсі відеоролики, оцінять аксесуар. Зовнішня поверхня виготовлена з натуральної шкіри, внутрішня представлена підкладкою з м'якої мікрофібри. Усередині є тримач.

Цей форм фактор зберігає мобільник, закриваючи його тили. Відмінність у тому, що він відкривається не вертикально, а горизонтально. Завдяки наявності застібки він може фіксуватися у формі зручної підставки. Саме тому книжкові чохли на Айфон часто передбачають спеціальні віконця. Вони дозволяють відстежувати активність програмного забезпечення, пропущені дзвінки, SMS, а також здійснювати навігацію, при цьому не розкриваючи телефон. З метою додаткової зручності в таких моделях розміщуються приховані кишеньки, де можна ховати будь-які необ'ємні предмети.

Багато користувачів у гонитві за хорошими протекційними властивостями та привабливим зовнішнім виглядом не знають, що вибрати: металевий кожух чи вінтажну річ зі шкіри. Таким чином ми готові запропонувати компромісний варіант – міцну, стійку накладку, обтягнуту шкірою.

У цьому виробі чудово поєднується його відмінний зовнішній вигляд і функціональність поряд із захисними властивостями. Прихильники довговічності конструкції ухвалять варіант розстрочки.

Оригінальні рішення в асортименті чохлів на iPhone

У повсякденному житті гаджети зазнають таких серйозних навантажень. Вплив пилу, тертя, механічний вплив – завдають непоправної шкоди техніці. Щоб тіло було захищене у будь-якій ситуації, варто купити чохол на телефон iPhone, виконаний із силікону (TPU). Це якісний м'який матеріал, що щільно прилягає до девайсу, добре гасить удари.

Любителі краси та практичності, щасливі володарі золотих Айфонів оцінять прозорі термополіуретанові вкладки. Вони можуть бути різними за товщиною, дизайном, але чохол на золотому Айфоні виглядатиме чудово.

Крім того, зараз вироби з цього матеріалу комбінують із безліччю декоративних елементів. Серед величезного асортименту нашого магазину ви легко знайдете вироби, прикрашені:

  • Малюнаками.
  • Об'ємними текстурами.
  • Стразами.
  • Золотистими обідками.

Для 100% гарантії безпеки iPhone можна придбати алюмінієву док-станцію. Зсередини вона також має пластикове або силіконове покриття, але зовні виглядає справді серйозним щитом.

Неабияку роль у повсякденному житті грає і функціональність. Так носячи Айфон у чохлі-акумуляторі, ви можете сміливо забути про те, що означає залишитися без зв'язку в невідповідний момент. Конструкційною особливістю продукту є вбудована батарея, що дарує гаджету дорогоцінний заряд у будь-яких умовах.

Чохли для iPhone із захистом від води

Незважаючи на всю різноманітність оригінальних кейсів різних видів вологозахисний є одним з найпопулярніших. Він відноситься до категорії універсальних, адже ідеально доповнює інші термінали з аналогічною діагоналлю дисплея.

Rock Fence виготовлений із міцного, гладкого пластику з нековзною поверхнею. На ньому не залишається жирних позначок, подряпин чи інших незначних ушкоджень. За амортизаційні властивості відповідає спеціальна технологія soft touch.

Головна його особливість полягає в тому, що всі стики та з'єднання щільно прилягають один до одного, а отвори герметичні, за рахунок чого і досягається повна водонепроникність. Як інші модулі, він є абсолютно прозорим, що дозволяє робити чіткі знімки під водою.

Цей чохол на iPhone ідеально підійде на активному відпочинку. Адже він здорово врятує вас у разі:

  • Дощу.
  • Надлишкової вогкості.
  • Багато пилу або піску.

В екстремальних ситуаціях упаковка врятує девайс.

Маленькі доповнення

Після вибору накладки на wookie.com.ua додатково можна купити суміжні аксесуари для iPhone:

  • Карти пам'яті.
  • Перехідники.
  • Адаптери.
  • Колонки.
  • Інтерфейсні кабелі.
  • Розумні браслети.
  • Інші цікаві речі, здатні порадувати унікальністю.

Ми цінуємо  клієнтів, тому часто проводимо акції, що дозволяють купувати швидко і недорого.

Відгуки