Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Realme 12 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Інтернет-магазин Wookie.UA пропонує повний спектр аксесуарів для телефонів Realme 12 Pro. Широкий вибір оригінальних новинок чохлів та плівок для екранів Реалмі 12 Про забезпечить захист та індивідуальний стиль вашому смартфону.

Кращі новинки 2024 року для Реалмі 12 Про у Wookie.UA

Власники новеньких Рілмі 12 Про оцінили високу якість своїх смартфонів, зручність у використанні та конкурентоспроможність цієї моделі. Надати своїм девайсам індивідуальний стиль і одночасно забезпечити захистом можливо завдяки великому вибору нових моделей чохлів на Realme 12 Pro в каталозі Wookie.UA. Серед популярних новинок:

  • Протиударний бампер. Щільно фіксується на моделі телефону. Має високу амортизацію, що дозволяє уникнути тріщин при падінні, і зносостійкості. Утворює борт над рівнем екрана. Відрізняється міцністю та здатністю тривалий час зберігати вигляд щойно придбаного телефону. Представлений у 3 кольорах.
  • Накладка з комбінованою структурою та кільцем на спинці забезпечує підвищений захист та зручність у використанні. Кільце може бути підставкою для телефону на поверхні або за допомогою його можна утримувати гаджет на пальці. Поверхня має протиковзкий ефект і не збирає відбитків пальців.
  • Чохол-кейс підійде для тих, хто цінує багатофункціональність своїх девайсів та має вишуканий смак. Чохол-книга Realme 12 Pro виготовлена зі штучної шкіри високої якості з фактурою “Crazy Horse”. Виконана у кількох колірних рішеннях, що дозволить задовольнити потреби дуже вимогливих покупців. Усередині кейсу є кілька кишеньок для пластикових карток, купюр, інших дрібниць. Еластичний силіконовий тримач одночасно виконує функцію амортизатора, пом'якшуючи удар під час падіння.
  • Прозора непомітна плівка на задню панель телефону для поціновувачів простоти та любителів насолоджуватися кожним вигином свого смартфона. В основі виготовлення силіконовий гідрогель, який захистить телефон від пилу та дрібних подряпин. Має властивість з часом самоочищатися.

Конструкція кожного чохла для Realme 12 Pro спрямована на те, щоб уберегти його від пошкоджень, зробити максимально зручним у використанні. Таким чином, Wookie.UA — це можливість купити обкладинку для вашого гаджета на будь-який смак, високої якості та за найкращою ціною. Підбираючи чохол на Realme 12 Pro, зверніть увагу на захист екрана вашого смартфона.

Як вибрати ідеальний чохол Реалмі 12 Про?

Вибирати чохол на телефон необхідно виходячи з можливості девайсу забезпечити захист та комфорт у використанні. Поради при покупці чохла на Реалмі 12 Про в інтернет-магазині Wookie.Ua:

  1. Переконайтеся, що ви вибираєте чохол, який відповідає вашій моделі телефону.
  2. Вибрати тип чохла, який найбільше відповідає вашим запитам: силіконовий або з комбінованих матеріалів, накладка або чохол-кейс. Кожен із девайсів має свої переваги.
  3. Враховувати рівень захисних властивостей обкладинки: наявність бортиків над екраном, рівень амортизації, додаткових накладок.
  4. Перевірити бажану модель чохла. Переконайтеся, що вам зможуть підібрати колір і матеріал девайса.
  5. Уточніть, скільки коштує вибрана модель обкладинки.
  6. І не забувайте про те, що телефону необхідна зарядка, з вибором якої вам допоможуть консультанти

Wookie — це можливість замовити якісні аксесуари для Realme 12 Pro за найкращою ціною. Доставка здійснюється Новою поштою по Києву та Україні в день покупки, діють акції.