Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Tecno Spark Go 2024 (BG6)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Придбавши смартфон, раціональним рішенням буде додатково замовити оригінальний протектор. Останній не тільки захистить девайс від впливів ззовні, а й підвищить його статус. Пропонуємо для Техно Спарк Го 2024 купити чохол — недорого. Захисний аксесуар виготовляється з різних полімерів та шкірозамінника у формфакторах «накладка» та «книжка». Під час служби оберігає як від атмосферних явищ, так і появи тріщин, сколів та подряпин.

Чохли для Tecno Spark Go 2024: популярні моделі в магазині Wookie

Від формфактора аксесуара залежить багато чого: і те, як він виглядатиме, і його функціональні можливості, захисні характеристики, а також вартість. Немаловажну роль відіграють і естетичні переваги покупця, якому занадто мінімалістичні або навпаки – надмірно потужні конструкції можуть просто не подобатися. Розглянемо основні категорії:

1. Стильні та витончені полімерні «накладки»

Напіввідкритий чохол-накладка, недорого замовити який можна в кілька кліків, виготовлений з одного або двох, трьох полімерів на підставі попередньо знятих з приладу габаритних розмірів та технічних «прив'язок». В результаті телефон та чохол для Tecno Spark Go 2024 при надяганні сполучаються без найменшого флюсу.

  1. Спинка притиснута до задньої панелі, в тілі елемента зроблений виріз під подвійну камеру на 13 МП.
  2. Периметрична рамка (бампер) щільно обмежує девайс із чотирьох контурних сторін — не пропускає під себе пил та бруд.
  3. Низький передній борт захищає смартфон локально: при укладанні такої конструкції плашмя на стіл подряпина на IPS LCD екрані 6,6" виключається.

Захисний чохол на Tecno Spark Go 2024 із силікону/TPU відмінно пружинить при падінні. Пластиковий різновид оберігає кліп-кейс за рахунок максимальної твердості. Полікарбонатний оригінальний аналог не лише міцний, але й тактильно приємний. Всі вони практично поєднуються із захисним склом.

2. Презентабельні та елегантні шкіряні «книжки»

Закритий чохол-книжка, за найкращою ціною який доступно купити за кілька хвилин, охоплює гаджет з усіх боків. З цієї причини потертість чи подряпина на апараті утворитися не може. Виготовлено кейс з урахуванням усіх зовнішніх розмірів мобільного пристрою.

  1. Корпус із твердого пластику або пружного поліуретану чудово тримає удар при контакті з підлогою.
  2. Для обробки чохла застосовано натуральну або синтетичну шкіру, яка при монтажі щільно натягується.
  3. В якості тримача використано силіконовий бампер зі спинкою, що не пропускає під себе пилоподібне сміття.

У протектора для Tecno Spark Go 2024 влаштовані технологічні отвори та вікна. Усередині під платіжні картки, візитки та купюри влаштовані плоскі, але місткі кишеньки. Виріб при незначній потертості просто реставрується кремом або маркером. Органічно поєднується з опціональною захисною плівкою.

Загальні переваги «накладок» та «книжок»

Обидва види чохлів відрізняються конструкційними та експлуатаційними особливостями, але поставлені завдання, виходячи з фактора «ціна/якість/ефективність», виконують однаково відмінно:

  • створені з матеріалів з високою адгезією — чіпко тримаються руки, як наслідок, рідко випадають, суттєво знижуючи ризик пошкодження смартфона;
  • при випадковому падінні разом з Техно Спарк Го 2024 на асфальтову або бетонну поверхню демпфують ударну енергію, в результаті телефон залишається цілим;
  • оснащені технологічними вирізами під камеру, динамік та USB-роз'єм для зарядного пристрою на 10 Вт, що дозволяє комфортно експлуатувати та обслуговувати девайс без зняття чохла.

Також чохли мають податливі повторювачі, що захищають периферійні кнопки від брудних нашарувань. Майже не брудняться, при випадковому забрудненні легко чистяться. Для зручності перегляду відео або текстового контенту телефоном легко трансформуються в підставку.

Чохол на Техно Спарк Го 2024: стильний із полімеру або статусний зі шкірозамінника

Пластиковий аксесуар механічно дуже міцний. Випускається безліч забарвлень, від забруднення чиститься звичайною ганчіркою. Вартість — демократична. Силіконовий аналог максимально еластичний. Впритул примикаючи до гаджета, надійно перегороджує шлях пилу і волозі. Не дряпається, ціна — невисока. Термопластично-поліуретанові чохли на телефон Техно Спарк Го 2024 натягуються з легким зусиллям. Кожен із TPU добре витримує значні термічні та механічні навантаження. Коштує трохи вище.

Шкіряний протектор створюється із синтетичного або натурального напівфабрикату. На дотик м'який і тактильно приємний, служить довго і виглядає багато. Кліматичних впливів не боїться. За допомогою опцій можна швидко дізнатися скільки коштує конкретний чохол. Треба лише зайти в каталог магазину на потрібну сторінку.

Як купити кейс для мобільного пристрою

Інтернет-магазин Wookie.UA (Україна), склад якого знаходиться у Києві, недорого реалізує приладдя для портативних приладів. Пропонуємо замовити для смартфона Tecno Spark Go 2024 чохол, вартість якого не перевищує середньоринкової. За каталогом підберіть оригінальний аксесуар та подайте заявку! Товар доставимо до пункту призначення протягом 3 днів.

Відгуки