Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A04

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

У серпні 2022 р. південнокорейський бренд Samsung представив нову модель смартфона Samsung Galaxy A04, перевагами якого стали вартість та акумулятор ємністю 5000 мАг. Пристрій оснащений подвійною основною камерою, краплеподібною фронтальною камерою та безліччю корисних функцій. Серед недоліків відзначають крихкий пластиковий корпус. Тому вирішивши купити новий телефон, потрібно подбати і про його захист. Підібрати протиударний бампер, захисні плівки та наклейки можна у каталозі Wookie.UA. Ми постачаємо оригінальні аксесуари для гаджетів, які можна замовити за найкращою ціною з кур'єрською доставкою до Києва та інших міст України.

Чохли для Samsung Galaxy A04

Надходження нових бамперів та чохлів на смартфон Samsung Galaxy A04

Інтернет-магазин Wookie.UA представляє колекцію аксесуарів для нової моделі Samsung Galaxy A04. Крім ціни, смартфон порадує фронтальною камерою у краплеподібному вирізі (5 Мп), ємним акумулятором (5000 мАг) та іншими перевагами.

Телефон, який дешево коштує, оснастили яскравим дисплеєм та пластиковим корпусом. Тому в комплект потрібно відразу купити чохол на Самсунг А04 та захисну плівку. Так у разі падіння з висоти, механічних ударів та інших впливів на ньому з меншою ймовірністю з'являться тріщини та подряпини. Купити їх за найкращою ціною можна у магазині Wookie.UA.

Як підібрати чохли на нову модель Самсунг Галаксі А04?

Підбираючи чохол на Самсунг А04, перший параметр, на який звертаєш увагу — конструкція. У колекції Wookie.UA можна знайти аксесуар у вигляді:

  • бампера;
  • накладки;
  • «книжки» з кнопкою;
  • «книжки» на магніті і т.д.
Ціна на чохли для Samsung Galaxy A04

Купуючи чохол на Самсунг А 04 також звертають на матеріал. Сьогодні в тренді силіконові вироби, які коштують недорого, мають приємні тактильні властивості, легко знімаються і надягають. Продемонструвати своє почуття стилю та статус можна, підібравши чохол з натуральної чи штучної шкіри, який добре поєднується зі шкіряними сумками, гаманцями та портмоне. Захистити девайс можна за допомогою пластикової накладки.

Різноманітність вибору чохлів на смартфон Samsung Galaxy A04 в каталозі Wookie.UA

Інтернет-магазин зібрав колекцію аксесуарів, які допоможуть захистити гаджет від води, прямих сонячних променів та інших дій. Класичний варіант — чохол на Samsung Galaxy A04 у форм-факторі «книжка», який відкидається убік. З таким аксесуаром можна розраховувати на те, що при контакті з гаманцем, ключами та іншими предметами на дисплеї пристрою не залишаться тріщини та подряпини. Ще одна перевага моделі в тому, що вона дешево коштує.

Якщо ви багато часу проводите в соцмережах та месенджерах, вам підійде силіконова або пластикова накладка, яка захищає бічні грані та задню панель пристрою. Вона також не дасть Самсунг Галаксі А04 ковзати в руці і зберігає доступ до екрану та функціональних кнопок. У комплект до таких моделей рекомендовані захисні стекла. Дізнатися, скільки коштує аксесуар, можна за номером у шапці сайту.

Окрім конструкції, представлені чохли розрізняються за матеріалом, кольором та вартістю. Незалежно від того, якому стилю в одязі ви надаєте перевагу, в колекції знайдеться аксесуар, який доповнить ваш образ.

Переваги чохлів для смартфона Самсунг Галаксі А04 від Wookie.UA

Купити чохли для Samsung Galaxy A04

Wookie.UA — інтернет-магазин з найбільшою колекцією аксесуарів для смартфонів, планшетів та інших девайсів. Окрім як купити на Самсунг А 04 чохол, у нас можна замовити зарядні пристрої, навушники та стілуси, які розширять функціонал пристрою. Ми постачаємо оригінальну продукцію, яка коштує недорого та відрізняється високими техніко-експлуатаційними характеристиками.

Вирішивши купити для нового Samsung Galaxy A04 чохол у Wookie.UA, можете розраховувати на:

  • великий вибір моделей;
  • висока якість матеріалів;
  • доступну ціну;
  • висока швидкість оформлення замовлення;
  • знижки для постійних клієнтів.

Магазин співпрацює з транспортними службами, які доставлять замовлення точно за вказаною адресою в Києві та іншому місті України. Дізнатися, скільки коштує послуга, можна в розділі «Оплата та доставка» або за номером у шапці сайту.

Відгуки