Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S23 Ultra

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:
Чохли для Samsung Galaxy S23 Ultra

Смартфон Самсунг Гелексі С23 Ультра є топовим гаджетом із флагманської лінійки однойменної корейської компанії-виробника. Враховуючи, скільки коштує девайс у Києві та Україні, захистити його від пошкоджень за допомогою захисного скла та чохла дуже важливо, адже вартість ремонту оригінального телефону дуже висока. Купити чохол на Samsung Galaxy S23 Ultra за найкращою ціною ви можете у Wookie.UA. У наших каталогах представлено велику різноманітність товарів для Samsung S23 Ultra і ви, безумовно, знайдете футляр на свій смак.

Скільки коштує чохол на Самсунг Галаксі С23 Ультра?

Замовити чохол на Самсунг S23 Ultra можна дуже дешево, але не завжди це буде гарною ідеєю. Правда в тому, що найдешевші футляри (за пару доларів) мають якість, що відповідає своїй ціні. Вони швидко грубіють, дубіють, погано захищають телефон і можуть подряпати корпус при експлуатації. До того ж часто технологічні отвори для зарядного пристрою та навушників на них розташовані криво, через що ви відчуватимете великі незручності з використанням гаджета.

Ми у Wookie.UA дуже уважно ставимося до вибору товарів, представлених у нашому каталозі. Тут ви знайдете тільки високоякісні аксесуари для Самсунг Гелексі С23 Ультра, при цьому їх вартість буде дуже розумною. Такі вироби гарантують комфорт та безпеку експлуатації смартфона.

Ціни на бампери для Samsung S23 Ultra стартують у нашому магазині від 179 грн. За ці гроші ви отримаєте базовий виріб, який повністю відповідає стандартам якості та прослужить вам довгі роки. Такий на Samsung S23 Ultra чохол може виготовлятися із силікону або пластику.

Другими за рівнем вартості є кейси з ціною 400 – 500 грн. Ці чохли виконані з більш складного поєднання матеріалів і мають певні характеристики користувача: протиударні властивості, функції підставки та гаманця, додатковий захист модулів гаджета тощо.

Найдорожчим можна назвати оригінальний чохол для Самсунг с 23 Ультра. Ціна таких виробів досягає 1000 гривень, але вони забезпечать вам приємний і довгостроковий досвід користувача, до того ж гарантія на такі товари від магазину Wookie.UA складає 12 місяців. Також сюди можна зарахувати преміальний протиударний чохол Самсунг С23 ультра від Urban Armor, який забезпечує абсолютний захист вашого гаджета.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy S23 Ultra

Переваги захисного бампера на Samsung Galaxy S23 Ultra

Використання захисного футляра для вашого телефону виправдане з багатьох причин.

  1. Безпека.

Навіть дешева силіконова накладка здатна скоротити ризик пошкодження телефону під час падіння в десятки разів. Залежно від конструкції, чохол S23 Ultra захистить не тільки кришку та грані девайсу, але і його екран, заміна якого обійдеться вам у величезні гроші.

  1. Зручність використання.

Якими б гарними не були телефони без чохла, використовувати їх у такому вигляді не завжди зручно: гаджет вислизає, забруднюється, а класти його на стіл завжди доводиться повільно та акуратно. Недорогий пластиковий або силіконовий чохол для Samsung S23 Ultra здатен вирішити цю проблему.

  1. Функціональність аксесуарів.

Багато футлярів мають цікаві фішки, завдяки яким його використання стає приємнішим. Це можуть бути кільця-підставки або ніжки, відділення для карт та купюр, вушка для брелоків тощо. Також завжди можна наклеїти на чохол Samsung S23 Ultra залізну пластину для автомобільного магніту або попсокет, чого б ви точно не стали робити на задню кришку телефону.

Більш того, ви можете отримати всі ці переваги, купивши не один чохол на Самсунг С23 ультра, а кілька для різних потреб та змінювати їх залежно від ситуації та настрою.

Переваги покупки чохлів для телефону Samsung Galaxy S23 Ultra у Wookie.UA

Купити чохли для Samsung Galaxy S23 Ultra

Ось уже майже 15 років Wookie.UA радує своїх клієнтів аксесуарами найвищої якості. Замовити у нас на S23 Ultra чохол, буде гарною ідеєю тому що:

  • ми організовуємо своєчасну та недорогу доставку по Києву та іншим містам України всіх чохлів, захисних плівок та стекол для екрану;
  • товари для потрібного вам телефону з'являються в каталозі Wookie.UA у день його виходу, а то й раніше, за найкращою ціною;
  • процедура повернення дуже проста і ми завжди йдемо назустріч нашим клієнтам;
  • на вас чекають постійні знижки та акції.

Наші оператори завжди раді відповісти на будь-які ваші питання і допомогти підібрати чохол для S23 Ultra, що вас цікавить, або інші аксесуари. Хороших покупок з Wookie!

Відгуки