Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Realme Narzo 50

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Реалмі Нарзо 50 зовні є досить оригінальним, сучасним та стильним гаджетом, за що і здобув велику популярність на ринку Києва та всієї України. Тому захисні стекла та чохли для цього телефону з'явилися в асортименті Wookie.UA майже одразу після його виходу. Про те, як обрати слушний кейс та купити його недорого ми сьогодні з вами й поговоримо.

Чохли для Realme Narzo 50

Чохли для Realme Narzo 50: як правильно підібрати?

Асортимент захисних гаджетів для Realme Narzo 50 представлений рядом цікавих моделей, кожна з яких має свої особливості.

  • Пластикові.

Як правило, пластиковими дані бампери невисокої вартості можна назвати лише умовно. Насправді для Realme Narzo 50 чохол у складі може мати силіконові, гумові та інші пом'якшувальні домішки. Зроблено це для кращої амортизації виробу під час падіння, його вищої зносостійкості, а також просто підвищення тактильних якостей.

  • Скляні.

У виробництві аксесуарів використовується загартоване скло. Це досить міцні та недорогі накладки, головною метою яких є збереження витонченого зовнішнього вигляду виробу. У захисті девайса вони також показують себе з кращого боку, оскільки мають невелику вагу і чудово пом'якшують удар при падінні телефону. Залежно від того, скільки коштує чохол на Реалмі Нарзо 50, також залежатиме його протидія появі подряпин. Можуть бути виконані з найрізноманітнішою аерографією, яка згодом не стирається.

  • Книжки.

Найчастіше шкіряні або тканинні кейси, які закривають гаджет з усіх боків. Відмінною ідеєю буде замовити на Реалмі Нарзо 50 чохол такого формату, якщо ви носите смартфон у сумці і він постійно контактує із ключами, запальничками та іншими предметами, які можуть подряпати корпус. Вироби зі шкірозамінника мають цілком прийнятну ціну.

  • Чохол-кишеня.
Ціна на чохли для Realme Narzo 50

Для тих, кому вищезгаданий чохол на Realme Narzo 50 здається чимось надмірно громіздким, рекомендуємо замовити цю досить дешеву та оригінальну накладку. Її особливість – одна або дві кишеньки для кредитних карток, грошей, посвідчення водія або біометричного паспорта. Дуже зручно та практично. Завдяки такій конструкції ці аксесуари дуже щільні, тому за свою ціну чудово захищають телефон від падінь, особливо на тильну сторону.

  • Протиударні чохли.

Накладки з підвищеним ступенем захисту гаджета. Виконані із силікону та ударостійкого пластику. Можуть мати окремі модулі закривання камери. Ідеальні для тих, хто часто упускає свій смартфон. Високі бортики бампера чудово захищають екран, тому замість протиударного скла навіть можна обмежитися нанесенням тонкої захисної плівки на дисплей.

Не завжди те, скільки коштує виріб, повністю відображає його якість. Часто про справді гідні чохли за найкращою ціною мало хто знає, тому що бренди, які їх випускають, не витрачаються на рекламу, через що і можуть утримувати вартість продукції на прийнятному рівні.

На що звернути особливу увагу при виборі чохла для Реалмі Нарзо 50?

Купити чохли для Realme Narzo 50

Realme Narzo 50 є смартфоном досить недорогим та універсальним, тому і його власником може стати будь-хто: діти, дорослі, люди пенсійного віку, підлітки. Його часто купують водії таксі для роботи або офісні співробітники як другий телефон. Залежно від цього варто вибирати критерії для підбору кейсу. Дитині, звичайно, краще купити протиударний захисний кейс, старшим людям чудово підійде на Realme Narzo 50 чохол книжка, водієві буде достатньо дешевої пластикової або силіконової накладки, яка б захищала девайс від падінь у машині та сприяла його надійному кріпленню на торпеді.

Переваги покупки чохлів для смартфона Realme Narzo 50 у Wookie.UA

Інтернет-магазин Wookie.UA пропонує купити чохол для Realme Narzo 50, а також захисні плівки, зарядні пристрої та інші аксесуари за найкращою ціною та з оперативною доставкою по Києву й іншим містам України. Є питання? Задавайте їх нашому колл-центру або безпосередньо приїжджайте до шоу-руму.