Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Infinix Smart 6 (X6511)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Під час експлуатації телефон може отримати потертості, подряпатися і навіть розбитися. Щоб уникнути цих неприємностей і без побоювання користуватися апаратом застосовується, наприклад, чохол-книжка. Для смартфону Infinix Smart 6 такий кейс виконує інші важливі функції:

Чохли для Infinix Smart 6
  • зводить до мінімуму ймовірність поломки гаджета внаслідок удару об твердий предмет;
  • виключає проникнення та осідання пилу в технологічних зазорах та заглибленнях по контуру корпусу;
  • захищає металеві деталі від іржавіння (у вологи зникає можливість потрапляти всередину);
  • підтримує товарний вигляд девайса на тривалому відрізку часу;
  • завдяки ефектному зовнішньому вигляду підкреслює солідний статус власника.

До окремих модифікацій додаються оригінальні пристрої. До таких належать кишені для кредитних карток, запальничок та інших аксесуарів. Для зручності користування в обкладинках вирізаються вікна під фото-, відеокамеру та електронний циферблат годинника.

Чохол для Infinix Smart 6: варіації форм та конструкцій

Форм-фактор – це можна сказати першочерговим параметром, що визначає його функціональні можливості захисного виробу.

  • Чохли у форм-факторі "книжка"

Закриває прилад майже з усіх боків, тому його надійність вища, ніж у інших форм-факторів. Виготовляється зі шкіри, дерматину чи іншого щільного матеріалу, у якому вирізуються вікна під час, відеокамеру, номер вхідних дзвінків. Закривається за допомогою липучки або магніту.

  • Чохол-фліп для Infinix Smart

Відкривається зверху, а не збоку. Такий варіант кейсу має деякі переваги, наприклад, оберігає конструкцію не на більшості ділянок, а повністю. За бажання прилад можна встановити на стіл у вертикальному положенні та комфортно переглядати на його екрані фільм, концерт чи футбол.

  • Чохол-бампер для Інфінікс Смарт

є вузькою рамкою, завдання якої — захист апарату за периметром. Оскільки лицьова та тильна поверхні виявляються відкритими, то для запобігання екрану купується спеціальна плівка або скло. Бампер на Інфінікс Смарт 6 легкий та дешевий. Дизайн пристрою практично не приховує.

Ціна на чохли для Infinix Smart 6
  • Накладка для Infinix Smart

Закриває собою всі сторони, крім лицьової. Для запобігання передній поверхні від дряпання трохи виступає вперед. Присутність накладки не позначається на зручності користування: всі функціональні кнопки залишаються відкритими.

  • Чохол-кобура для Інфінікс Смарт

Друга назва у побуті — гаманець. Такий гаджет повністю прикриває та надійно захищає від подряпин, пилу, бруду. Якщо закріпити ч/к на поясі, руки та кишені залишаться вільними.

Варіанти чохлів за матеріалами виготовлення

Пластикові. Витримують помірну силу впливу, невибагливі у догляді, демократичні в ціні. Пропонуються різних кольорів і текстур. Можливі неглибокі подряпини фактично не впливають на підвищену популярність.

Термопластично-поліуретанові. Мають підвищену міцність при механічних ударах і нагріванні. Завдяки еластичності без особливих зусиль встановлюються. Такі обкладинки надійніші за пластикові, але коштують дорожче.

Силіконові. Легкі, еластичні, прозорі. Силіконові (TPU) чохли на Infinix Smart 6 максимально підкреслюють особливості девайсу. Чохли з TPU недорогі, але згодом злегка розтягуються та втрачають колірну свіжість.

Шкіряні (зі шкірозамінника). Міцні та довговічні, красиво облягають корпус, надають виробу шикарної індивідуальності. Відрізняються значним ступенем захисту та невибагливістю догляду. Як наслідок щодо дороги.

Металеві. Максимально зносостійкі, міцні, довговічні. Такі екземпляри дуже стильно виглядають, але трохи важкуваті. Крім того, оскільки слабо пружинять, то мають нижчу захисну здатність.

Тканинні. Такий чохол Infinix Smart 6 дозволить втілити цікаві дизайнерські ідеї. Моделі відрізняються малою вагою, практичністю та зручністю. Але захисні функції виконують посередньо.

Чохли для Інфінікс Смарт 6: вигоди від співпраці з нами

Купити чохли для Infinix Smart 6

Купуючи у нас товар, ви виграєте за багатьма пунктами.

  1. Великий асортимент моделей, гнучка цінова політика.
  2. Безкоштовна допомога у виборі після вашого дзвінка.
  3. Обробка заявки проводиться в будь-який день тижня.
  4. Можливість вибору оплати між післяплатою та банківською карткою.
  5. Оперативна доставка.

Пропоновані вироби точно повторюють зовнішні контури, щільно облягають стінки, не ковзають у руках. Деякі з них не накладаються на функціональні кнопки, а при складанні трансформуються у зручну підставку.

Як замовити чохол для смартфона

Ми — інтернет-магазин Wookie — пропонуємо для Інфінікс Смарт 6 купити чохол. Ціна — нижче за середньоринкову по Україні. Замовлення приймаємо із Києва та інших міст країни. Виберіть у каталозі модель, що сподобалася, ознайомтеся з її характеристиками, і подайте заявку! За необхідності консультації зателефонуйте, номер якого прописаний на сайті. Високу якість товару та його оперативну доставку гарантуємо.

Відгуки