Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Google Pixel Watch

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:
Ремінці для Google Pixel Watch

Минув час, коли годинник був обов'язковим, але громіздким та незручним аксесуаром. Масивний корпус, що каменем лягає на зап'ястя та обпалює холодом металу. І ремінець, що нагадує браслет від наручників, як на вигляд, так і за відчуттями.

Майбутнє настало з Google Pixel Watch! Корпус, виконаний у кращих традиціях мінімалізму, масою всього 32 грами, не обтяжує руку. Універсальний ремінець з налагодженим механізмом регулювання та кріпленням, що дозволяє легко зробити заміну. Щодня з'являються десятки нових варіацій. З різних матеріалів та з унікальними особливостями. Як вибрати екземпляр з потрібними властивостями, а не просто декоративну дрібничку? Давайте розбиратися.

Як правильно підібрати ремінець для Google Pixel Watch

Смарт-вотч – це не лише прикраса. Акцентуючи увагу на вашій персоні, даний гаджет також виступає у ролі помічника як у звичайних справах, так і під час тренувань. Чим активніший спосіб життя, тим більше людина рухається, а отже, потіє. Деякі ремінці можуть реагувати на піт несподіваним чином. Наприклад, поціновувачі металевих екземплярів обирають цей різновид за стійкість до зовнішніх впливів навіть при зайнятті екстремальними видами спорту. Але головна небезпека не ззовні, а зсередини. При постійному контакті із солями поту метал змінюється у кольорі, тьмяніє, іноді навіть з'являється іржа. Браслет на Pixel Watch не тільки втратить свій шляхетний блиск, але й зазнає корозії. Та й проблема ваги нікуди не поділася. Елементарно, витерти лоба під час пробіжки буде важко, коли на руці такі «котли».

Одна з довгого переліку функцій розумного гаджета – контроль калорій. Користувачеві доступний контроль ваги і того, скільки кілограмів він скинув у процесі занять. Для точності даних ремінець повинен максимально щільно облягати зап'ясток. Розбіжність отворів з діаметром зап'ястя змушує послабити хватку, через що пристрій починає «їздити». Датчикам ставати важко вловити сигнали організму. Показники не збігаються з дійсністю, і людина або займатиметься до сьомого поту, виснажуючи організм, або продовжить набирати масу, не підозрюючи, що вже перевищила норму. Навіщо зазнавати таких страждань, якщо проблему легко виправити?

Абсолютно новий рівень комфорту

Ціна на ремінці для Google Pixel Watch
  • Силіконові. Рекордсмени за кількістю відтінків. Розтягуються до потрібного обхвату та легко відновлюють початкову форму.
  • Шкіряні. Тендітно контактують зі шкірою під час тренувань і при цьому є досить витонченими для парадних виходів.
  • Міланська петля. Різновид сталевих ремінців на Гугл Піксель Вотч. Але за рахунок особливого плетіння значно легші і податливіші.
  • Нейлонові. Набагато міцніші за звичайні тканинні вироби. Нитки переплетені так, що вільно пропускають повітря і не дають шкірі «зваритися».

Ремінці на Гугл Піксель Вотч – новий ступінь розвитку

Унікальне забарвлення та якість матеріалу – не єдине, чим може похвалитися Google Pixel Watch ремінець. Прогрес торкнувся і застібок, форма яких більше не обмежується класичною пряжкою. Але все-таки більшість віддає перевагу звичному механізму. Просто тому, що незнайомі з новими тенденціями та боятися мати справу з незвіданим.

Перевірена класика – це, звісно, добре. Плюс уже знайомої пряжки зі шпилькою у тому, що випадкове розкриття виключено. Мінус – може подряпати при розкритті. Цей замок передбачає фіксацію строго через наявні отвори.  Усім відома проблема брюк, що спадають, коли на поясі не дістає дірки і доводиться робити її вручну. Або коли трохи погладшав і вже відчуваєш болісний тиск. З пояском для годинника все так само.

Ще одним усталеним прикладом є липучка. Варто віддати їй належне: можливості регулювання у неї більше, ніж у попереднього варіанта. Кріпиться в будь-якому місці, не обмежуючись конкретною ділянкою. Досить чіпка. Однак зловживання цим кріпленням призводить до втрати властивостей. Липучка може відклеїтися в самий невідповідний момент.

Купити ремінці для Google Pixel Watch

Щоб уникнути неприємних ситуацій, рекомендуємо не зациклюватися на одному варіанті та розглянути всі доступні пропозиції.

Еволюція застібок

  • Класична. Аналогічна застібці звичайного наручного хронометра. Стильна, проста, надійна.
  • Пін-ап. Принцип дії схожий на класичну, з тією відмінністю, що замість шпильки – кнопка, яка не зачіпає шкіру.
  • Магнітний замок. Максимально швидка фіксація та зняття ремінця для Піксель Вотч.
  • Кліпса. Перекочувала зі звичайного наручного годинника. Потрібно натиснути до клацання, інакше є питання розкриття.
  • Розкладний замок. Стандартне рішення для ремінців із металу. Надійна, але потужна.

Геть обмеження минулого! Вступайте в еру безмежних можливостей із аксесуарами для Google Pixel Watch!