Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Google Pixel 7 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Всі ми хочемо, щоб наш смартфон служив нам якнайдовше. Особливо якщо це такий не недешевий гаджет, як Гугл Піксель 7 Про. Тому потурбуватися про покупку для нього кейсів і захисних стекол необхідно відразу, як тільки телефон вам доставили. А ще краще заздалегідь.

З яких матеріалів виготовлені чохли для телефону Гугл Піксель 7 Про?

Чохли для Google Pixel 7 Pro

Думаєте, який на Google Pixel 7 Pro чохол купити? Спочатку слід вивчити всі характеристики матеріалів, з яких їх виготовляють. Це безпосередньо впливає на те, як покаже себе аксесуар у плані довговічності, рівня захисту девайсу, а також функціональності. Ну і на ціну, звісно, вплине.

  • Силікон.

Силіконові бампери є чудовим захистом для телефону. Це відносно недорогі вироби, які, однак, чудово показують себе під час падіння гаджета. Все це завдяки тому, що силікон має чудові амортизаційні властивості. Навіть тонкий шар цього матеріалу дуже добре зменшує навантаження від удару, завдяки чому розбити телефон стає не так просто.

  • Шкіра.

Шкіряні кейси можуть бути виготовлені у форм-факторі накладок, або це може бути чохол Google Pixel 7 Pro у форматі "книжка". У першому випадку це більше іміджеві аксесуари, які навряд чи захистять смартфон від серйозних ударів. Хоча деякі вироби мають додатковий внутрішній силіконовий шар, що вже значно підвищує їх захисні якості та разом із ними вартість. У другому випадку це дуже цікавий виріб, який закриває Google Pixel 7 Pro з усіх боків, а також виконує функції підставки і навіть гаманця. Зручно!

  • Тканина.
Ціна на чохли для Google Pixel 7 Pro

Текстиль зазвичай використовується для створення тих же чохлів-книжок, однак це можуть бути дизайнерські кейси з різною аерографією. Зовнішній вигляд має для Google Pixel 7 Pro чохол оригінальний, а його ціна не надто висока. Тонкі тканинні аксесуари підкреслюють невеликі габарити Google Pixel 7 Pro, тому наклеїти на нього захисну плівку буде гарною ідеєю, щоб зберегти цю компактність.

  • Композитні матеріали.

Такі матеріали, як пластик, загартоване скло, гума рідко використовуються при виробництві чохлів самі по собі, хіба що для зовсім дешевих моделей. Зате в компонуванні один з одним вони можуть утворювати дуже цікаві протиударні накладки, які надійно захистять гаджет навіть від серйозних пошкоджень. При цьому їхню вартість аж ніяк не можна назвати високою.

Залежно від того, скільки коштує виріб і наскільки відомий його виробник, залежатиме і його якість і, відповідно, збереження вашого Гугл Піксель 7 Про, тому поставтеся до вибору девайса з усією серйозністю.

Різновиди моделей чохлів на смартфон Гугл Піксель 7 Про в нашому магазині в Києві, Україні

Якщо ви хочете отримати хорошу якість за найкращою ціною, рекомендуємо вам звернути увагу та замовити наступні моделі кейсів для смартфона Google Pixel 7 Pro у каталозі Wookie.UA:

Купити чохли для Google Pixel 7 Pro
  • IMAK Airbag MAX Case.

Класний протиударний кейс, який має як чорну та сіру, так і прозору версію. Якісний силікон не задубне через пару місяців і буде ефективно справлятися зі своїми завданнями.

  • UniCase Croco Skin.

Кейс з натуральної шкіри, який сподобається тим, хто любить одягатися стильно і формально. Окантовка аксесуара виготовлена з пружного силікону. Це чудовий варіант для повсякденного використання.

  • Deexe Silicone Case.

Класичний недорогий силіконовий бампер. М'які пастельні забарвлення, прошивка зсередини мікрофіброю, брудовідштовхуюча поверхня – крутий універсальний чохол на Google Pixel 7 Pro, який принесе лише задоволення від використання.

  • UniCase Geometric Pattern.

Класичний шкіряний чохол на Гугл Піксель 7 Про у форматі "книжка", що має функцію підставки та кишеньки для кредитних карток. Кейс добре лежить у руці, не ковзає і на ньому не залишається відбитків пальців. Рекомендуємо замовити аксесуар діловим людям.

Дізнатися, скільки коштують усі перелічені моделі та купити вподобаний на Pixel 7 Pro чохол, ви можете, скориставшись зручним каталогом Wookie.UA. Також у нас ви зможете знайти зарядні пристрої для оригінального Google Pixel 7 Pro, захисне скло та плівки та інші аксесуари. Товари за найкращою ціною, швидка доставка по Києву та інших містах України, гарантія на товари – все це Wookie.UA!

Відгуки