Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Покупка планшета для багатьох передбачає придбання стильного захисного чохла, а також встановлення захисного скла або плівки на новий гаджет. Вартість цих аксесуарів недорога, особливо в порівнянні з вартістю самого пристрою, навіть якщо ви купили Samsung Galaxy Tab S9 Ultra в бажаному кольорі та за найкращою ціною.

Чохли для Samsung Galaxy Tab S9 Plus

Навіщо потрібний чохол для Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

Крім виконання захисних функцій, різні типи футлярів для планшета здатні внести необхідні вам корективи у зовнішнє колірне оформлення та ергономічність використання самого гаджета.

У магазині Wookie.UA ви можете замовити з доставкою по Києву та Україні чохол для планшета гелексі таб с9 ультра, а також безліч інших потрібних та функціональних аксесуарів. У нашому каталозі ви точно знайдете оригінальні та універсальні кейси за найкращою ціною, якщо крім оцінки вартості та функціональності прислухатиметеся до власних естетичних уподобань.

Щоб замовити саме той чохол на Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, який вам потрібен, слід визначитися з розмірами пристрою та тим форм-фактором, який ви вважаєте кращим.

Сьогодні найбільш затребувані два види чохлів на планшет галаксі таб с9 ультра:

  • протиударні бампери, або накладки;
  • чохли-обкладинки (книжки).

Які ж моделі пропонують виробники для Самсунг Гелексі Таб С9 Ультра?

Протиударні бампери робляться з відповідних за амортизуючими характеристиками полімерів: поліуретану та гуми. Полімери також хороші тим, що вони зручні для нанесення різних зображень. Приваблює і те, що купити ці довговічні вироби можна недорого.

Щоправда, варто знати і про особливості деяких полімерних накладок. Наприклад, вироби із силікону рекомендується берегти від впливу ультрафіолету. Вони можуть пожовтіти і втратити зовнішній вигляд.

Футляри для Самсунг Галаксі С9 Ультра виконуються у вигляді книжки або фліп-кейсу. Вони, наче обкладинка, закривають гаджет з усіх боків, а для організації доступу до екрану девайса використовується верхня кришка. У закритому стані вона фіксується магнітом або липучкою.

Такий чохол на планшет Galaxy Tab S9 Ultra презентабельно виглядає і при цьому не потребує особливого догляду. Тим більше, якщо йдеться про виріб зі шкіри. Дуже зручно, якщо модель, що вам сподобалася, має підставку для встановлення Самсунг Галаксі С9 Ультра на стіл.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy Tab S9 Plus

Не забудьте, що для повноцінного захисту девайса найкраще використовувати комбіновані рішення. Захисні плівки або стекла для запобігання екрану плюс захисний чохол для корпусу.

Кращі чохли для Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

Оригінальні кейси зазвичай призначені для конкретних моделей. Серед чохлів-книжок, призначених під розміри Самсунг Гелексі Таб С9 Ультра, рекомендуємо вам звернути увагу на UniCase Slim. Футляр представлений у широкій кольоровій гамі. Зроблений із щільної та приємної на дотик синтетичної шкіри, посиленої пластиком, що надає необхідної протиударної жорсткості всієї конструкції.

Поверхня не ковзає та не зберігає на собі відбитки пальців. Вам і не потрібно постійно тримати гаджет у руках. Особливості конструкції дозволяють складати обкладинку Самсунг Гелексі Таб С9 у стійку підставку.

У каталозі Wookie.UA представлено низку універсальних аксесуарів для девайсів. Деякі з них коштують дешево, ціна інших трохи вища. Вони широко використовуються спортсменами та будуть цікаві всім провідним активний спосіб життя. Це зручні та ергономічні кейси з кріпленням на руці та на поясі, різні моделі вологозахисних чохлів.

У нашому каталозі є безліч інших аксесуарів для ваших гаджетів:

Купити чохли для Samsung Galaxy Tab S9 Plus
  • зарядні пристрої;
  • кабелі та адаптери;
  • навушники та гарнітури;
  • карти пам'яті;
  • портативні колонки;
  • зовнішні акумулятори.

Вибирайте ціну в категорії, що вас цікавить, і замовляйте товари по Києву та всій Україні. Доставка коштує недорого. Скільки коштує транспортування, ви можете ознайомитися на сторінці "Доставка та оплата". При оформленні покупки ви побачите повну ціну замовлення. Можете заощадити на доставці, якщо заберете товар самостійно. Адреса Wookie.UA та контактні телефони ви знайдете на сторінці "Контакти".