Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Nokia G10

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Nokia G10 – гарантія безпеки пристрою

У сучасному світі телефон давно перестав сприйматися лише як засіб зв'язку. Сьогодні це багатофункціональний комп'ютер, який вражає своїми можливостями. Однак навіть у найдорожчих і найякісніших гаджетів є слабкі місця – дисплей та бічні грані. Саме вони найчастіше зазнають механічних пошкоджень різної складності: подряпини, потертості, сколи та тріщини. Щоб продовжити термін експлуатації смартфона, потрібно використовувати спеціальні чохли – вони дають частковий або повний захист від пошкоджень і роблять дизайн телефону оригінальнішим і виразнішим.

Чохли для Nokia G10

Форм-фактори та їх особливості

На Нокіа G10 купити чохол можна такого типу:

  1. Накладки. Надягають на задню кришку і повністю закривають її. Такі екземпляри закривають не лише бічні сторони, а й задню панель. Накладка може бути м'якою або жорсткою, повністю повторює форму, легко змінюється та не обтяжує апарат.
  2. Бампер. Це тонка рамка, що одягається на бічні грані, і щільно прилягає по всьому периметру. Чохол-бампер на Nokia G10 дуже тонкий, легкий і компактний, перешкоджає деформації корпусу в разі падіння. Але з ним потрібно берегти дисплей, оскільки він залишається відкритим.
  3. Книжка. Оберігає з усіх боків. Дизайн імітує щільну книжкову обкладинку та складається з двох частин: до однієї кріпиться смартфон, а друга виконує роль «кришки», яка фіксується за допомогою надійної магнітної застібки. Відкриватися може горизонтально (класична книжка) або вертикально (фліп). Вибір залежатиме від особистих уподобань користувача, для якого цікавий саме чохол-книжка. Для смартфона Нокіа G10 багато хто віддає перевагу саме цій моделі.
  4. Чохол-гаманець. За типом конструкції ідентичний стандартній книжці, але додатково оснащений різними відділеннями для зберігання пластикових карток, візиток та грошей. Такі вироби виготовляються з якісної натуральної чи штучної шкіри та виглядають дуже стильно. Використовуючи цей чохол-гаманець, можна заощадити на покупці гаманця.
  5. Спортивний. Міцний чохол для Nokia G10 на широкій стрічці, що кріпиться на руці, рідше на нозі. Завдяки твердому корпусу та надійному кріпленню, прилад буде ідеально зафіксований під час пробіжки або занять на тренажері.
  6. Аквабокс. Є щільним гаманцем з водонепроникного матеріалу з герметичною застібкою. Аквабокс дозволяє брати з собою телефон на пляж, басейн, а також користуватися ним у дощ, не боячись, що краплі вологи потраплять на екран або корпус.
  7. Броньований. Ідеальний варіант для любителів екстріму. Броньований чохол на Nokia G10 виготовляється з протиударних матеріалів та захищає від усіх видів пошкоджень, а також снігу, води, пилу та бризок бруду.
Ціна на чохли для Nokia G10

Найкращі матеріали

Чохол для Nokia G10 може бути виготовлений з:

  1. Пластика. Легкий у догляді, доступний, з широким асортиментом кольорів. Він добре захищає, і при ударі при йме його сили на себе.
  2. Силікону. Найпопулярніший для накладок. Він досить еластичний, гнучкий і легкий, із протиковзким покриттям. Силіконові (TPU) чохли на Nokia G10 можуть бути повністю прозорими або матовими, пофарбованими в різні відтінки. На поверхню силікону можна нанести будь-який принт, напис чи логотип.
  3. Термопластичного поліуретану (ТПУ). Це високоміцний полімер, стійкий до сильних навантажень та низьких температур. Вироби з поліуретану навіть при тривалій експлуатації не деформуються і не стираються, їх поверхня буває ідеально гладкою або з різними вставками, які перешкоджають ковзанню та забезпечують хорошу амортизацію.
  4. Шкіри. Елегантний варіант із приємною шорсткою фактурою. Натуральна шкіра має класичні відтінки, а ось штучна фарбується в яскравіші тони. Шкіряні екземпляри підходять для ділового стилю, забезпечують надійний захист і не потребують складного догляду.
  5. Текстиль. Можна зустріти вироби з деніму, фетру, трикотажу та інших тканин. Вони досить м'які, приємні та добре захищають від подряпин та забруднень.

Яку модель вибрати: стильну чи практичну?

Купити чохли для Nokia G10

Багато користувачів приділяють більше уваги дизайну, ніж функціональності. Однак химерна інкрустація, смішні «вушки», як правило, не несуть жодної практичної цінності. У деяких випадках об'ємні декоративні елементи лише заважають повноцінно користуватися гаджетом і можуть спричинити вислизання пристрою з рук.

Необхідно уважно поставитися до вибору, і звернути увагу на ті екземпляри, в яких виробнику вдалося дотриматися балансу між красою та практичністю.

В інтернет-магазині wookie.com.ua ви знайдете величезний асортимент стильних, оригінальних та функціональних чохлів. Ми зібрали найцікавіші моделі від перевірених виробників. Реєструйтеся на нашому сайті, робіть покупки онлайн і ставайте учасником вигідної бонусної програми. Доставка товарів здійснюється кур'єром або сервісом «Нова Пошта», оплата приймається готівкою або банківською карткою. У нас широкий асортимент аксесуарів для гаджетів за доступними цінами та вигідні акції.

Відгуки