Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Infinix Hot 40 (X6836)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Зовні пошкоджений смартфон дратує, а іноді дорого ремонтується. Пропонуємо попередити такі неприємності та недорого для Інфінікс Хот 40 купити чохол. Цей аксесуар вибирається за характеристиками та фотографіями. Легко вдягається. При експлуатації надійно захищає девайс від механічних та кліматичних впливів.

Чохли для Infinix Hot 40

Чохли для Infinix Hot 40: огляд найбільш популярних кейсів

Під час купівлі захисного аксесуара необхідно визначитися з форматом. Від цього залежить як зовнішній вигляд, як зручність експлуатації, так і захисні характеристики. Розглянемо два найбільш популярні формати.

1. Стильні «накладки» із силікону/TPU та пластику

Легкий та тонкий чохол-накладка — моноблочний протектор, недорого замовити який можна у супермаркеті Wookie.UA. Низький бордюрчик розташований спереду по периметру: дозволяє без побоювання класти телефон на плоску поверхню IPS-екраном 6,78" вниз. Середній сегмент конструкції — бампер у вигляді рамки — захищає девайс по гранях. Задня спинка повністю закриває тильну панель апарата.

Переваги:

  • стильний чохол на Infinix Hot 40 устелений мікрофіброю, що оберігає корпус смартфона від утворення потертостей;
  • обладнаний м'якими повторювачами, які закривають периферійні клавіші разом із зазорами від пилу та бруду;
  • має вирізи під тримодульну основну камеру 50 МП, механічні кнопки та роз'єми, у тому числі порт USB-C для підключення зарядного пристрою на 33 Вт.

Силіконовий/TPU захисний протектор для Інфінікс Хот 40 є максимально пружним — добре демпфує силу удару при падіннях. Дуже міцний та тактильно приємний завдяки своїй шорсткості чохол полікарбонатний. Пластиковий аналог — твердий, випускається безліч кольорів і відтінків. У комбінованого кліп-кейсу у складі кутові подушки та упорна ніжка, яка висувається для трансформації виробу на підставку.

2. Презентабельні «книжки» зі шкірозамінника та шкіри

Ціна на чохли для Infinix Hot 40

М'який та відносно об'ємніший чохол-книжка — оригінальний аксесуар, купити який за найкращою ціною доступно в магазині Wookie.UA. Кейс складається з міцного каркаса і шкіряного покриття, яке не брудниться пальцями. Роль тримача грає силіконовий бампер, що органічно поєднується з опціональною захисною плівкою. Для фіксації конструкції передбачений магнітний замок або хлястик із текстильною липучкою.

Переваги:

  • представницький чохол для Infinix Hot 40 має практичні отвори під камерний блок, стереодинаміки, кнопки та роз'єми, у тому числі для навушників;
  • оснащений грошовим відділенням та кишеньками під платіжні, візитні та проїзні картки, що дуже зручно;
  • наділений технологічним заломленням, що дозволяє перетворювати приналежність на підставку для гаджета з метою комфортного читання з дисплея.

Шкіряний кейс випускається у різних виконаннях. Залежно від моделі чохла він декоративно прошивається периметром або піддається елегантному тисненню. Вибірково комплектується ремінцем з карабіном для носіння девайса на зап'ясті.

Приналежність силіконова/TPU або шкіряна — яка краща

Популярні різновиди чохлів із силікону та термопластичного поліуретану дуже еластичні, не дряпаються, не залишають на собі відбитків пальців, приємні на дотик. Вартість – бюджетна. Крім того, екземпляри з TPU впевнено витримують значні фізичні навантаження, не бояться спеки та холоднечі. Полімерні чохли на телефон Інфінікс Хот 40 чудово експлуатуються:

  • чіпко тримаються долоні, в результаті вкрай рідко кидаються;
  • при випадковому падінні на підлогу амортизують, зберігаючи мобільний пристрій цілістю;
  • оскільки легкі та тонкі, то не обтяжують і не збільшують смартфон у габаритах;
  • гармонійно поєднуються з захисним склом, що докуповується окремо.
Купити чохли для Infinix Hot 40

Представницькі чохли зі шкіри огороджують гаджет з усіх боків. Як наслідок, з часом екран приладу не покривається дефектами, такими як потертість або подряпини. Модифікації зі шкірозамінника стійкі до механічних та атмосферних навантажень. Довго служать. Ціна – невисока. Дізнатися, скільки коштує та чи інша модель на цей момент, можна, подивившись у каталог на сторінку з товаром.

Чохол на Інфінікс Хот 40: принципи підбору за віком та життєвими перевагами

Стильна «накладка» на smart телефон підходить як молодим людям — школярам, ​​студентам та спортсменам, так і представникам інших вікових категорій, які ведуть активний спосіб життя. До останніх належать, наприклад, любителі полювання та риболовлі, члени танцювальних клубів, відвідувачі тренажерних залів.

Презентабельна «книжка» на Infinix Hot 40 також підходить практично всім. Особливо – представникам бізнесу, адміністративним та офісним працівникам, науковим співробітникам. Добре гармонує з костюмом та іншим одягом, відповідає строгому корпоративному дрес-коду або атмосфері урочистого заходу.

Як замовити чохол-накладку або чохол-книжку

Магазин Wookie.UA, що знаходиться в Києві, недорого продає приладдя до електронних мобільних приладів. Географія реалізація — Україна. Пропонуємо купити для телефону Infinix Hot 40 чохол, ціна якого є конкурентною. За характеристиками та власною перевагою підберіть у каталозі оригінальний захисний аксесуар та подайте заявку! При потребі дзвоніть — відповімо на ваші тематичні питання, безкоштовно проконсультуємо.

Відгуки