Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Motorola Moto G54 Power

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Стильні якісні чохли для смартфона Motorola Moto G54 Power здатні захистити ваш девайс від ударів та відколів при падінні, а також подряпин при щоденному використанні. У каталозі супермаркету мобільних аксесуарів Wookie доступні різні типи чохлів для різних моделей телефонів, а також захисні стекла та плівки за найкращою ціною. У нас діє дисконтна (накопичувальна) програма та знижки до 15%. Доставка можлива по Києву та іншим містам України.

Чохли для Motorola Moto G54 Power

Функції кейсів для Motorola Moto G54 Power

Чохол на Моторола G54 Power — незамінний аксесуар, який виконує такі функції:

  1. Захисну — має протиударний, водостійкий, пилозахисний ефект. Крім того, обкладинка витримує різні температурні режими, перешкоджає вигорянню кольору телефону. Ви суттєво продовжите життя вашому гаджету.
  2. Декоративну — яскравий футляр допоможе виділитися з натовпу, наголосивши на вашій індивідуальності.

Якісний недорогий чохол для Моторола G54 Power не вислизає з рук, а також зручність використання смартфона. Він не обмежує доступ користувача до будь-яких функцій мобільного пристрою.

Різновиди чохлів на Моторола Мото Г54 Power

В інтернет-магазині Wookie обкладинки для Motorola доступні у різних стилях, тому кожен обов'язково знайде модель, що ідеально відповідає його потребам. Чохол Моторола G54 Power повинен відображати вашу індивідуальність та відповідати вашому стилю життя. Аксесуар можна замовити за найкращою ціною в різних кольорах.

Наш магазин пропонує придбати на Motorola Moto G54 Power чохол-книжку або інші вироби за доступною вартістю відповідно до розмірів конкретного телефону.

Особливості кейсів, що пропонуються Wookie.UA:

Ціна на чохли для Motorola Moto G54 Power
  • надійність;
  • практичність;
  • естетичний зовнішній вигляд;
  • прийнятні ціни.

Скільки коштує Moto G54 Power чохол, захисні плівки, стекла та інші товари, залежить від обраного виробу та його характеристик.

Рекомендації щодо вибору та догляду за кейсами для Motorola Moto G54 Power

Якщо бампер буде інтенсивно експлуатуватися, віддайте перевагу виробу з високим ступенем захисту. Якщо стоїть завдання підкреслити власну індивідуальність і привернути увагу до мобільного телефону, ви можете за привабливою вартістю купити чохол Motorola G54 Power з оригінальним оформленням.

Кейс зі шкіри (натуральної чи штучної) у формі книжки виглядає елегантно та надійно захищає гаджет від зовнішнього впливу. Пластикова або силіконова накладка забезпечить захист задньої панелі смартфона від сколів та тріщин.

Якщо безпека девайса стоїть на першому місці, зверніть увагу на бампер із посиленим захистом. Наприклад, протиударний аксесуар із поліуретану. Якщо важлива функціональність, за доступною ціною варто купити аксесуари, що оснащені підставками.

При догляді за силіконовими та пластиковими виробами слід дотримуватися наступних порад:

  1. Накладки можна легко очистити ганчіркою або губкою, змоченою в теплому мильному розчині. При цьому тканина має бути безворсовою та м'якою.
  2. Для очищення бруду з поверхні футляра знадобляться вологі серветки для протирання окулярів та моніторів.

Для шкіряного кейсу також потрібно також підібрати правильний догляд. Регулярно наносите мило на вологу тканину (з бавовни або мікрофібри), а потім акуратно протирайте чохол круговими рухами. Після очищення ретельно протріть виріб сухою ганчіркою. Намагайтеся не чіпати аксесуар жирними руками. Періодично натирайте безбарвним кремом для взуття.

Купити чохли для Motorola Moto G54 Power

Чому варто замовити чохол на Моторола Мото Г54 Power у магазині Wookie?

Недорогі чохли, стекла, плівки та зарядні пристрої, доступні на Wookie.UA, відрізняється високою якістю, продуманою конструкцією та привабливим дизайном. Надсилання більше 80% замовлень здійснюється безпосередньо в день оформлення. Доставка здійснюється по Києву та іншим містам України.

Щоб дізнатися, скільки коштує той чи інший товар, достатньо заглянути до каталогу магазину.

Дешеві захисні чохли — дуже корисні та необхідні аксесуари для кожного користувача сучасного гаджета. Виберіть ідеальну модель для себе або зробіть оригінальний подарунок близькій людині!