Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Tecno Spark 9 Pro (KH7n)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Ефективно захистити ваш мобільний пристрій допоможе чохол-книжка. Для смартфона Текно Спарк 9 Про ця приналежність не тільки забезпечить захист від появи подряпин, сколів та тріщин. Вона перекриє доступ волозі та пилу всередину пристрою, тим самим запобігатиме іржавінню та засміченню деталей. При цьому дозволить експлуатувати девайс навіть у зачохленому стані.

Чохли для Tecno Spark 9 Pro

Чохли для Tecno Spark 9 Pro: затребувані в магазині Wookie мобільні аксесуари

В асортименті інтернет-магазину представлений величезний вибір рішень для безпеки мобільного пристрою.

  1. Кольорові чохли-накладки із пластику

Пластикова «накладка» — міцна та пружна рамка зі спинкою, яка захищає смартфон від механічних впливів і бруду, надає йому привабливого зовнішнього вигляду. Чохол на Техно Спарк 9 Про з рифленою поверхнею добре утримується долонею. Матова фактура не покривається відбитками пальців. Вирізані вікна та отвори під динамік, камеру, кнопки та роз'єм для зарядного пристрою дозволяють експлуатувати телефон без виймання останнього назовні.  Завдяки спеціальному металевому кільцю девайс можна:

  • легко переносити одним пальцем;
  • зручно встановлювати на столі для читання з екрана або перегляду відео;
  • кріпити на магнітній панелі авто.

Дещо простіше влаштований бампер для Spark 9 Pro. Він є такою ж рамкою, але без спинки. Захист фронтальної та тильної панелей забезпечує маленькими бортиками. На периметричні грані надягається легко. Вартість обох моделей — невисока.

  1. Безбарвні чохли-накладки з силікону/термополіуретану

Силіконова або TPU «накладка» — еластична та гнучка система, що всебічно захищає апарат, у тому числі із захисною плівкою. Якщо боковини та задню панель гаджета оберігає тотально, то дисплей — лише контурним міліметровим бордюрчиком. Блок із двох тильних камер не закриває. Крім того:

Ціна на чохли для Tecno Spark 9 Pro
  • силіконовий (TPU) чохол на Текно Спарк 9 Про, створений із високоякісного німецького матеріалу, не жовтіє та не деформується з часом;
  • при рідкому вислизанні з руки з подальшим падінням на підлогу не знаходить пошкоджень, тому що має хороші амортизуючі властивості;
  • завдяки своїй прозорості не ховає стильний дизайн мобільного пристрою.

Ціна на такий чохол Tecno Spark 9 Pro — мінімальна. Оскільки баланс у критерії «вартість/якість/ефективність» позитивний, безбарвний оригінальний на Tecno Spark 9 Pro чохол високо затребуваний у користувачів.

  1. Розкладні чохли-книжки із синтетичної шкіри

Екстравагантна «книжка» у вигляді обкладинки складається з 2 основних конструкційних вузлів. Щільну фіксацію між двома стулками та механічний захист забезпечує гнучкий та одночасно міцний тримач з термопластичного поліуретану. Зовнішній шар влаштований штучною тактильно приємною шкірою, яка:

  • виглядає вигляд;
  • не ковзає в долонях;
  • не збирає на своїй поверхні брудних та жирних слідів, у тому числі відбитків пальців.

У захисного чохла на Спарк 9 Про гарантовані можливості всебічно оберігати корпус з екраном від появи таких дефектів, як подряпина, тріщина, скол і потертість. Уточнити скільки коштує конкретна книжкова модель на поточний момент, можете через каталог або нашого компетентного фахівця в режимі онлайн.  

Загальні плюси та індивідуальні особливості протекторів на смартфон

Купити чохли для Tecno Spark 9 Pro

У представлених версій чохлів багато спільного. Вони створені за габаритними та прив'язувальними розмірами плоского гаджета з IPS-дисплеєм 6,6", тому точно дублюють всю геометрію корпусу. Крім того:

  • при падінні на підлогу ударну енергію приймають на себе, в результаті прилад не ушкоджується;
  • не закривають технічні елементи, тому телефон часто можна використовувати без попереднього зняття чохла;
  • для захисту від пилу та бруду покривають клавіші апарата повторювачами;
  • сумісний з телефоном із захисним склом.

Майже всі вироби мають можливість трансформуватися в підставку. Чохол на Tecno Spark 9 Pro підійде для комфортного перегляду на екрані фільму, концерту, новин.

Захисний чохол на Текно Спарк 9 Про: вибір приладдя по матеріалу

Чохол Техно Спарк 9 Про вибирається за технічними характеристиками, зовнішнім виглядом, власною перевагою, ціною та іншими критеріями. Увага також приділяється матеріалу виготовлення, оскільки від нього залежить термін служби та зручність користування приладом.

  1. Пластикові варіанти тверді, в міру міцні та недорогі. Просто обслуговуються. Різноманітні в палітрі кольорів.
  2. Шкіряні (натуральні/штучні) варіації щільно облягають корпус, презентабельно виглядають, у магазині Wookie купити можна за найкращою ціною.
  3. Силіконові версії часто випускаються прозорими. Рідко кидаються, тактильно приємні. Крім німецьких екземплярів, трохи жовтіють та розтягуються.

Популярні поліуретанові модифікації несприйнятливі до механічного впливу та високих температур. Завдяки значній еластичності легко надягаються.

Як замовити «книжку», «бампер» або «накладку» на смартфон

Інтернет-магазин Wookie.UA (Україна) працює без вихідних днів, ціни не накручує, постійним клієнтам робить знижки. Пропонуємо для Tecno Spark 9 Pro купити чохол. За характеристиками, фотографіями та описом виберіть кілька відповідних моделей, остаточно зупиніться на одному з них та зробіть замовлення! Оригінальний аксесуар оперативно доставимо клієнту, який проживає у Києві, Миколаєві, Львові, Запоріжжі, Дніпрі або будь-якому іншому зазначеному у заявці місті України.

Відгуки