Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Tecno Camon 19 (CI6n)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Плівка або захисне скло не завжди можуть зберегти складну електроніку та сенсор від руйнування під час удару. З цим завданням впорається правильно підібраний чохол для Tecno Camon 19. Спеціальна оболонка стане своєрідним демпфером у випадку падіння. Це з великою ймовірністю вбереже гаджет та значно продовжить його термін експлуатації. Великий асортимент товарів представлений у нашому інтернет-магазині.

Чохли для Tecno Camon 19

Чохол для Tecno Camon 19: основні фактори при виборі

Перш ніж для Текно Камон 19 купити чохол, потрібно звернути увагу на важливі фактори, що визначають вибір. Бажано враховувати такі нюанси:

  • особливості використання – якщо пристрій знаходиться вдома, занадто масивний футляр не буде потрібний. У цьому випадку пріоритетніший комфорт;
  • акуратність власника – деякі люди кидають мобільний частіше, ніж інші, тому їм варто вибирати щільний, повністю закритий кейс;
  • ступінь захисту – чим складніші умови експлуатації, тим міцнішим має бути виріб. Посилені вставки з карбону або металу забезпечують хорошу міцність;
  • декоративне оформлення – Особисті переваги користувача мають вирішальне значення. Варіантів оформлення безліч.

Враховуючи перелічені нюанси, простіше визначитися з типом аксесуара, його конструктивними параметрами та дизайном.

Що вибрати: силікон або пластик

Більшість моделей, представлених у продажу, виготовляється зі штучних полімерних складів. Часто використовуються такі штучні матеріали:

  • пластик – міцний, захистить телефон від поломки в екстреній ситуації, але може покриватися подряпинами, потертостями;
  • силікон – еластичний, пружний, але мутнішає під впливом ультрафіолету. Найкраще використовувати всередині приміщень або періодично міняти.

Особливо популярні силіконові (TPU) чохли на Tecno Camon 19. Вони практично позбавлені температурного розширення, зберігають характеристики за високих, низьких температур. У нашому онлайн-каталозі є пластикові та силіконові аксесуари з широким спектром відтінків, фактур, декору.

Чохли на Текно Камон 19: з чого ще виготовляють

Ціна на чохли для Tecno Camon 19

Є кілька інших категорій матеріалів, які використовують для виготовлення. Найбільш поширеними є:

  • шкіра та екошкіра – підійде для смартфона зі світлим корпусом, відрізняється вишуканістю, елегантністю;
  • тканина – виглядає стильно, але практично не захищає пристрій під час падіння, можуть вибиратися щільні та легкі тканини;
  • метал – ударостійкий, виглядає незвичайно, ефектно. Застосовуються сплави, стійкі до окислення;
  • дерево – виглядає оригінально, має приємні тактильні відчуття і гарну міцність. Але ціна зазвичай висока.

Ці варіації можуть використовуватись у різних комбінаціях. Це забезпечує експлуатаційні параметри готового виробу.

Особливості бампера та книжки

Серед покупців популярні рамка та чохол-книжка. Для смартфона Текно Камон 19 підходять обидві перелічені конструкції. Вони мають низку характерних якостей:

  • рамка – на бічних гранях є шар, що демпфує, який при ударі зіграє роль амортизатора. Фронтальна та тильна сторони залишаються незахищеними;
  • фліп – всі поверхні гаджета закриті, передбачається кришка, що закриває екран. Вона відкривається убік або вниз.

Якщо користувач акуратний, підійде бампер на Tecno Camon 19. Його не варто брати в туристичні походи, експлуатувати в екстремальних умовах. Варіації фліпу дозволяють захистити телефон. Плюс кришка, що відкидається, трансформується в підставку, що зручно при перегляді відео.

Інші затребувані різновиди

Купити чохли для Tecno Camon 19

Існують й інші конструкційні рішення. Різноманітність моделей, що зустрічаються у продажу, велика:

  • накладка – закриває боковини та тильну сторону, досить легка, але практична, зазвичай виготовляється з еластичних полімерів;
  • кишеня – основа м'яка або напівтверда, продумана конструкція;
  • кобура – кріпиться до пояса, актуальна при інтенсивних тренуваннях, активних заняттях, що дає змогу звільнити руки;
  • герметичні – не дозволяють потрапити всередину воді навіть при зануренні на глибину до 6-10 м.

Випускаються багатофункціональні різновиди, що розширюють можливості мобільного. Наприклад, можуть передбачатись відділення для банківських карток, пластикових документів, вбудований акумулятор. Подібні конструкційні рішення роблять кейс масивнішим, важчим.

Вибрати відповідну продукцію іменитих брендів можна у нашому інтернет-магазині. Оформіть замовлення у зручний час, ми швидко опрацюємо заявку. Доставка виконується оперативно Україною відомими транспортними компаніями. Запитайте консультантів. Зателефонуйте або замовте зворотній дзвінок.

Відгуки