Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Nothing Phone 1

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Після купівлі дорогого телефону хочеться захистити його від поломки під час падіння. Тому цілком виправдано купити чохол на Nothing Phone 1. Це гарне рішення, яке значно знизить ризик передчасного виходу з ладу у разі падіння на кахель, сходи чи інші тверді поверхні. Випускається безліч моделей, які відрізняються одна від одної конструктивно, функціонально. Зовнішній вигляд вибирають відповідно до особистих уподобань покупця. Купити аксесуари за вигідною ціною можна у нашому інтернет-магазині.

Чохол для Nothing Phone (1): головні критерії вибору

Чохли для  Nothing Phone (1)

Вибирати чохол для Nothing Phone 1 потрібно правильно. Інакше використовувати його буде незручно чи взагалі неможливо. Високоякісний кейс підтримує первозданний стан корпусу, який досить оригінальний в гаджеті. Завдяки футуристичному дизайну до вибору оптимальних видів необхідно поставитися відповідально. Важливими критеріями є:

  • Де і хто використовує. Займаючись спортом, мандруючи, ведучи активний спосіб життя, людина має більше шансів розбити телефон. Ризик поломки вищий, якщо користувачами є діти. Щоб попередити негативний результат, буде краще кишеня або чохол Nothing Phone 1 у форматі "книжка". Для смартфона Насінг Фон 1 це добрий варіант.
  • Наскільки акуратний власник. Деякі господарі ставляться до мобільного дбайливо, інші ні. Якщо електроніка виходить з ладу з вини користувача, то закриті конструкції в пріоритеті. Вони запобігають появі на поверхнях подряпин, потертостей, тріщин.
  • Тривалість служби. Якщо для Nothing Phone чохол періодично змінюють, вигідно замовляти чохли силіконові (TPU) на Nothing Phone (1). Вони виготовляються із різними декоративними елементами. Спектр стилів, кольорів, фактур величезний.

З огляду на особливості корпусу, багатьом може здатися незручним закритий чохол на Nothing Phone 1. Тому найчастіше віддають перевагу відкритим, накладним моделям.

Матеріали, оформлення, деталі

Ціна на чохли для  Nothing Phone (1)

Вироби для захисту виготовляються із штучних, натуральних матеріалів. Це визначає особливості та термін служби конструкції. Шкіра та шкірозамінник виглядають презентабельно, але для туристичних походів перебування на вулиці не підходять. Пластик та поліуретан витривалі, надійні, а силікон дешевший.

Дизайн підбирається під імідж власника. На Nothing Phone 1 чохол випускається в офісному, діловому, спортивному чи повсякденному стилі. Можна замовити кілька футлярів для різних випадків.

Прикраси створюють із пластику, дзеркал, текстилю, нашивок та інших декоративних елементів. Іноді передбачаються вставки підвищення удароміцності, наприклад, з металу. Вони підвищують міцність, але виріб виглядає більш масивним.

Чохли на Насінг Фон (1): затребувані різновиди та варіації

Є кілька популярних варіацій для такого ефектного пристрою. Зазвичай йому купують таке:

  • Накладка без рухомих компонентів, що закриває бічні та тильні сторони. Фронтальна частина має вставки, що підсвічуються, блок камер специфічної форми. Універсальні кришки не розглядаються.
  • Книжка. Це досить зручний варіант. Зазвичай конструкція кришки передбачає трансформацію у підставку.
  • Бампер із пружного полімеру. Одним із найкращих рішень стане бампер на Nothing Phone 1. Він пом'якшить удар про рівне покриття.
  • Кишеня. Закрита сумка не дозволить воді, пилу, бруду потрапити усередину. Вона може бути незручною, якщо гаджет доводиться діставати часто.
Купити чохли для  Nothing Phone (1)

Вибір залежить від побажань покупця. На Nothing Phone 1 чохол купити потрібно такий, щоб він подобався власнику як зовні, так і функціонально.

Додаткові можливості для комфорту

Якщо потрібний високий рівень захисту, варто розглянути різновиди зі специфічними доповненнями. Виробники можуть передбачати додаткові функції. До них входить таке:

  • Герметичність. Гідробокс підходить для плавання. Водонепроникна прозора оболонка захищає електроніку від потрапляння всередину вологи.
  • Додатковы кишеньки. У компактних відділеннях зберігаються записки, картки, документи.
  • Підставки. Це опора, яку просто розкласти, скласти, щоб нахилити екран для перегляду відео, спілкування, читання.
  • Заслінка для блокування камер. Шторка відсувається, коли використовується об'єктив, а потім засувається.

Виробники випускають також смарт-чохли. Вони мають вбудований крокомір, датчик вимірювання пульсу, дисплеєм, що дублюється, на передній кришці.

Зробіть замовлення самостійно або зателефонуйте нашим консультантам. Наш співробітник відповість на запитання, уточнить деталі. Відправлення товарів виконується оперативно Україною відомими транспортними компаніями. Замовте зворотний зв'язок, щоб ми передзвонили.

Відгуки