Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Realme 9

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Пропонуємо стильні чохли для Realme 9 в інтернет-магазині Wookie.UA. Це чудове рішення для тих, хто хоче захистити свій телефон від пошкоджень та подряпин. Щоб зберегти Рілмі 9, оберіть накладку з якісного матеріалу. Вона прослужить довго та додасть родзинку зовнішності телефону. Скористайтеся фільтрами на цій сторінці, щоб підібрати відповідну модель. У нас усі товари можна замовити за найкращою ціною з доставкою по Києву та Україні.

Чохли для Realme 9

Розмаїття чохлів для Realme 9

Realme 9 чохол слугує не тільки для захисту гаджета, а ще й для економії. Вам не потрібно думати про те, що екран телефону трісне або бічні кнопки перестануть працювати. Ремонт таких поломок коштуватиме дорожче за накладку. За допомогою простого аксесуара для Realme 9 ви можете запобігти всім цим пошкодженням.

Ми намагаємося створити ідеальний асортимент практично для кожного мобільного телефону. Realme 9 — популярний смартфон, тому ми зібрали різні моделі накладок та бамперів. Обирайте з багатьох принтів, кольорів та типів.

Чохол на Реалмі 9 у вигляді накладки або бампера — найпопулярніший тип захисту. Він завжди оберігає задню та бічні сторони вашого девайсу. Деякі чохли мають додаткову кромку, що захищає екран. Над його поверхнею виступає міцна рамка, яка оберігає дисплей від появи тріщин.

У багатьох моделях використовуються протиударні матеріали. З таким захистом навіть після падіння ваш гаджет не постраждає.

Як правильно підібрати чохол на Realme 9?

Вирішивши купити чохол на Реалмі 9, обирайте лише моделі, створені спеціально для цього смартфона. Так ви забезпечите правильну посадку. У нас є силіконові та пластикові накладки з різноманітним дизайном. Якщо ви хочете краще зберегти телефон, на додачу до накладки замовне й захисну плівку для екрана. Цей аксесуар коштує дешево, але суттєво підвищує міцність.

Матеріали для чохлів

Вироби виготовлені із силікону, ТПУ та твердого пластику. Використання одного з цих трьох матеріалів забезпечує ударостійкість корпусу, тому ймовірність пошкодження стає меншою.

До складу багатьох моделей входить термополіуретан. Цей матеріал захищає від ультрафіолетових променів, телефон не вигоряє на сонці. Силікон надає протиковзних властивостей, ризик випадкового падіння знижується. Купити силіконовий чохол Реалмі 9 можна недорого на нашому сайті.

Ціна на чохли для Realme 9

Ще один оригінальний формат для Realme 9 чохол-книжка. Він гарантує, що ваш девайс буде повністю закритим з усіх боків. Це легкий чохол, часто зроблений із натуральної чи штучної шкіри. Передня кришка часто має магнітну застібку чи кнопку. Деякі моделі мають місця для карток і купюр.

Скільки коштує чохол на Realme 9

Вартість залежить від обраної моделі. Багато факторів визначають, скільки коштуватиме чохол:

  • Матеріал. Натуральна шкіра та інші преміальні матеріали обійдуться дорожче, ніж силікон та пластик.
  • Форм-фактор. Вартість простих накладок нижче, ніж протиударних бамперів та книжок. Складний дизайн також підвищує ціну.
  • Додаткові функції. Доступні моделі з акумулятором, підставкою та іншими пристроями. Вони коштують трохи дорожче.

Будь-який оригінальний чохол з нашого магазину буде якісним. Навіть якщо замовите його недорого, це буде надійний захист та привабливий аксесуар.

Переваги покупки чохлів для смартфона Realme 9 у Wookie.UA

Wookie.UA — це інтернет-магазин, де ви можете купити аксесуари для телефону дешево. Ми маємо великий асортимент товарів:

  • чохли для всіх популярних смартфонів та інших гаджетів;
  • захисні стекла та плівки;
  • навушники та гарнітури;
  • карти пам'яті;
  • селфі моноподи;
  • кабелі та адаптери;
  • зарядні пристрої.
Купити чохли для Realme 9

Купити всі товари можна з доставкою по Україні. Більшість замовлень ми надсилаємо того ж дня. Також є можливість самовивезення з магазину у Києві.

Наші головні переваги:

  • низькі ціни;
  • накопичувальна система знижок;
  • різні способи оплати — банківською карткою, онлайн-платежі, післяплата, готівка при самовивезенні.
  • максимально швидка доставка.

Перейдіть до каталогу, щоб вибрати відповідний чохол для Realme 9 за найкращою ціною.