Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Redmi A1 Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Потертості, подряпини та тріщини — дефекти, які нерідко з'являються на дисплеї під час експлуатації мобільного пристрою. Уникнути появи таких непривабливих ушкоджень можна. Пропонуємо для смартфона Ксіомі Редмі А1 Плюс купити чохол. Він виготовляється зі шкіри та різних полімерів. Захищає від механічних впливів, вологи та пилу. Дозволяє користуватися телефоном навіть у чохлі.

Чохли для Xiaomi Redmi A1 Plus

Чохли для Xiaomi Readmi A1 Plus: затребувані полімерні аксесуари

1. Чохли-накладки із кольорового пластику

Пластикова «накладка», недорого купити яку рекомендуємо в магазині Wookie, включає 3 компоненти: задню спинку, середній бампер (периметричну рамку) і передній контурний бортик. Захисний аксесуар із тильного боку оснащений кільцем, що дозволяє зручно переносити смартфон, кріпити його в автомобілі, статично встановлювати на стіл для перегляду фільму чи спортивного змагання.

Переваги:

  • завдяки рифленій поверхні міцно утримується в долоні;
  • маючи матову фактуру, чохол на Xiaomi Redmi A1 Plus не покривається відбитками пальців;
  • оскільки має технологічні вирізи, телефон, як і його порт для зарядного пристрою, експлуатується без розчехлення.

Оригінальний протектор додатково оснащений пружними вставками. Завдяки їх властивостям, що демпфують, різко знижується ризик пошкодження гаджета при падінні на підлогу або дорогу.

2. Чохли-накладки із прозорого силікону / TPU

Термополіуретанова або силіконова «накладка», вигідно замовити яку пропонуємо в магазині Wookie — еластична прозора приналежність, що легко надівається на девайс. Якщо корпус — грані та тильну панель — захищає повністю, то IPS дисплей 6,52" оберігає лише контурним бортиком. У тілі чохла під кнопки, роз'єми та камерний блок вирізані отвори.

Плюси:

Ціна на чохли для Xiaomi Redmi A1 Plus
  • оригінальний кліп-кейс на Ксіомі Редмі А1 Плюс згодом не деформується та не жовтіє;
  • не ковзає в долоні, при випадковому падінні на підлогу добре амортизує удар;
  • прозорість залишає повністю відкритим дизайн мобільного пристрою.

Краї приладдя, що добре поєднуються із захисною плівкою, оснащені «повітряними подушками», що додатково захищають смартфон при падіннях на ребро або на кут.

Чохли-книжки для телефону: популярні шкіряні кейси

Представницька «книжка» — чохол для Xiaomi Redmi A1 Plus, який продаємо за найкращою ціною. Конструкція виконана у вигляді обкладинки із двома стулками. Усередині розташовані кишеньки для банківських карток і силіконовий тримач для девайсу. Під камеру вирізане вікно, під динамік виконано ряд отворів. Оздоблення — шкіряне. Для фіксації стулок у закритому положенні передбачено магнітний замок або хлястик із липучкою.

Достоїнства:

  • не накопичує на собі брудних, жирних слідів та пальцевих відбитків;
  • при випаданні з руки значно пом'якшує силу удару, в результаті дисплей не набуває тріщин;
  • за допомогою дублікаторів чохол захищає клавіші від пилу та бруду;
  • за потреби одним рухом трансформується на підставку для комфортного читання з монітора.
Купити чохли для Xiaomi Redmi A1 Plus

Шкіряний аксесуар також захищає девайс Xiaomi Redmi A1 Plus від появи дрібних дефектів: подряпина або потертість гарантовано не з'явиться на екрані або додатково приклеєному захисному склі через відсутність такої можливості.

Захисний чохол на Ксіомі Редмі А1 Плюс — варіанти вибору за матеріалом

Приладдя зі шкіри приємне на дотик, виглядає багато, обслуговується нескладно. На каркас для щільності облягання надягають із невеликим зусиллям. Ціна чохлів відповідає їх високій якості.

Вироби із пластику випускаються у широкій колірній різноманітності. В міру міцні та дуже тверді. Виглядають привабливо. Обслуговуються за допомогою звичайних миючих засобів. Вартість — невисока.

Чохли на телефон Ксіомі Редмі А1 Плюс із силікону тактильно приємні, гнучкі та пружні. Часто випускаються світлопроникними та безбарвними. Оригінальні екземпляри згодом не втрачають товарний вигляд. Продаються недорого.

Кліп-кейси з термопластичного поліуретану стійкі до високих механічних навантажень та значних перепадів температури. Мають хороші властивості, що демпфують. Завдяки підвищеній еластичності легко надягають. Скільки коштує обраний захист із TPU? Ціни на чохли внесено до каталогу.

Як замовити «накладку» або «книжку» на смартфон

Інтернет-магазин Wookie.UA (Україна) має в своєму розпорядженні центральний офіс і місткий склад у Києві. Оригінальні мобільні аксесуари продається по всій країні. Пропонуємо купити для Xiaomi Redmi A1 Plus чохол — недорого. За зовнішнім виглядом, характеристиками та описом підберіть найкращий для себе протектор і подайте заявку! Товар доставимо протягом 3 днів. На 1 місяць надамо гарантію.