Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S23+ Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:
Чохли для Samsung Galaxy S23 Plus

Шукаєте захисні плівки, чохли або стекла для свого Самсунг Гелексі С23 Плюс? Це дуже правильні рішення, враховуючи, скільки коштує сьогодні оригінальний девайс у Києві та інших містах України. Запрошуємо вас ознайомитись з каталогом Wookie.UA. На нашому сайті за найкращою ціною у великій кількості представлені кейси та інші аксесуари Samsung S23 Plus від перевірених виробників. Товари можна придбати дешево, скористатися веб-сайтом – одне задоволення, а постійні знижки та акції вас додатково потішать.

З яких матеріалів виготовляють футляри для Самсунг Гелексі С23 Плюс

Оскільки оригінальний Самсунг Галаксі С23 Плюс є досить популярним смартфоном, від різноманітності моделей кейсів він не страждає.

  • Силікон.

Силіконові кейси є досить дешевим, але дуже ефективним способом захистити девайс від падіння. Силікон сам по собі має чудові амортизаційні властивості, тому навіть тонкий його шар здатний протистояти дуже серйозним ушкодженням. Силіконовий чохол на Самсунг С23 Плюс - частий вибір, чому сприяє його ціна, м'якість і безліч кольорів.

  • Ударостійкий пластик.

Дешеві пластикові кейси не надто добре захищають телефон від падінь, але якщо їх оснастити силіконовим прошарком, то це багаторазово збільшує опір пошкодженням. При цьому ціна на такий чохол S23 Plus досить невисока і купити його собі може дозволити навіть школяр.

  • Шкіра.

Шкіряні кейси завжди будуть у тренді, тому що тільки вони здатні забезпечити цей стиль і підкреслити індивідуальність свого власника. В якості матеріалу тут може виступати як натуральна шкіра, так і текстурований поліуретан, що знижує вартість на S23 Plus чохол, але не його довговічність.

  • Тканина.
Ціна на чохли для Samsung Galaxy S23 Plus

Різні види текстилю використовуються для створення як класичних накладок, так і чохлів-книжок, які останнім часом вибирають все більше і більше користувачів Самсунг Галаксі С23 Плюс. Зручність і відсутність потреби купувати захисне скло на екран дозволяє насолоджуватися первозданним досвідом користувача від смартфона.

  • Протиударні композитні матеріали.

Протиударні композитні матеріали є поєднанням силікону, гуми, ударостійкого пластику і загартованого скла. Такий чохол на Samsung S23 Plus найкраще захищає смартфон від ударів та пошкоджень і зможе врятувати гаджет навіть від падіння з великої висоти.

Головне – замовляйте чохли від перевірених виробників, тому що дешеві кейси від NoName брендів не лише не захистять гаджет від пошкоджень, а й можуть зашкодити йому.

Широкий асортимент чохлів на Samsung Galaxy S23 Plus

У каталозі Wookie.UA представлені стильні та якісні кейси для Samsung S23 Plus. Серед популярних моделей варто виділити:

Купити чохли для Samsung Galaxy S23 Plus
  • Smart Clear View Cover – оригінальна книжка-чохол із синтетичної шкіри, яка прослужить вам довгі роки;
  • Protective Standing Cover – приголомшливий стильний протиударний футляр від Samsung, який виглядає повністю на свою вартість;
  • Clear Standing Cover – ще один оригінальний на Samsung S23 Plus чохол для любителів прозорих кейсів, є варіанти і в інших кольорах;
  • AZNS Classic Series – дешеві, але напрочуд дуже якісні чохли книжки;
  • DUX DUCIS Skin Pro – дана серія чохлів-книжок випускається для багатьох моделей смартфонів і давно зарекомендувала з гарного боку;
  • NILLKIN Qin Pro – ще одна класна книжка-футляр із приємного на дотик матеріалу та захистом для камери;
  • Spigen (SGP) Tough Armor – крутий протиударний чохол Samsung S23 Plus, який має дуже технологічну прокладку всередині корпусу, що перешкоджає появі на гаджеті подряпин;
  • Deexe Leather Cover – класичний недорогий чохол із силікону стилізований під шкіру – стильно та надійно;
  • URBAN ARMOR GEAR (UAG) Monarch – бампер, що має визначні протиударні властивості і готовий захистити гаджет навіть від найсерйозніших падінь.

Це далеко не всі популярні кейси Samsung Galaxy S23 Plus. Дивіться наш каталог чохлів для цього телефону в Wookie.UA та знайдете ще масу крутих аксесуарів за найкращою ціною!

Переваги покупки чохлів для телефону Самсунг Галаксі С23 Плюс у Wookie.UA

Дізнатися, скільки коштує і купити кейс, що цікавить вас, захисне скло, зарядний пристрій або будь-який інший аксесуар для вашого Самсунг Гелексі С23 Плюс ви можете в магазині Wookie.UA. Доступні ціни, швидка доставка по Києву та іншим містам України, регулярні знижки та акції щодня радують наших постійних покупців. Ставайте одним із них і замовляйте чохол на S23 Plus та інші аксесуари для свого телефону вже сьогодні!

Відгуки