Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли на iPhone 13

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Американська корпорація Apple почала говорити в ЗМІ про свою новинку. У неї непоганий акумулятор (3095 мАг), чудова камера, широкий функціонал. Але як і інші смартфони вона здатна при випадковому падінні покритися тріщинами та сколами або пошкодитися при тривалій експлуатації. Чохол на Айфон 13 дозволить цього уникнути, зберігши його у вихідному стані. Доступний для замовлення в інтернет-магазині wookie.com.ua.

Чохол для iPhone 13: як зробити правильний вибір

Скажений ритм життя змушує людей завжди залишатися на зв'язку, регулярно користуватися гаджетами: їх використовують для перегляду улюблених серіалів, виконання дипломної роботи, спілкування з друзями та безлічі інших справ. При цьому із боку довкілля на них справляється негативний вплив. Щоб уникнути його, уникнути проникнення бруду та води у внутрішню частину пристрою, рекомендуємо купити чохол на iPhone 13.

Кейси – одні з них. Ринок вражає різноманітністю вибору, головне, не загубитися у ньому. Важливо, щоб габарити відповідали iPhone 13. Серед інших критеріїв зазначають:

  • Конструкція. Одна з найбільш вдалих варіацій – чохол книжка на Айфон 13. Її відкидна панель забезпечує екрану безпеку під час звернення. Люблять і кобуру (фіксується на ремені, надає більше свободи діям). Поширені накладки, що щільно обволікають гаджет. Вибираючи на iPhone 13 чохол оригінал у форматі "бампер", можна бути впевненим у відсутності серйозних змін зовнішнього вигляду;
  • Зовнішність. Реалізують вироби в декількох стилях і кольорах (яскраві та тьмяні, із зображеннями улюблених акторів та героїв мультфільмів, тварин);
  • Матеріал. Під час виробництва застосовують: силікон, термостійкий пластик, шкіру, метал, шкірозамінник. Особливу популярність набули силіконові (TPU) чохли на Айфон 13 (м'які, служать довгий час). Шкіряні безпечні для стану довкілля та здоров'я людини.

Ключові моменти вибору чохлів на Айфон 13

Обкладинки не даремно користуються величезним попитом (цінуються вище, ніж плівки та скло). Це пояснюється безліччю переваг, серед яких:

  • захист (надійно уберігають від скупчення бруду та утворення тріщин, не дають хвороботворним мікроорганізмам розмножуватися). Багато компаній займаються випуском прототипів із сировини з підвищеною пружністю. Це дозволяє отримати броньований чохол для iPhone 13. Він кращий для дітей та всіх, хто звик потрапляти в екстремальні ситуації (наприклад, лазає по горам, ходить у походи) або просто не вміє з акуратністю поводитися з речами;
  • декоративна функція (виглядають цікаво, телефон не здається об'ємнішим і більшим);
  • невисока ціна;
  • великий вибір (є моделі на будь-який смак, колір та гаманець);
  • доступ до всіх роз'ємів (експлуатація анітрохи не утруднюється);
  • тривалий термін служби (не менше двох років за умови, що виготовлені з якісних матеріалів).

Запрошуємо за покупками!

Основна діяльність нашої фірми полягає у постачанні високоякісних товарів для девайсів від перевірених виробників. Щоб купити чохол на Айфон 13, можна залишити заявку в онлайн-режимі. До головних переваг здійснення замовлень у нас належать:

  1. Лояльна цінова політика. Вартість продуктів є значно нижчою в порівнянні з іншими магазинами України.
  2. Широка лінійка асортименту. У каталозі безліч моделей, тому знайти відповідну не доставить проблем.
  3. Допомога у підборі та детальна консультація від менеджерів з асортименту (абсолютно безкоштовно).
  4. Легкість оплати: людина може розрахуватися готівкою (актуально для мешканців столиці), зробити переказ грошей на банківську картку або скористатися післяплатою.
  5. Оперативна обробка запитів (форма інтуїтивно зрозуміла).
  6. Швидка доставка. Здійснюється відправка по всій території столиці кур'єром. До інших міст відвезе перевірена ТК.
  7. Зручний графік (фахівці обробляють заявки щодня – з понеділка по неділю).

Наші переваги

Для клієнтів нашого магазину передбачені вигідні умови. Вдається непогано заощадити (завдяки наявності дисконтної програми: з чисельністю покупок зростає і розмір знижки). Проводяться сезонні розпродажі, діють безстрокові акції (подарунки за відгук). Численні позитивні рецензії є наочним підтвердженням вищесказаного. Доступне оформлення повернення та обмін (при необхідності). По питанням, що виникли,  досить зв'язатися з менеджером за вказаним телефоном.

Відгуки