Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M33

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Samsung Galaxy M33 – найкраще рішення для захисту улюбленого гаджета

Щоб ваш телефон зберігав якомога довше заводський вигляд, необхідно подбати про його захист. Чохол для Samsung M33 – ідеальний варіант для таких завдань. Це не тільки практичний виріб, а й стильний додаток до гаджета. Виробники пропонують велику різноманітність варіантів, що дозволяє навіть досвідченим користувачам вибрати аксесуар на свій смак. 

Чохли для Samsung Galaxy M33

Як правильно вибрати захисний чохол

Щоб купити чохол на телефон Самсунг М33 5g правильно, необхідно пам'ятати, що вся продукція ділиться на дві категорії: універсальні та модельні. Перші є недорогою альтернативою, що підходять для смартфонів з приблизно однаковим розташуванням кнопок, портів, а також розмірів діагоналі матриці. Остання умова обов'язкова, інакше корпус бовтатиметься в оболонці або зовсім не влізе. 

Модельні вироби призначені лише для конкретної лінійки смартфонів. Наприклад, на Samsung M33 чохол має точно розташовані отвори для заряджання, клавіш та інших елементів. Вся оболонка акуратно підігнана під пристрій. 

Другий важливий момент – форм-фактор в якому виконано чохол на Самсунг М33 5g. Сьогодні найпопулярнішими можна вважати такі моделі:

  • накладки для бічних та задніх панелей;
  • книжка – ізоляція пристрою з усіх боків;
  • сумочки;
  • чохол Самсунг М33 на руку або пояс.

Книжки можна назвати одними з найпрактичніших. Окрім достатнього рівня ізоляції, вони неймовірно стильні. Такий чохол на Самсунг М 33 впевнено справляється із постійними механічними навантаженнями, включаючи можливі падіння. Монети, ключі в кишені та інші металеві предмети тепер не загрожують телефону, оскільки навіть дисплей залишається постійно прикритим. М'яка підкладка не накопичує всередині сміття та пил. Є й мінус – щоразу при використанні гаджета користувач повинен відкривати кришку, що не кожному може сподобатися. Якщо це не критично для вас, рекомендуємо звернути увагу на чохол м33 Самсунг цього типу.

Чохол Samsung M33 у форматі накладки більш заточені під молодь. Їхня головна перевага - простота і маса дизайнерських рішень. Однак ступінь збереження мобілки дещо менший за рахунок відкритого дисплейного модуля. 

Активним користувачам необхідно подумати над придбанням наручних футлярів або поясних. Вони добре підходять для занять спортом або роботи, міцно утримує мобілку, не даючи їй вислизнути.

В окрему категорію виділимо броньовані типи. Вони виготовлені за спеціальними технологіями. Перевага броньованого чохла на Самсунг М33 полягає в міцності. Завдяки використанню металевих, вуглецевих та інших високоміцних частин він витримує колосальні навантаження. Проте вартість його суттєво вища. Підійдуть вони тим, хто потребує виняткової броні.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy M33

Чохли на Самсунг М33 – із чого їх виготовляють

Футляри виготовляються із найрізноманітніших матеріалів. Але найпоширенішими є:

  • шкіра;
  • дерматин та аналогічні замінники;
  • силікон та поліуретан;
  • тканина.

Шкіряні екземпляри цінуються за свій зовнішній вигляд та елегантність. Вони в міру міцні, м'які та красиві. Дешевші дерматинові зразки.

Останнім часом широкої популярності набули силікон-поліуретанові сумочки. Їхній головний плюс – міцність та пластичність. Виготовляються шляхом пресування під впливом великої температури. Таким чином, Самсунг М33 чохол виходить максимально відповідним розмірам М33. Ударостійкість силіконових (TPU) чохлів на Samsung Galaxy M33 на висоті – вони легко переживуть падіння з висоти. Крім цього, бронь добре піддається фарбуванню, що розширює вибір стилістичних рішень. Але не рекомендуємо повністю розраховувати на TPU – він має свої межі та не сильно амортизує різкі рухи.

Особливо варто згадати екзотичні зразки. Їх можуть виготовляти з дерева або іншої сировини. Але їхнє призначення переважно дизайнерське, ніж практичне. 

Чи варто використовувати чохол на Самсунг М33?

Купити чохли для Samsung Galaxy M33

Кожному хочеться довше насолоджуватися заводським виглядом смарт-пристрою. Але якою б акуратною не була людина, життєві ситуації вносять свої корективи. Забута монета в кишені, ключі чи необережний рух здатні залишити сліди на поверхні корпусу. Поширені дефекти:

  • потертості;
  • павутина на екрані;
  • сколи;
  • подряпини;
  • тріщини. 

Цього можна уникнути і продовжити термін служби Самсунг М33, використовуючи кейс. Маленька, але дуже корисна річ, яка запобігає неприємним пригодам і збереже власникам гроші та нерви.

Замовляйте у магазині Wookie

На Самсунг Галаксі М33 купити чохол ви можете прямо в онлайн каталозі. Ми зібрали найкращі аксесуари, щоб наші клієнти могли користуватися лише високоякісною продукцією.

Для замовлення достатньо заповнити форму на сайті. Решту зроблять наші менеджери.

Відгуки