Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A12

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Простий або просунутий: шукаємо чохол для Samsung Galaxy A12

Практичний кейс для смартфона буде одночасно стильним та функціональним аксесуаром. З одного боку захищаючи від пошкоджень, з другого – доповнюючи і підкреслюючи зовнішній вигляд. Індустрія доповнень, спрямованих на безпеку, розвивається у кількох напрямках, щоб запропонувати максимальний асортимент вирішення проблеми. В інтернет-магазині wookie.com.ua можна знайти для Samsung A12 чохол наступних варіантів:

Чохли для Samsung Galaxy A12
  • ультратонкі;
  • армовані;
  • броньовані;
  • спортивні;
  • водонепроникні.

Якщо хочеться, щоб чохол на Самсунг А12 мінімально відчувався в експлуатації, вибирають модель із тонкими стінками. Він потовщує корпус лише на частки міліметра. В екстремальній ситуації допоможе кейс з посиленою конструкцією. Він проектується з урахуванням додаткової міцності для місць, які зазнають ударів найчастіше.

Гнучкі чохли на Самсунг А12 з м'яких полімерів

М'які силіконові (TPU) чохли пропонують урівноважене поєднання захисних можливостей за невисокої вартості. Привабливими їх робить поєднання кількох характеристик:

  • невелика вага;
  • захист від подряпин та торцевих ударів;
  • легке очищення;
  • стійкість до пошкоджень;
  • бортик над екраном та камерами.

Цього цілком достатньо, щоб не боятися плоских ударів та жорстких торцевих падінь. Також для Samsung Galaxy A12 чохол виробляють із приємним текстурним покриттям та рифленими насічками, які забезпечують щільне охоплення. За рахунок еластичності вони добре лягають по корпусу без люфтів і не потребують фіксаторів.

Серед цікавих різновидів: чохли з повітряними демпфуючими капсулами, які знижують жорсткість падінь, і двосторонній форм-фактор, який складається з двох частин і закриває комунікатор з обох боків. Всі роз'єми залишаються відкритими, тому його не потрібно постійно знімати. Єдине, що доведеться звикнути до щільного шару силікону на екрані. 

При експлуатації середньої інтенсивності їхнього ресурсу вистачає на рік і більше. Вони поступово деформуються та розтягуються, навколо отворів з'являються розриви, стирається декоративний шар. Найшвидше втрачає привабливість прозорий ТПУ. Він темніє, жовтіє і стає мутним. Тому має сенс купити чохол на Самсунг А12 не один, а відразу два або кілька.

Жорстка пластикова броня у вигляді чохла Galaxy A12

Ціна на чохли для Samsung Galaxy A12

Пластиковий чохол Самсунг А12 у форматі "бампер" – це ще один різновид тильної накладки. Через фактуру матеріалу вони замикаються на корпусі зовнішньою рамкою або засувками. Щоб покращити пом'якшення ударів у них додається м'яка синтетична або текстильна підкладка. В укріплених моделях усередину пластику інтегрується каркас із вуглецевого волокна або алюмінію.

В аналогічному стилі виконується і броньований чохол на Samsung A12, який є непробивною гібридною накладкою з комбінації твердого і пластичного композиту. Спеціальний рельєф зовнішньої сторони розсікає фізичне навантаження відразу ж при контакті. Пластична внутрішня частина ще більше її знижує. У результаті до смартфону доходить у кілька разів зменшений удар. Носити такий кейс рекомендується в парі із загартованим склом, щоб створити справді надійний захист.

Рідко, але зустрічаються герметичні короби із пластикату, які збираються на комунікаторі з кількох частин. В результаті виходить чохол непроникний для пилу та води. У подорож чи рибалку – саме воно.

З універсального модельного ряду можна для Самсунг Галаксі А12 купити чохол у вигляді прозорої сумки із зіп-застібкою або шкіряного портмоне. Гаманець із натуральної шкіри повністю закриє весь телефон, але не всім підходить за рівнем зручності.

Який чохол на Самсунг Галаксі А12 підійде саме вам

Купити чохли для Samsung Galaxy A12

На звання найтрадиційнішого та найбезпечнішого претендує саме чохол-книжка. Для смартфона Самсунг А12 їх випускають з розстібним та відкидним способом відкривання. Фіксація обкладинки відбувається за рахунок стандартної кнопки або магнітного кріплення. У книжці смартфону не страшні падіння чи контакт із дряпаючими предметами.

Внутрішній роз'єм для гаджета виглядає як звичайнісінький еластичний кейс, тільки без особливого декорування. Для Samsung A12 чохол-книжка має всі необхідні прорізи, щоб можна було без проблем підключити дротову гарнітуру, зарядку або зняти відео.

На вільній стороні кришки чохол книжка на Самсунг А12 має відділень-кишеньок. По суті, власник отримує компактний органайзер, який завжди під рукою. Аналогічними кишеньками та фіксаторами для навушників або кабелю тепер може похвалитися і чохол-бампер Samsung Galaxy A12 (A125). В них з'явилися навіть секретні торцеві слоти для візиток або банківських карток.

Інтернет-магазин wookie.com.ua пропонує зібрати відмінне мобільне екіпірування, яке запобігатиме розбиванню та дорогому ремонту. У нас тільки оригінальні бренди з приємною ціною та безкоштовною доставкою.

Відгуки