Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Motorola Edge 40

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Смартфон під час експлуатації нерідко контактує з гострими, жорсткими предметами і твердими поверхнями, в результаті отримує непривабливі дефекти. Рекомендуємо не чекати приходу неприємностей і своєчасно для телефону Моторола Едж 40 купити чохол. Цей протектор у вигляді "бампера", "накладки" і "книжки" виготовляється з різних матеріалів. По ходу служби надійно оберігає девайс від появи подряпин і тріщин. Зовні позитивно підкреслює статус власника мобільного пристрою.

Чохли для Motorola Edge 40

Чохли для Motorola Edge 40: популярні форм-фактори в магазині Wookie

1. Стильні "накладки" із пластику та силікону/TPU

Чей Motorola Edge 40 чохол, що виготовляється з різних полімерів, складається з 3 конструкційних елементів.

  • Спинка. Повністю оберігає фронтальну панель, точно повторює її рельєф.
  • Бампер. Являє собою вузьку рамку, закриває корпус смартфона по периметричних гранях.
  • Бортик. Влаштований спереду і розташований по контуру, дозволяє без побоювання класти телефон на стіл IPS-дисплеєм 6,55" вниз.

Оригінальний чохол на Motorola Edge 40, який недорого пропонуємо замовити, випускається з м'якими дублікаторами, що захищають клавіші від бруду. Не ковзає в руках, не накопичує на собі відбитків пальців, ефективно гасить енергію удару при випадкових падіннях. Завдяки технологічним вирізам не перегороджує доступ до відеокамери, кнопок і роз'єму під штекер зарядного пристрою. Для зручного перегляду відео на YouTube легко трансформується в статичну підставку.

2. Презентабельні "книжки" з натуральної та синтетичної шкіри

Запобіжний чохол-книжка Моторола Едж 40 - шкіряний двостулковий аксесуар, що містить у собі 3 компоненти.

Ціна на чохли для Motorola Edge 40
  • Тримач. Виготовлений з еластичного силікону, нагадує за конструкцією бампер, надійно утримує смартфон на посадковому місці.
  • Обкладинка. Створена зі шкірозамінника, не ковзає в руці, не збирає на своїй поверхні відбитків пальців.
  • Ремінець. Оснащений магнітним замком, міцно фіксує стулки, якщо до приладу навіть приклеєно захисне скло.

М'який чохол для Motorola Edge 40, який недорого рекомендуємо купити, оснащений зсередини осередками під купюри і платіжні картки. Із зовнішнього боку покритий повторювачами, що захищають клавіші від пилу і бруду. Під динамік, камеру і порти є отвори, що дають змогу експлуатувати девайс без розчохлення. За необхідності чохол Motorola Edge 40 швидко перетворюється на статичну підставку для комфортного читання з дисплея.

З яких матеріалів створюються аксесуари на телефон

Пластикові. Дуже тверді - потертість або подряпина на таких поверхнях з'являється рідко. Обслуговуються звичайними мийними засобами. Часто покриваються найрізноманітнішими кольорами і малюнками, зокрема дитячими. Ціна таких чохлів - невисока.

Силіконові. Легко згинаються, мало важать, приємно відчуваються при торканні. Не ковзають у долоні, тому нечасто падають на підлогу. Силіконові чохли на телефон Моторола Едж 40 випускаються як кольоровими, так і прозорими, що не приховують дизайн апарата. Вартість на 10% вища за попередні.

Термопластично-поліуретанові. Через значну гнучкість легко надягають на гаджет. Перевершують аналоги з інших матеріалів стійкістю до значних механічних навантажень і великих перепадів температури. У магазині Wookie такі чохли продаються за найкращою ціною.

Купити чохли для Motorola Edge 40

Шкіряні. Для Motorola Edge 40 чехол зі шкіри щільно прилягатиме до корпусу. Він не розтягується, тому довго зберігає свій первозданний вигляд. Додатково встановлену захисну плівку під час експлуатації не задирають. Щоб дізнатися, скільки коштує конкретна модель зі шкіри, уважно подивіться в каталог на відповідну сторінку.

Чохол на Моторола Едж 40: вибираємо накладку або книжку

Стильна "накладка" або "бампер" підходить сучасним активним людям. До останніх належать:

  • майже всі студенти та школярі;
  • інженери та бізнесмени, які бігають вранці або займаються в тренажерному залі;
  • пенсіонери, які ходять у туристичні тури.

Недорого замовити стильний кліп-кейс можна з силікону/TPU і пластику у відповідному колірному рішенні.

Презентабельна "книжка" для Motorola Edge 40 надає його власнику солідності. Але розрахована вона не тільки на респектабельних, а й на практичних людей. Приналежність зі шкіри поєднується як з традиційним костюмом, так і спортивним одягом. По ходу служби витримує перепади температури і вологості, не боїться сонячних променів.

Як замовити на Moto Edge 40 чохол

Ми - супермаркет Wookie.UA (Україна) - володіємо головним офісом і великим складом у Києві. Продаємо по всій країні сертифіковані мобільні аксесуари прямо від виробників. Пропонуємо за найкращою ціною купити на Motorola Edge 40 чохол. Увійдіть в каталог, підберіть оригінальний протектор і подайте заявку! Товар доставимо без затримки. Оплатити покупку чохла можете картою банку або післяплатою.

Відгуки