Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для AirPods Pro 2

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:
Чохли для AirPods Pro 2

Airpods Pro 2 — нові бездротові навушники від американського бренду Apple, які відрізняються тривалою автономною роботою, високою якістю звучання та голосовим керуванням Siri. Виробник помістив їх у лаконічний та ергономічний футляр білого кольору. Незважаючи на міцність, кейс не захищений від подряпин, тріщин та забруднень. Компенсувати цей недолік можна, якщо замовити протиударний чохол. Великий вибір оригінальних аксесуарів для аксесуарів Apple представлений в колекції Wookie.UA. У нас їх можна замовити за найкращою ціною з кур'єрською доставкою до Києва та інших міст України.

Обираємо найбільш підходящий чохол для навушників Airpods Pro 2

При виборі чохла для навушників Епл потрібно відштовхуватися від моделі. Тільки так він буде точно підігнаний за формою та розміром. При недотриманні цього правила аксесуар буде злітати, що небезпечно для зарядного футляра та гарнітури.

Перш ніж замовити чохол, потрібно вивчити матеріали. Найчастіше виробники використовують протиударний силікон, полікарбонат та натуральну шкіру. Вибір залежить від бюджету та переваг. У каталозі Wookie.UA є силіконові, шкіряні та інші аксесуари. Їхня вартість доступна, а як не засумнівався ще жоден покупець.

Третій параметр вибору — дизайн та колір. Бажано, щоб чохол поєднувався з телефоном, сумкою, гаманцем та іншими аксесуарами.

Чохли на Аірподс Про 2, які вас зацікавлять

У колекції інтернет-магазину представлені чохли для футлярів, покликані захищати преміальний гаджет. Бажаєте продемонструвати своє почуття стилю та статус, використовуйте протиударний аксесуар із натуральної шкіри ICARER Genuine Leather Case. Він підігнаний точно за розміром та формою зарядного кейсу, приємний на дотик і відрізняється ексклюзивним дизайном.

Ведете активний спосіб життя, тому боїтеся пошкодити навушники? Зберігайте їх у силіконовому чохлі UniCase MAX Protect. Він коштує недорого, має рифлену фактуру, не вислизає із рук. Цьому також сприяє міцна застібка у вигляді карабіну.

Ціна на чохли для AirPods Pro 2

Ви вважаєте за краще класичний стиль в одязі? Тоді вам підійде захисний чохол для Аірподс Про 2 QIALINO Pouch Bag. Він виготовлений у вигляді кишеньки з м'якої натуральної шкіри чорного та коричневого кольору. Дізнайтеся, скільки коштує девайс із доставкою, зателефонувавши за номером у шапці сайту.

З яких матеріалів виготовлені чохли для Airpods Pro 2?

При виготовленні чохлів для навушників Епл виробники використовують сучасні матеріали, що пройшли спеціальну експертизу та відповідають чинним стандартам. Найчастіше це:

  • товстостінний силікон, що має високі амортизаційні характеристики
  • натуральна шкіра, яка має приємні тактильні властивості та преміальний дизайн;
  • синтетична шкіра, яка має глянсовий блиск, але, на відміну від натуральної шкіри, коштує недорого;
  • глянцевий полікарбонат, що відрізняється високою термопластичністю вологостійкістю;
  • гнучкий латекс, який комбінується із жорстким пластиковим панцирем.

Ціна — далеко не завжди є ознакою якості. У каталозі Wookie.UA можна знайти силіконові, шкіряні та інші аксесуари для Apple, які дешево коштують, і наділені високим техніко-експлуатаційними властивостями. Ми пропонуємо лише оригінальну продукцію, яку можна купити за найкращою ціною.

Переваги чохлів для навушників Apple Airpods Pro 2 у Wookie.UA

Wookie.UA постачає аксесуари для сучасних смартфонів, планшетів та інших гаджетів. У нас можна замовити захисні чохли, скло, навушники, стилус, зарядки, миші та клавіатури. Інтернет-магазин пропонує продукцію оригінальної якості, яка дешево коштує та відповідає загальноприйнятим стандартам. Кожен, хто хоче купити її, може розраховувати на:

Купити чохли для AirPods Pro 2
  • міцну та надійну конструкцію;
  • цікавий дизайн та забарвлення;
  • доступну ціну;
  • різні способи оплати;
  • знижки та акції.

Магазин співпрацює з відомими кур'єрськими службами, які доставляють замовлення точно за вказаними адресами. У розділі «Оплата та доставка» можна дізнатися, скільки коштує доставка до Києва та інших міст України. Можете також зателефонувати за номером у шапці сайту. Менеджер підкаже її вартість та терміни.

Відгуки