Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Realme GT Neo 3T

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Поява подряпин, сколів та потертостей на смартфоні відмінно запобігає гідрогель-плівка або загартоване скло. Для запобігання утворенню тріщин ці покриття годяться слабо. Тому пропонуємо на Реалмі GT Neo 3T купити чохол. Цей захисний аксесуар виробляється з полімерів та шкіри у вигляді «накладки», «бампера» та «книжки». Недорого коштує та легко обслуговується. Під час експлуатації надійно оберігає телефон від колючих, дряпаючих та ударних впливів.

Чохли для Realme GT Neo 3T

Чохли для Realme GT Neo 3T: затребувані різновиди захисних кейсів

1. Стильні аскетичні «накладки» з гнучких та твердих полімерів

Оригінальний чохол-накладка, недорого замовити який можна в супермаркеті Wookie, виготовлений з одного або кількох полімерних матеріалів за формою тильної панелі та розмірами бічних граней. Смартфон ззаду та з боків закриває повністю, його Amoled-дисплей 6,62" прикриває лише міліметровим контурним бортиком, що дозволяє безпечно класти гаджет на плоску поверхню передньою стороною вниз.

Переваги та особливості:

  • стильний чохол Realme GT Neo 3T оснащений дублікаторами — забруднення клавіш виключається;
  • приналежність устелена мікрофібровою підкладкою — корпус апарата не набуває потертостей;
  • у чохла під технічні елементи виконані отвори — телефон із камерою, кнопками та роз'ємом для зарядного пристрою без труднощів експлуатується у чохлі.

Силіконовий протектор на Реалмі GT Neo 3T, як і термополіуретановий, завдяки високим амортизуючим властивостям, добре пружинить при контакті зі підлогою. Пластиковий чохол відносно міцніший — випускається з кільцем, що відіграє роль підставки або ручки для перенесення. Полікарбонатний аналог з шорсткою текстурою за показниками міцності перевищує три попередні екземпляри. Всі ці вироби не залишають на собі відбитків пальців і не ковзають у долоні.

2. Елегантні «книжки» із синтетичної шкіри та силікону

Ціна на чохли для Realme GT Neo 3T

Класичний чохол-книжка, купити який у магазині Wookie доступно за найкращою ціною — захисний аксесуар із трьох складових. Основний елемент — обкладинка, створена зі шкірозамінника поверх твердого каркасу. Таке оздоблення не ковзає в руці і не мажеться пальцями. Усередині конструкції для закріплення смартфона, у тому числі із захисним склом, влаштований силіконовий утримувач. Зовні для фіксації стулок у закритому положенні передбачений ремінець із магнітним замком або липучкою.

Плюси та особливості:

  • презентабельний чохол для Realme GT Neo 3T оснащений зручними осередками під банківські картки та купюри;
  • клавіші приладдя, щоб уникнути забруднення, продубльовані м'якими повторювачами;
  • конструкція влаштована з заломленням, завдяки якому легко перетворюється на підставку під телефон для комфортного перегляду відео.

Оскільки під динамік і камеру виготовлені технологічні вирізи, то девайс нерідко експлуатується із закритою кришкою.

Модний термополіуретан / TPU або статусна шкіра

Популярні чохли на телефон Реалмі GT Neo 3T із термопластичного поліуретану стійкі до значних термічних та механічних навантажень. Ціна — демократична. Комплексно поєднуються із захисною плівкою. Під час експлуатації:

  • володіючи неслизькою поверхнею, рідко випадають з рук;
  • при випадковому падінні на підлогу завдяки високим амортизуючим властивостям демпфують енергію удару;
  • оскільки термостійкі, то не втрачають гнучкості в мороз і не розтягуються в спеку.

Надійні та безпечні чохли зі шкіри мобільний пристрій захищають з усіх боків. В результаті подряпина або потертість, якщо іноді і з'явиться, то не на екрані, а на захисті. У другому випадку дефект на матеріалі легко забирається спецзасобом з обслуговування шкіряних виробів. Вартість такого протектора трохи вища за попередній.

Чохол на Реалмі GT Neo 3T: вибираємо захист на будь-який вік та спосіб життя

Купити чохли для Realme GT Neo 3T

Сучасна «накладка» («кришка» або «бампер» зі спинкою) добре підходить представникам молодого покоління та людям будь-якого іншого віку, що ведуть активний спосіб життя. Таким користувачам замовити рекомендується пластиковий або TPU кліп-кейс Realme GT Neo 3T з індивідуально підібраним кольором, малюнком, візерунком. Якщо потрібно підкреслити переваги дизайну флагманського девайсу, вибирається безбарвна силіконова модифікація.

Солідна «книжка» підходить працівникам офісів, адміністративних установ та просто діловим людям. Добре поєднується вона з костюмом та іншим одягом, що відповідає корпоративному дрес-коду. Такий аксесуар не втратить товарний вигляд при дії сонячних променів, а також перепадів температури та підвищеної вологості. Скільки коштує чохол-книжка? Подивіться в каталог серед чохлів, які відповідають запиту.

Як замовити захист на мобільний пристрій

Ми — супермаркет Wookie.UA (Україна) — знаходимося у Києві. Недорого продаємо сертифіковані портативні аксесуари по всій країні. Пропонуємо купити на Realme GT Neo 3T чохол: оскільки з виробниками працюємо безпосередньо, то ціна товару конкурентна. За характеристиками та зовнішнім виглядом виберіть серед кількох варіантів оригінальний протектор та зробіть замовлення! Товар доставимо у 3-денний термін. Оптовим та постійним клієнтам надамо знижку.