Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Tab S8

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Galaxy Tab Series S8 — флагманський планшет гіганта Samsung, який вийшов у 2017 році. Це великий гаджет із великим екраном. Щоб планшет прослужив довго, знадобиться надійний захист. Чохол для Samsung Galaxy Tab S8 не тільки захищає пристрій від подряпин та вм'ятин, але й змінює його зовнішній вигляд. У нашому магазині Wookie.UA представлений великий вибір захисних чохлів для Samsung С8. Ми маємо різні варіанти:

Чохли для Samsung Galaxy Tab S8
  • силіконові;
  • поліуретанові;
  • протиударні із пластику.

Всі м'які та жорсткі варіанти відрізняються високим рівнем якості та коштують недорого. Ми швидко відправляємо придбаний Samsung Tab S8 чохол Києвом та Україною.

Який чохол вибрати для Galaxy Tab S8

Вибір залежить від ваших уподобань. Хтось хоче повністю сховати планшет у Galaxy Tab S8 чохол книжку, хтось вважає за краще залишити екран відкритим. Для нього ви зможете купити міцне захисне скло або плівку в нашому магазині.

Ми дешево пропонуємо 2 варіанти чохлів;

  • Tab S8 чохол книжка, що повністю закриває планшет.
  • накладка на задню частину, що залишає екран відкритим.

Обидва варіанти доступні у різних дизайнах та матеріалах. У поєднанні із захисним склом такий чохол Samsung Tab S8 зможе уберегти гаджет від пошкоджень. Однак не варто думати, що єдина функція накладки або книжки — це захист. Накладка стане яскравим аксесуаром для вашого телефону та допоможе кастомізувати його. Вибирайте вподобані моделі, замовляйте на сайті, і ми швидко відправимо їх по всій території України.

Матеріали захисних чохлів

Ціна на чохли для Samsung Galaxy Tab S8

Ви не завжди дбайливо поводитеся з планшетом і побоюєтеся, що рано чи пізно він розіб'ється? Протиударний чохол Samsung Galaxy Tab S8 надійно захистить екран та корпус девайсу від падінь. Міцний матеріал перешкоджатиме появі тріщин. У поєднанні з низькою вартістю це робить його особливо привабливим.

Популярністю користуються шкіряний чохол для Samsung Tab S8 у форматі книжки. Внутрішній жорсткий каркас надійно фіксує планшет та захищає від пошкоджень, а кришка захищає екран. Шкіра служить не лише естетичним доповненням, а ще й амортизатором. Вона гасить вібрації.

Такий чохол на планшет Samsung таб s8 виробляють із натуральної або штучної шкіри. Ціна натурального матеріалу трохи вища. Деякі шкіряні моделі мають внутрішній шар текстилю, призначений для очищення екрана від пилу та відбитків пальців.

Чохол для планшета Samsung Galaxy Tab S8 у форматі книжки з текстурованого поліуретану доступний у різних кольорах. Він має щільно прилягаючу кришку та спеціальну підставку, щоб встановити планшет для перегляду відео.

М'який силіконовий чохол на планшет Samsung Galaxy Tab S8 відрізняється гнучкістю та щільно облягає корпус. Вони добре гасять усі вібрації та довго зберігають зовнішній вигляд. У нас можна купити такі чохли за найкращою ціною. Якщо ви шукаєте варіант, який дозволить милуватися кольором нового Galaxy Tab S8, найкращим вибором стане прозорий силіконовий чохол.

Чи підійде для Samsung Galaxy Tab S8 чохол від іншої моделі

Купити чохли для Samsung Galaxy Tab S8

Щоб ваш Samsung Tab S8 прослужив довго, купіть чохол саме для цієї моделі. Кожен девайс має свої особливості та контури, тому накладки та книжки від інших гаджетів не підійдуть для Galaxy Tab S8. У нас ви знайдете чудові чохли за вигідною вартістю.

Скільки коштує чохол?

Перейдіть до каталогу, щоб переглянути всі моделі та дізнатися, скільки коштує кожна з них. Ми продаємо аксесуари для планшетів недорого, пропонуємо чохли, захисне скло та плівки для всіх моделей за найкращими цінами.

Переваги покупки чохла Galaxy Tab Series S8 у магазині Wookie.UA

Наш магазин пропонує вигідні умови покупки смартфонів, планшетів, навушників та аксесуарів:

  • доступні ціни;
  • діє дисконтна програма та спеціальні знижки до 15%;
  • ми надсилаємо 80% замовлень на день оформлення;
  • доставка Новою поштою безкоштовна — за рахунок цього покупка коштуватиме дешево;
  • у нас є чудові аксесуари практично для будь-якого смартфона або планшета.

Замовити товари можна з будь-якого міста України. Також чекаємо на вас у Києві в нашому шоу-румі.