Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPhone 13 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для iPhone 13 Pro: як він захищає?

iPhone 13 Pro – найочікуваніша модель 2021 року. У компанії Apple вже впевнено заявили, що випустять рекордну кількість цих гаджетів. Користувачам напевно сподобався акумулятор збільшеної ємності, що дозволяє не замислюватися про підзарядку пристрою тривалий час. Виробник гарантує високу вологостійкість корпусу, але від механічних пошкоджень, навіть при супер-дбайливому відношенні, не застрахований жоден сучасний девайс. Натомість надійний захист забезпечує чохол для iPhone 13 Pro.

Через часте використання смартфона ніхто не застрахований від неприємних випадків. А користуємося ми ним майже завжди: він потрібний не тільки для голосових дзвінків або листування за допомогою смс. Телефон стане нам у нагоді для перегляду відео, прослуховування музики. На ньому ми граємо в мобільні ігри, ведемо ділове та особисте листування в месенджерах та електронною поштою, серфимо в інтернеті. Він буде потрібний для спілкування в соцмережах, редагування документів, читання книг.

Ми завжди тримаємо мобілку в руках, тому її падіння на тверду поверхню (кахельну або тротуарну плитку, асфальт та інші) – не рідкість. Якщо не носити чохол на Айфон 13 Про, той швидко покриється сколами і сіточкою тріщин, і, швидше за все, перестане реагувати на торкання. Але навіть без ударів рано чи пізно власникові техніки доведеться зіткнутися з потертостями та подряпинами дисплея та задньої площини гаджета, що виникають під час щоденної експлуатації.

Броньований чохол на iPhone 13 Pro гарантовано продовжить період служби пристрою та подарує комфортні відчуття при використанні. Друге є особливо актуальним, якщо аксесуар оснащений додатковими опціями, які значно розширять функціональні можливості техніки.

Чохол на iPhone 13 Pro з розширеними можливостями з легкістю стане:

  • зручною підставкою під час перегляду відео;
  • універсальним портмоне з кишеньками для монет, запасних сімок, карт пам'яті та кредиток;
  • місткою «чарівною скринькою» з відсіком для запасної батареї.

Інтернет-магазин Wookie.com пропонує чохли на Айфон 13 Pro в трьох варіантах: футляр у форматі книжки, бампер із силікону та бронечохол.

Силіконові чохли на Айфон 13 Про

Силіконові (TPU) чохли на iPhone 13 Pro являють собою накладку, що захищає тильну сторону і бічні грані айфона. Дуже тоненький та непомітний бампер на Айфон 13 Про, він міцно сідає на корпус, забезпечуючи надійну захищеність. Незважаючи на свою невагомість, такі модифікації досить міцні, мають оригінальний дизайн і приємну ціну. Їх обирають любителі індивідуальності. Адже крім своїх прямих функцій вони здатні перетворити айфон, визначаючи стиль господаря. Однак захищеною є лише задня площина, а для передньої додатково слід придбати спеціальне екранне скло.

За дизайном розрізняють моделі із силікономісткого матеріалу:

  • непрозорі;
  • прозорі;
  • однотонні;
  • кольорові;
  • з принтами;
  • плоскі;
  • з великим малюнком.

Серед великого асортименту нашого магазину wookie.com.ua ви обов'язково знайдете свій варіант під ваш стиль.

Броньований чохол для iPhone 13 Pro

Вони відрізняються особливою надійністю, тому що виготовляються з удароміцних матеріалів, здатних зберегти айфон навіть від «складних» падінь. Їх обирають спортсмени, любителі активного відпочинку, мандрівники та ті, хто їдуть у відрядження. А також ті люди, яким часто «не щастить», які, наприклад, через свою розсіяність, нерідко потрапляють у ситуації, коли є ризик випадково впустити апарат.

У форматі книжки

Ще один тип захисного аксесуара – чохол-книжка. Для смартфона Айфон 13 Про вони доступні в будь-якому дизайнерському виконанні. Конструкція складається з двох стулок, що розкриваються, як книга. Усередині них знаходяться кріплення, що утримують девайс. Верхня частина оберігає передню поверхню, нижня виступає як чохол-бампер на iPhone 13 Pro.

Чохол книжка на Айфон 13 Про має наступні переваги:

  • збережуть мобільний телефон від абразивних пошкоджень;
  • амортизують удари;
  • надають йому солідного вигляду;
  • можуть ставати зручною підставкою з оптимальним кутом для того, щоб переглядати відео або читати з екрана.

Популярною варіацією книжки є шкіряний чохол iPhone 13 Pro. Він виготовляється з високоякісної натуральної шкіри, чудовий стильним класичним дизайном і зможе вигідно підкреслити статусність свого власника.

На окрему увагу заслуговує оригінальний чохол на Айфон 13 Про. Це може бути продукція компанії-виробника смартфона, або ліцензована продукція стороннього виробника, головна її відмінність – ідеальна сумісність з моделлю і висока якість виконання.

Де купити чохол на Айфон 13 Про зі знижкою?

На Айфон 13 Про купити чохол можна у нашому магазині. Каталог продукції представляє різноманітність виробів різних дизайнерських рішень, що відрізняються конструкцією та функціональністю. Усі наявні позиції поєднує безпека та наявність сертифікатів якості. Кожна позиція представлена на сторінках каталогу детальним описом, переліком технічних характеристик та якісними фото, які допоможуть вам зробити вдалий вибір. Тому наважтесь купити чохол на iPhone 13 Pro вже сьогодні, а ми організуємо швидку та дбайливу доставку покупок по Києву силами власного кур'єрського підрозділу та до будь-якого іншого регіону України – «Новою Поштою».

Відгуки